tymek.rota 04.07.25, 16:02 www.youtube.com/shorts/u2axDDborQs Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
oleg3 Re: Klaudia 04.07.25, 17:30 Wenezuela nie była objęta pytaniem referendalnym! Odpowiedz Link Zgłoś
tymek.rota Re: Klaudia 04.07.25, 18:02 oleg3 napisał: > Wenezuela nie była objęta pytaniem referendalnym! no tak, ale wiesz Oleg od czegoś trzeba było zacząć. Po ważnym referendum poszły by i inne przepisy. Ten morderca był u nas nielegalnie bo skończyła mu się wiza. I nie ma procedur jak wyłapywać takich i jak ich wygnać. Referendum to był tylko początek uregulowania całego prawa dot. migrantów. Ja nie mogę pojąć co siedziało w głowach tych co to zbojkotowali. Bo Tusk kazali właśnie? Odpowiedz Link Zgłoś
tymek.rota Re: Klaudia 04.07.25, 18:11 poza tym w przyszłym roku będzie pakt migracyjny. Zwali się tu najgorsza hołota. Gdyby referendum było ważne to by tego nie było właśnie. Odpowiedz Link Zgłoś
qwardian Re: Klaudia 04.07.25, 21:05 Złożyłem wtedy protest w komendzie Policji na ulicy Skarbka, bo musiałem dopraszać się o kwestionariusz referendalny. Teraz w drugiej turze głosowałem niedaleko Tarnowa, gdzie z całą amerykańską paczką głosowaliśmy, Nawrocki wygrał około 70procent. Ale prezentuję tam wyniki z pierwszej tury... 1 BARTOSZEWICZ Artur 1 2 BIEJAT Magdalena Agnieszka 8 3 BRAUN Grzegorz Michał 49 4 HOŁOWNIA Szymon Franciszek 24 5 JAKUBIAK Marek 2 6 MACIAK Maciej 0 7 MENTZEN Sławomir Jerzy 90 8 NAWROCKI Karol Tadeusz 264 9 SENYSZYN Joanna 0 10 STANOWSKI Krzysztof Jakub 9 11 TRZASKOWSKI Rafał Kazimierz 75 12 WOCH Marek Marian 0 13 ZANDBERG Adrian Tadeusz 7 Odpowiedz Link Zgłoś
tymek.rota Re: Klaudia 04.07.25, 21:14 qwardian napisał: > Teraz w drugiej turze głosowałem niedale > ko Tarnowa, gdzie z całą amerykańską paczką głosowaliśmy no ja też wtedy byłem na wakacjach, zarejestrowałem się w necie a potem głosowałem MDowodem. W pierwszej turze na Jakubiaka, a w drugiej w powietrze. Po prostu mam jakiś defekt na punkcie tatuaży, niemniej cieszę się, że Rafał padł właśnie. Odpowiedz Link Zgłoś
qwardian Re: Klaudia 07.07.25, 09:36 Kto ratuje jedno życie, ratuje cały świat.. Odpowiedz Link Zgłoś
tymek.rota Re: Klaudia 07.07.25, 14:18 qwardian napisał: > Kto ratuje jedno życie, ratuje cały świat.. kolego Przymusowy Robotniku, co tu zajeżdżasz z talmudycznym bełkotem? Chyba defetyzm kolegę opanował właśnie. Odpowiedz Link Zgłoś
qwardian Re: Klaudia 07.07.25, 17:43 Szlachetna troska o przyszłość ludzkości zawsze wyznaczała kierunek Świętych Niemiec, od początku ich istnienia, dlatego czerpaliśmy z judaizmu w każdej formie. Ale jak zawsze zgubiło nas koryto, te gdańskie, wąsko pojmowane zaślepienie i pazerność. Ochrona białych kobiet powinna być fundamentem idei Narodowego Robotnika, bo rodzi dzieci i decyduje o naziej przyszłości. Jestem przytłoczony śmiercią młodej osoby, ale dojdę do siebie, obiecuję wszystkim.. Odpowiedz Link Zgłoś
boomerang Re: Klaudia 10.07.25, 05:16 Ukraść Żydom ideę narodu wybranego to było niebywałe zuchwalstwo, prowadzące wprost do ludobójstwa, bo przecież nie może być dwóch narodów wybranych. Odpowiedz Link Zgłoś