Dodaj do ulubionych

Inernet w Laptopie

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.07, 22:20
Inteernet w laptopie? Jestem zielona. Pomozcie!. Od czego zaczac. IOd kogo
bedzie najtaniej?
Obserwuj wątek
    • Gość: R..S. Re: Inernet w Laptopie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.02.07, 11:01
      najlepiej zacznij od dowiedzenia się jakich masz dostawców
      internetu w okoliczy np. tpsa, dialog, netia, siec osiedlowa.
      zapoznaj się z ich ofertą, i wybierz najlepszą (odpowiadającą twoim potrzebom)

pozdr, R
      ps. najtaniej to nie znaczy najlepiej
    • iberia.pl Re: Inernet w Laptopie 24.02.07, 11:13
      zalezy o jakim necie mowisz:czy o stalym kabelku:Tpsa, chello, netia albo jakis
      lokalny dostawca czy moze o necie bez kabelka np.iPlus czy inny blueconnect.
      Sprawdz, porownaj ceny i wybierz to co dla Ciebie najkorzystniejsze.
      • Gość: zu Re: Inernet w Laptopie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.07, 15:00
        Dzięki za podpowiedzi, mysle o przenosnym internecie, czy trzeba jakas karte
        kupic? USB ?
        tak naprawde- tu ktos napisal, ze najtaniej to nie zawsze najlepiej - prawda,
        ale jesli sie nie ma dosc pieniedzy na dobra predkosc, to chyba normalne ze
        szuka sie nizszego pulapu cenowego? :P
        • iberia.pl Re: Inernet w Laptopie 24.02.07, 16:21
          jesli net bez kabelka to musisz sie liczyc z tym, ze takie polaczenie bedzie
          wolniejsze niz stale lacze, ale do normalnego korzystania z netu tzn.gg, maile,
          www wystarcza.
          Ja korzystam z iPlusa w abonamencie 89zl i nie ma tu limitow, hula to calkiem
          ok, co do modemu to zalezy jaki masz laptop:polecam modem Sony Ericsson
          Edge/wireless LAN PC Card GC 89-wsuwa sie toto w odpowienie miejsce w
          laptopie,jesli nie to pozostaje modem na usb i wyglada toto jak przystawka do
          dyskietek.
          Nie wiem jaka oferte ma era czy orange.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka