Dodaj do ulubionych

Znów Vista-jak wywalić program ze Startu

29.04.07, 19:38
I znowu ja, Koko. No to mam karę, że sobie Vistę kupiłam. :(
Zainstalowany jest czytnik linii papilarnych... po pierwsze nie umiem go
obsłużyć, a po drugie, jak go mam nie uzywać, tobym go z menu Start
wywaliła... ale jak? Nie ma takiej możliwości!
Obserwuj wątek
    • kontik_71 Re: Znów Vista-jak wywalić program ze Startu 29.04.07, 19:44
      Otwierasz menu, zaznaczasz dany programik i naciskasz prawy przycisk myszy..
      otwiera sie menu i tam jest skasuj.. oczywiscie musisz miec odpowiednie
      uprawnienia. Innym, lepszym sposobem jest odinstalowanie danego programu. Samo
      wykasowanie z menu start nie usiwa programu, ktory nadal zostaje w systemie.
      • kokoszanel Re: Znów Vista-jak wywalić program ze Startu 29.04.07, 20:02
        kontik_71 napisał:

> Otwierasz menu, zaznaczasz dany programik i naciskasz prawy przycisk myszy..
        > otwiera sie menu i tam jest skasuj..

Jest usuń, ale ja chcę tylko ze stratu usunąć, nie chcę całkowicie wywalić, bo
        może kiedyś sobie z angielskiego obsługę przetłumaczę :) i uruchomię.
        A więc czy to usuń nie usunie mi programu całkowicie?
        • kontik_71 Re: Znów Vista-jak wywalić program ze Startu 29.04.07, 20:09
          Usiniecie z menu nie usuwa programu... Ale skoro chcesz kiedys sprobowac to
          zostaw to tam.. Usunac zawsze bedziesz mogla.
          • Gość: juz mam Re: Znów Vista-jak wywalić program ze Startu IP: 89.243.74.* 29.04.07, 20:22
            Lepiej odistalowac - jak bedzie potrzebny zawsze jest na plycie. Wiec po co
            zasmiecac system usluga z ktorej nie korzystasz?
            • Gość: P Re: Znów Vista-jak wywalić program ze Startu IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 30.04.07, 00:52
              A to zabawne .Czytnik lini papilarnych nie ma nic wspolnego z Vista wiec nie
              narzekaj.Komputer oferuje Ci najbardziej zaawansowany system ochrony a ty chcesz
              go na sile wylaczyc.To tak jakbys w samochodzie chciala na sile wylaczyc
              alarm.To jak aktywowac lub nie ta funkcje czytaj w manual komputera ( domyslam
              sie ze to Toshiba Tecra) i nie sluchaj tego forum bo tu nikt nic nie wie na ten
              temat.
              • Gość: do P Re: Znów Vista-jak wywalić program ze Startu IP: *.hsd1.ct.comcast.net 30.04.07, 01:16
                Hmm... naprawde?
              • kokoszanel Re: Znów Vista-jak wywalić program ze Startu 30.04.07, 08:30
                > A to zabawne .Czytnik lini papilarnych nie ma nic wspolnego z Vista wiec nie
                > narzekaj.Komputer oferuje Ci najbardziej zaawansowany system ochrony a ty chces
                > z
                > go na sile wylaczyc.

Czytnik może nie ma nic wspólnego z Vistą, ale programy startowe tak. A ja
                właśnie nie wiem jak to wywalić ze startu.
                A system ochrony przed kradzieżą... no cóż, jak mi ktoś ukradnie laptopa, to i
                tak go gdzieś tam uruchomi (tak jak kradzione komórki).
                Alarmy samochodowe prawie codziennie wyją mi na ulicy i co? Nikt nie zwraca na
                to uwagi, bo wiadomo, że zepsute, albo źle ustawione :)
                No to by było tyle, a czytnik zachowam na lepsze czasy, żeby się poduczyć jak
                będę miała czas
                Pozdrawiam, Koko

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka