Gość: me... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.06, 23:07 czy ktos wie czy gdzies mozna pobrac darmowego worda chocby na probe bo musze wydrukowac wazne paiery a mam napisane na innym programie i mi nie wydrukuja w kafejcebo maja worda... pozdr Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: p2p Re: word... IP: *.acn.waw.pl 18.11.06, 23:19 > czy ktos wie czy gdzies mozna pobrac darmowego worda [...] > i mi nie wydrukuja w kafejcebo maja worda... pozdr To o co chodzi tak w ogole????? Link Zgłoś
silic Re: word... 18.11.06, 23:30 a nie możesz tego zapisać w jakimś formacie typu .txt albo .rtf ? Powinno być obsługiwane przez każdy program. Link Zgłoś
Gość: me... Re: word... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.06, 23:35 problem w tym ze ja niebardzo sie na tym znam i powiedzieli mi ze jak nie bede miala tego w wordzie tylko w innym programie to mi nie wydrukuje... Link Zgłoś
heart_of_ice Re: word... 18.11.06, 23:45 dobreprogramy.pl/index.php?dz=2&t=9&id=639 Pauli -- bywam na Łysej Górze:) Link Zgłoś
Gość: lusia Re: word... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.11.06, 06:27 A poza tym wszyscy zdrowi? Link Zgłoś
Gość: YouzeQ Open office 2 na stronie UX odczyta na 99% IP: *.tsi.tychy.pl 19.11.06, 09:57 a jak odczyta to wydrukuje, umożliwi dalszą edycję PS NAUCZ SIĘ CHOCIAŻ ZADAWAĆ POPRAWNIE PYTANIA JAK CHCESZ GDZIEŚ (z komputerem i w ogóle) ZAJŚĆ! Link Zgłoś