Dodaj do ulubionych

Wybór laptopa.

IP: *.sgh.waw.pl 22.10.08, 23:03
Szukam dobrej jakości laptopa do 2400-2500 zł. Jak na razie znalazłam ten:
www.euro.com.pl/laptopy-notebooki/dane-techniczne-hp-pavilion-dv5-1020ew-vhb.bhtml
. Uważacie, że to dobry zakup? A może moglibyście mi doradzić jakiegoś z
lepsza karta graficzną, w tym przedziale cenowym. Z góry dzięki za pomoc.
Obserwuj wątek
    • Gość: Romek IMHO Amplifying lub shilling albo jedno i drugie IP: *.aster.pl 23.10.08, 10:25
      Czyżbyśmy mieli do czynienia z klasycznym amplifying'iem lub shilling'iem, czyli
      stworzeniem pozorów sztucznej dyskusji w celu promowania i reklamy swojego lub
      zleconego produktu?

technologie.gazeta.pl/technologie/1,82008,5157647.html
      • Gość: Życzliwy Re: IMHO Amplifying lub shilling albo jedno i dru IP: *.acn.waw.pl 23.10.08, 10:29
        Jeśli o mnie chodzi to mylisz się. Denerwuje mnie wszelkiego rodzaju ukryty spam
        - a czy to będzie 4speed, vobis, komputronik czy jakikolwiek inny sklep to
        wszystko jedno. Zadam sobie trochę trudu - poszukam negatywnych opinii o tym
        sklepie i tak długo będę odpowiadał na taki spam aż autor przemyśli wszystkie za
        i przeciw.
        • Gość: gość Re: IMHO Amplifying lub shilling albo jedno i dru IP: *.gprs.plus.pl 23.10.08, 12:03
          o czym Ty piszesz ? nie jestem zadnym włascicielem tego sklepu, jestem z
          zupełnie innej lokalizacji, to ze kupowałem i zostalem dobrze obsłuzony to nie
          spam, ale fakt, który potwierdzam, a negatywne opinie, to w większosci działanie
          konkurencji i niestety taka jest prawda...sam doskonale o tym wiesz...
          • Gość: Życzliwy Re: IMHO Amplifying lub shilling albo jedno i dru IP: *.acn.waw.pl 23.10.08, 12:26
            Jeśli negatywne opinie to oczywiście zła konkurencja - jeśli pozytywne to
            zadowolony klient. W takie bajki nie wierze.
            • Gość: Romek Re: IMHO Amplifying lub shilling albo jedno i dru IP: *.aster.pl 23.10.08, 14:36
              Znakomity przykład wykorzystywania forum do propagandy:
              forum.pcformat.pl/showthread.php?tid=51083 Trochę długie, ale warto
              przeczytać do końca... na prawdę warto, admin się postarał.
              • Gość: ppp Re: Wybór laptopa IP: *.sgh.waw.pl 23.10.08, 20:02
                No dobra. Mniejsza z tym czy z tym 4speedem to była reklama czy nie, ale
                niestety oddalamy się przy tym od wątku, czyli wyszukania dobrego laptopa do
                2500 zł. Ma ktoś jakieś propozycje?
                • Gość: ...jajo Re: Wybór laptopa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.08, 17:25
                  polecam lenovo 3000n200 procek t8100 (2,1 ghz)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka