Gość: zu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.07, 22:20 Inteernet w laptopie? Jestem zielona. Pomozcie!. Od czego zaczac. IOd kogo bedzie najtaniej? Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: R..S. Re: Inernet w Laptopie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.02.07, 11:01 najlepiej zacznij od dowiedzenia się jakich masz dostawców internetu w okoliczy np. tpsa, dialog, netia, siec osiedlowa. zapoznaj się z ich ofertą, i wybierz najlepszą (odpowiadającą twoim potrzebom) pozdr, R ps. najtaniej to nie znaczy najlepiej Link Zgłoś
iberia.pl Re: Inernet w Laptopie 24.02.07, 11:13 zalezy o jakim necie mowisz:czy o stalym kabelku:Tpsa, chello, netia albo jakis lokalny dostawca czy moze o necie bez kabelka np.iPlus czy inny blueconnect. Sprawdz, porownaj ceny i wybierz to co dla Ciebie najkorzystniejsze. Link Zgłoś
Gość: zu Re: Inernet w Laptopie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.07, 15:00 Dzięki za podpowiedzi, mysle o przenosnym internecie, czy trzeba jakas karte kupic? USB ? tak naprawde- tu ktos napisal, ze najtaniej to nie zawsze najlepiej - prawda, ale jesli sie nie ma dosc pieniedzy na dobra predkosc, to chyba normalne ze szuka sie nizszego pulapu cenowego? :P Link Zgłoś
iberia.pl Re: Inernet w Laptopie 24.02.07, 16:21 jesli net bez kabelka to musisz sie liczyc z tym, ze takie polaczenie bedzie wolniejsze niz stale lacze, ale do normalnego korzystania z netu tzn.gg, maile, www wystarcza. Ja korzystam z iPlusa w abonamencie 89zl i nie ma tu limitow, hula to calkiem ok, co do modemu to zalezy jaki masz laptop:polecam modem Sony Ericsson Edge/wireless LAN PC Card GC 89-wsuwa sie toto w odpowienie miejsce w laptopie,jesli nie to pozostaje modem na usb i wyglada toto jak przystawka do dyskietek. Nie wiem jaka oferte ma era czy orange. Link Zgłoś