Dodaj do ulubionych

ASUS- serwis Warszawa

14.07.07, 20:35
Czy znacie jakiś godny zaufania serwis ASUS w Warszawie? Wiem wiem,
autoryzowany jest we Wrocławiu, ale tak się złozyło, że za parę dni wyjeżdżam
na dłużej, laptop będzie niezbędny, a na jego podróże do Wrocławia nie mam
czasu:( Szlag trafi gwarancję niestety, ale już trudno...
Z góry dziękuje:)
Obserwuj wątek
    • Gość: akodo to Asus nie ma gwarancji door2door? n/t IP: *.chello.pl 14.07.07, 21:00
      • m1z Re: to Asus nie ma gwarancji door2door? n/t 14.07.07, 21:04
        No ma, ale cała operacja nie zamknie się w 4-5 dniach, obawiam
        się:((dostarczenie sprzętu przez firme kurierską do Wrocławia, naprawa,
        odesłanie naprawionego). Szukam więc czegoś na miejscu.
        • m.gregor Re: to Asus nie ma gwarancji door2door? n/t 14.07.07, 21:12
          4-5 dniach? Za 4-5 dni to on moze wejdzie do serwisanta na stol wiec nie licz na
          to ze sprzet dostaniesz szybciej niz za 12-15 dni ROBOCZYCH. Serwisu
          gwarancyjnego Asus'a w Warszawie nie ma. Mozesz ew. zadzwonic do firmy
          Scientific (wiem ze sprzedaja Asus'y).
          • Gość: niktabc@vp.pl Re: to Asus nie ma gwarancji door2door? n/t IP: *.toya.net.pl 14.07.07, 22:46
            ASUS główne biura serwisu ma w WARSZAWIE - zadzwoń do nich i zapytaj!!!

1. Informujemy użytkowników produktów firmy ASUS (notebooki, PDA), że od dnia 1
            marca 2007 pomoc techniczna, zgłaszanie usterek wyżej wymienionego sprzętu i
            informacja o sprzęcie będącym w naprawie realizowana jest przez Centrum Obsługi
            Klienta firmy ASUS w Warszawie pod numerem telefonu 022 571 80 40
            • m.gregor Re: to Asus nie ma gwarancji door2door? n/t 14.07.07, 23:53
              I co z tego ze maja biura i siedzibe w Warszawie? Umowe serwisowa maja z Orika
              we Wrocku i koniec. Dzwonisz do COK a oni przysylaja kuriera, odwoza do Wrocka,
              naprawa ze 14 dni roboczych a potem 3 dni kurierem. Spokojnie mozna liczyc 20 dni.
              • kornasia82 Re: to Asus nie ma gwarancji door2door? n/t 15.08.07, 20:09
                trzeba sie liczyc z tym ze czasami musza czekac na czesci ktore
                musza zamowic z taiwanu a wtedy naprawa moze potrwac troche dluzej

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka