Gość: Marek IP: *.mmj.pl 13.10.06, 22:07 Czy jest mozliwość sprawdzenia czy osoba jest obecna na gg mimo ze włączony jest status"niewidoczny"? Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: iti Re: pytanie dot.gg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.06, 22:10 tak, oczywiście, musisz tylko zainstalować power gg Link Zgłoś
Gość: iti Re: pytanie dot.gg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.06, 22:15 musisz poczytać w necie z jaką wersją gg będzie działał power gg, bo pamiętam jak kiedys korzystałam z tego programu, to trzeba było mieć gg 6, czy 6.1 . (nie wiem czy ciągle tak jest, może już cos unowocześnili) A później wybierasz z opcji Inwigilator i widzisz czy ktoś jest niedostępny czy tylko niewidoczny Link Zgłoś
Gość: master Re: pytanie dot.gg IP: 81.15.233.* 13.10.06, 22:28 ja ne polecam tego programu raz go zainstalowalem i na drugi dzien mialem trojana Link Zgłoś
Gość: . Re: pytanie dot.gg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.06, 22:49 ten inwigilator podobno juz nie jest skuteczny.. Link Zgłoś
heart_of_ice Re: pytanie dot.gg 13.10.06, 23:03 nie, nie mozna power gg i inwigilator nic ci nie dadza, nie daj sie przekonac, ze jest inaczej:) master, ja mam power gg od stu lat i jakos trojany mnie nie napadaja, po prostu miales nie zabezpieczony komp i tyle Pauli -- Mężczyźni są z Marsa, a kobiety ze... Snickersa;) Link Zgłoś
Gość: Marek Re: pytanie dot.gg IP: *.mmj.pl 13.10.06, 23:11 :)..trudno...dalej mnie będzie moja luba robić "w bambuko":)dzieki za informacje..chyba jej odetnę kable z kompa:)) Link Zgłoś
eleni80 Jak to? 14.10.06, 09:41 Jak to nic nie dają, pewnie ,że można! jeszcze miesiąc temu można było... chyba, że w ciągu tego miesiąca nastąpiły jakies kolosalne zmiany ;) Link Zgłoś
heart_of_ice Re: Jak to? 14.10.06, 10:21 to opowiedz, jak mozna:) Pauli -- bywam na Łysej Górze:) Link Zgłoś
Gość: Łukasz Re: Jak to? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.06, 12:23 Więc może ktoś napisze jakiej wersji użwa GG i jakiej PP że mu to chodzi. Pare m-cy temu GG oficjalnie zapowiedziało że wyłącza inwigilatora, potem został wlaczony na 2 tygodnie i znowu wyłaczony aż do dziś. Więc moim zdaniem teraz PP jest do niczego. Link Zgłoś
heart_of_ice Re: Jak to? 14.10.06, 17:05 gg wylaczylo inwigilatora? co za jakas dziwna teoria:D na dodatek na dwa tygodnie? jakos ja tego nie zauwazylam... poza tym po pierwsze: trudno by bylo wylaczyc wtyczke, ktora jest na czyims prywatnym kompie, po drugie inwigilator chyba nie jest wtyczka autorstwa ekipy GG, wiec dlaczego mieliby sie mieszac? Pauli -- bywam na Łysej Górze:) Link Zgłoś
eleni80 Re: Jak to? 14.10.06, 17:40 nie kapuje tutaj czegoś, najpierw mówisz,że ta wtyczka nie działa... a później, że nie zauważyłaś,że przestała działać.... czy to znaczy,że jednak działała u Ciebie i co lepsze działa w dalszym ciągu hihi ;) Link Zgłoś
heart_of_ice Re: Jak to? 14.10.06, 17:54 ok, masz racje, wyrazilam sie nieprecyzyjnie:) wtyczka dziala=funkcjonuje:) pokazuje ip na przyklad, albo czy ktos ma cie w kontaktach pokazuje rowniez statusy, na przyklad niewodoczny/niedostepny, wiec teoretycznie dziala ale w przypadku statusow mija sie z prawda:) o to mi chodzilo, jak pisalam, ze nie dziala - bo nie pokaze ci tego, co akurat bys chciala wiedziec:) nie dowiesz sie, czy ktos jest niedostepny czy tylko niewidoczny Pauli -- Mężczyźni są z Marsa, a kobiety ze... Snickersa;) Link Zgłoś
eleni80 Re: Jak to? 14.10.06, 18:50 s to dziwne.. zawsze tak miałaś, czy od niedawna? Bo ja widziałam czy ktoś jest niewidoczny czy niedostępny. Link Zgłoś
heart_of_ice Re: Jak to? 15.10.06, 13:20 > Bo ja widziałam czy ktoś jest niewidoczny czy niedostępny. ja tez to widze, zawsze widzialam tyle, ze nie jest to specjalnie wiarygodna infomacja i tyle:) Pauli -- bywam na Łysej Górze:) Link Zgłoś
Gość: Łukasz Re: Jak to? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.06, 12:48 "Koniec ze sprawdzaniem niewidocznych? 18.02.2006 W dniu wczorajszym zespol GG team zablokowal na serwerach powiadomienia, a co za tym idzie takze mozliwosc wykrycia niewidocznosci. Nie dziala wiec wtyczka Inwigilator, ani program GG test. Dalsze sprawdzanie prawdopodobnie nie bedzie juz mozliwe." co z tego że masz soft ? Link Zgłoś
Gość: Łukasz Re: Jak to? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.06, 12:50 To było do heart_of_ice :) Link Zgłoś
Gość: Odp: Re: Jak to? IP: 83.18.7.* 16.10.06, 19:07 Niewidoczność działa do dziś, w innych komunikatorach alternatywnych (Miranda, Akuku, Konnekt) powyzej przykład. Odp: Link Zgłoś
Gość: eleni80 Re: Jak to? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.06, 13:26 jeszcze w lipcu działał ten inwigilator, teraz nie wiem, bo usunęłam go z programów Link Zgłoś
Gość: Odp: Re: pytanie dot.gg IP: 83.18.7.* 16.10.06, 09:07 Zainstaluj alternatywny komunikator np: Aqq, Miranada lub Konnekt. Link Zgłoś
Gość: Łukasz Re: pytanie dot.gg IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.10.06, 17:20 Ok, a możesz powiedzieć jak w Konnekcie sprawdzic niewidoczność? Link Zgłoś
Gość: Odp: Re: pytanie dot.gg IP: 83.18.7.* 16.10.06, 19:03 W konekcie jak i Mirandzie czy Aqq od razu widać niewidoczność Link Zgłoś
Gość: Łukasz Re: pytanie dot.gg IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.10.06, 07:37 U mnie to sa osoby które maja wystawiony opis, ale zaczne obserwować czy zawsze tak jest :) Link Zgłoś