Gość: koko IP: *.icpnet.pl 18.01.03, 15:01 hello nie wiem, czy miałeś podobny problem, ale po zainstalowaniu "nimo" przeglądarki video wyświetlają komunikat o błędzie - mmswitch ax. Co z tym zrobić? Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: k`k Re: do ssaczka ( nimo codec pack )-mmswitch.ax? IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 18.01.03, 16:09 ja zainstalowałem ffdshow(czy jakoś tak:)),wszystko zaczeło działać,ale niech sie wypowie fachowiec Link Zgłoś
Gość: jazzburger Re: do ssaczka ( nimo codec pack )-mmswitch.ax? IP: *.icpnet.pl 19.01.03, 20:37 Gość portalu: k`k napisał(a): > ja zainstalowałem ffdshow(czy jakoś tak:)),wszystko zaczeło działać,ale niech > sie wypowie fachowiec Możesz zdradzić szczególy instalacji.Chodzi mi o to, czy po instalacji tego programu błedy zostały usunięte. I co to za program? pzdr Link Zgłoś
Gość: k`k Re: do ssaczka ( nimo codec pack )-mmswitch.ax? IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 19.01.03, 23:23 Wyjaśnienie w linku www.divx.pl/modules.php?op=modload&name=NS-Downloads&file=index&req=viewsdownload&sid=5 Link Zgłoś