Gość: ML IP: *.visp.energis.pl 02.01.03, 19:03 Chciałbym kupić laptopa do 8tys. zł. Czy możecie poradzić mi co kupić?? Co sądzicie o firmie GERICOM?? Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: KajTan Re: Jaki laptop??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.03, 15:20 Szczerze polecam wlasnie te firme. A szczegolnie model Gericom Ovedose... uzywam takiego od ponad 4 lat, a juz wtedy mial aktywna matryce 14,1 TFT i bardzo cienka ramke wokol ekranu. Bateria po 4 latach trzyma jakies 30-40 minut, ale za to jest Litowo-jonowa. Nigdy mnie nie zawiodl, a nowsze sterowniki mozna bezproblemowo znalezc w sieci ;)) pozdroowka KajTan Link Zgłoś
sopocianin Re: Jaki laptop??? 30.01.03, 16:37 Zalezy do czego chcesz go uzywac, i jak mobilny ma byc. To poczty, internetu i MS Office chyba najlepsza (najlzejsza) jest Toshiba Portege 2000. Chodzi do 6.5 godziny na bateriach, ma wbudowany wireless WAN/LAN modem Do bardziej wymagajacych programow szukaj czegos z Pentium IV. Do zdjec, video i publikacji tylko Mac Power Book. Mac'a mozna dostac w granicach $1,800-2,000.-, co prawda nie najnowszy model. (bedziesz musial troche pokombinowac, jak to sciagnac z US) Link Zgłoś
Gość: KajTan Re: Jaki laptop??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.03, 15:20 Szczerze polecam wlasnie te firme. A szczegolnie model Gericom Overdose... uzywam takiego od ponad 4 lat, a juz wtedy mial aktywna matryce 14,1 TFT i bardzo cienka ramke wokol ekranu. Bateria po 4 latach trzyma jakies 30-40 minut, ale za to jest Litowo-jonowa. Nigdy mnie nie zawiodl, a nowsze sterowniki mozna bezproblemowo znalezc w sieci ;)) pozdroowka KajTan Link Zgłoś
Gość: robkas Re: Jaki laptop??? IP: 217.96.23.* 30.01.03, 15:43 Ja też mam ten sam model i nie ma znim żadnych problemów. Naprawdę polecam Gericoma. Link Zgłoś
Gość: lupo Re: Jakie ceny ??? IP: 141.39.41.* 30.01.03, 16:11 Gość portalu: ML napisał(a): > Chciałbym kupić laptopa do 8tys. zł. Czy możecie poradzić mi co kupić?? > Co sądzicie o firmie GERICOM?? Zajrzyj tutaj: www.ccs-gericom.at/ Porownasz sobie ceny. pzdr, lupo Link Zgłoś
tralalumpek Re: Jaki laptop??? 30.01.03, 20:54 zeby mnie bola jak czytam o komputerach gericom.Pod jednym wzgledem sa dobre: nie trzeba za nimi dlugo chodzic, nawet sieci sklepow spozywczo-przemyslowych na zachodzie je sprzedaja. Sa dwie marki kom ktore sa warte wylozenia pieniedzy. To dell i ibm Link Zgłoś
Gość: hejkumkejkum Re: Jaki laptop??? IP: *.tkb.pl / 10.1.33.* 31.01.03, 00:33 Może zaiteresujesz się notebookiem Fujitsu-Siemens z serii Amilo A - całkiem przyjemny sprzęt za dość małe pieniądze. Link Zgłoś
tralalumpek Re: Jaki laptop??? 31.01.03, 00:43 Gość portalu: hejkumkejkum napisał(a): > Może zaiteresujesz się notebookiem Fujitsu-Siemens z serii Amilo A - całkiem pr > zyjemny sprzęt za dość małe pieniądze. FuSi sa w klasie sredniej Link Zgłoś