enigma88
01.03.08, 13:23
Witam :)
Mam taki problem, kiedyś nieopatrznie, gdy logowałam się na pocztę i kiedy
wyskoczyło okienko, czy zapamiętać hasło, przez roztargnienie wcisnęłam
"zapamiętaj" i teraz za każdym razem, kiedy wchodzę na stronę do logowania na
pocztę widze mój login i hasło, a nie tylko ja korzystam z tego komputera :(
Jak to odwrócić? Proszę pomóżcie