Dodaj do ulubionych

Opera 9.0 Ratunku!

IP: *.aster.pl 02.07.06, 11:19
Nie mogę sobie poradzić.

Zakładka blokuj niechciane okna nie dzaiała. Nie zwsze. Np. kidy otwieram Rzeczpospolitą, nie mogę usunąć reklamowego draństwa, które się pojawia. A w SEkspresie reklama przylepia się do kursora. Może to jakieś flasze? Jak usunąć?
Obserwuj wątek
    • Gość: simensm35 Re: Opera 9.0 Ratunku! IP: *.bielszowice.net / *.bielszowice.net 02.07.06, 18:11
      Zainstaluj najnowszego flasha.
    • Gość: Barone Re: Opera 9.0 Ratunku! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.06, 23:23
      Poszukaj w sieci o pliku "filter.ini". W nim wpisujesz, co ma być blokowane. Tak wygląda mój plik "filter.ini":

; filter.ini
      ; This file is part of the Opera browser.
      [prefs]
      prioritize excludelist=1
      [include]
      *
      [exclude]
      *csr*
      *.gemius.pl/*
      *reklama*
      *Reklama*
      ad.*
      ads.*
      adserv*
      imgserv.ad*
      *.ads.*
      */ads/*
      *banner*
      *Banner*
      count*
      par.ad.*
      *linkexchange*
      *.doubleclick.net/*
      *.fastclick.net/*
      *.burstnet.com/*
      *.hitbox.net/*
      *.ivwbox.de/*
      *.tradedoubler.*
      view.atdmt.com/*
      pop.mircx.com/*;
      *reklama*
      *adocean*
      webpark.pl/popup/*
      dot.wp.pl/*
      Pewnie coś można jeszcze dołożyć.
    • Gość: simensm35 Re: Opera 9.0 Ratunku! IP: *.bielszowice.net / *.bielszowice.net 03.07.06, 23:21
      A tak troszke pogooglować to sie niechce? Napisałem, co trzeba zrobić trochę wyżej. Polecam to: operapl.net/faq/ ,i przewinąć na sam dół.
      • Gość: kondrat Re: Opera 9.0 Ratunku! IP: *.aster.pl 05.07.06, 12:35
        Zrobiłem, jak napisali.

W Rzepie już nic się nie pokazuje, w Superexpressie (i pewnie też w jakichś innych) nadal straszy.

W każdym razie dziękuję, i to bardzo.
        • Gość: kondrat Oho -- jeszcze raz zresetowałem i IP: *.aster.pl 05.07.06, 12:40
          nawet w Superexpressie nic już nie straszy.

Wielkie dzięki
    • mdk001 Re: Opera 9.0 Ratunku! 04.07.06, 17:33
      Kup operę i problem zgówy te ściagane z netu czasami tak mają - pozdróka M. www.stop12.com
      • Gość: simensm35 Re: Opera 9.0 Ratunku! IP: *.bielszowice.net / *.bielszowice.net 04.07.06, 18:35
        Znowu te same bzdury piszesz. Opera od wersji 8.50 jest darmowa i nie ma żadnych reklam w bannerze! A jak pozbyć się wyskakujących okienek już napisałem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka