Dodaj do ulubionych

nie moge usunąć folderu

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.06, 15:48
mam mały problem odinstalowałem kasperskiego uruchomiłem komputer
zainstalowałem bitdefendera ponownie uruchomołem kompa i wyskakuje mi że
kaspersky próbuje zmodyfikować wartości rejestru jak to możliwe przecież
został odinstalowany. Sprawdzałem C-program files a tam wciąż jest folder
kaspersky lab którego nie mogę usunąć jest tam mnóstwo plików około 11mega.
bardzo proszę o radę.
Obserwuj wątek
    • Gość: camilla3 Re: nie moge usunąć folderu IP: *.80-203-56.nextgentel.com 12.12.06, 16:10
      Wejdz na strone Kasperskiegio i tam powinien byc deinstalator do pobrania.
      • Gość: bbb Re: nie moge usunąć folderu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.06, 16:34
        szukałem ale nie mogę znajść żadnego deinstalatora
        • Gość: camilla3 Re: nie moge usunąć folderu IP: *.80-203-56.nextgentel.com 12.12.06, 16:37
          To zainstaluj programik Unlocker. Usun folder i oczysc rejestr jakims programem
          czyszczacym.
          • Gość: bbb Re: nie moge usunąć folderu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.06, 17:44
            tym programem też nie mogę
            • Gość: R Re: nie moge usunąć folderu IP: 80.50.255.* 12.12.06, 18:05
              Może to firewall blokuje usunięcie,wyłącz firewalla i wtedy usuń to co chcesz.
              • Gość: bbb Re: nie moge usunąć folderu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.06, 19:52
                udało się musiałem uruchomić przez dos kasperskiego bo niemogłem jeszcze raz
                zainstalować bo pisało że musi być zamknięty kaspersky odznaczyłem wszystko co
                się da i dopiero go wyłączyłem zainstalowałem jeszcze raz na 30 dni i zaraz
                odinstalowałem i wtedy wszystko usuneło.
                dziękuje za wszystkie odpowiedzi
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka