Gość: lls IP: *.chello.pl 31.01.07, 10:24 Od wczoraj nie mogę się dostać na dobreprogramy.pl/. Wy też? Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: lls Re: DobreProgramy.pl - kaput? IP: *.chello.pl 31.01.07, 11:16 Dzięki, t-800. Wyłączyłem firewall, zmieniłem przeglądarkę - ciągle to samo. Więc zadzwoniłem do biura obsługi klienta UPC (mam Chello) i tam usłyszałem nagrany komunikat: "Szanowni Państwo, w chwili obecnej występują problemy z otwieraniem niektórych stron internetowych". Ładna chwila obecna - to trwa od wczoraj. Cholera! Link Zgłoś
kalinowski11 Re: DobreProgramy.pl - kaput? 31.01.07, 11:25 Mam Chello... nie otwiera się... i to też nie... www.mobile.inspiracja.com/ Link Zgłoś
heart_of_ice Re: DobreProgramy.pl - kaput? 31.01.07, 12:54 a ja mam chello i sie otwiera:) Pauli -- Mężczyźni są z Marsa, a kobiety ze...Snickersa;) Link Zgłoś
heart_of_ice Re: DobreProgramy.pl - kaput? 31.01.07, 12:58 a w takim razie przy okazji: czy ktos swiatly moglby mi wyjasnic, jak to dziala, ze klientom jakiegos konkretnego providera niektore strony sie otwieraja, a inne nie? Pauli -- "Miotłę z wystrzelonym airbagiem. Niewielki przebieg. Na chodzie. Sprzedam." Link Zgłoś
Gość: T-800 Re: DobreProgramy.pl - kaput? IP: *.tpnet.pl 31.01.07, 13:00 No bo np. Twoje pakiety wędrują przez inne rutery, a np. Kalinowskiego (sorry ,że po nazwisku ;-P) przez inne. Link Zgłoś
kalinowski11 Re: DobreProgramy.pl - kaput? 31.01.07, 13:19 To znaczy, że moje pakiety chcą wędrować przez zepsute rutery ? Ja to mam pecha :) Pozdrawiam. Link Zgłoś
heart_of_ice Re: DobreProgramy.pl - kaput? 31.01.07, 13:47 t800, sprawdz @ :) Pauli -- Mężczyźni są z Marsa, a kobiety ze...Snickersa;) Link Zgłoś
Gość: Portki vs. Gacie Re: DobreProgramy.pl - kaput? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.07, 10:31 Nie korzystam z tego gó*nianego portaliku więc nie pomogę ! :) Link Zgłoś
Gość: Eee Re: DobreProgramy.pl - kaput? IP: *.acn.waw.pl 31.01.07, 13:13 Ja tez nie - tym bardziej, ze tam nie ma zadnych programow a jedynie linki do stron z tymi programami. Link Zgłoś
Gość: abc Re: DobreProgramy.pl - kaput? IP: *.tpnet.pl 31.01.07, 14:00 Gość portalu: lls napisał(a): > Od wczoraj nie mogę się dostać na dobreprogramy.pl/. Wy też? Spróbujcie może wpisać może swój adres np. na stronie: www.proxyline.us To dobra rada,ale w za...nym towarzystwie. Link Zgłoś