magda_s4 14.09.03, 22:51 Kiedy włączam muzykę w Winampie i w trakcie jej odtwarzania włączę inny program (np. Kazę, Acrobata czy Worda), muzyka zostaje przerwana na momencik. Bardzo mnie to irytuje. Czy można sobie z tym jakoś poradzić? Link Zgłoś Obserwuj wątek
koktajl_molotowa Re: Przerywany dźwięk 14.09.03, 23:08 Tak, kupując wydajnieszy komputer :-) A tak poważnie, odpalanie programu i jednoczesne odtwarzanie muzyki okazuje sie zbyt dużym obciążeniem dla Twojego kompa. Sprubuj może zgrać muzę na twardziela jako mp3 i dopiero odtwarzaj, jeżeli już tak robisz pozostaje pogodzić się z losem. Link Zgłoś
koktajl_molotowa Re: Przerywany dźwięk 14.09.03, 23:10 Do mp3 używaj może nie winampa tylko np. 1by1 (ale on tylko mp3 trawi) Link Zgłoś
magda_s4 Hm... 15.09.03, 00:34 Wiesz, wcześniej nie miałam z tym problemów (zainstalowane było coś do obsługi twardego dysku), dopiero po formacie jest jak jest. No i poza tym, ja mam zaufanie do mojego celerona 1 giga ;-). Link Zgłoś
koktajl_molotowa Re: Hm... 15.09.03, 00:44 Może coś Ci w tle działa. Sprawdż, najbardziej pamięcio i zasobżerne procesy wyłączaj kolejno, aż znajdziesz ten wadzący. Sprawdź co startuje z systemem (uruchom, msconfig, ostatnia zakładka). Wywal co niepotrzebne. Tyle mogę powiedzieć teraz, jak to nie pomoże, będziemy myśleć. Link Zgłoś
koktajl_molotowa Re: Hm... 15.09.03, 05:13 Wysyłam Ci tego 1by1, wystarczy rozpakować. Przypominam, on tylko mp3 odtwarza. Link Zgłoś
magda_s4 :-) 15.09.03, 07:34 Dziękuję Ci, dobry człowieku. Wprawdzie jeszcze nie otworzyłam programu, więc dziękuję z góry, ale myślę, że wszystko będzie dobrze. :-D Udanego dnia! Link Zgłoś