Dodaj do ulubionych

banalniutki problemiczek

IP: *.artcom.pl 23.10.03, 19:33
Jak do jasnej cholery w Media Playerze otworzyć naraz kilka piosenek z
różnych folderów??? Bo jak na razie mogę otworzyć kilka leżących obok
siebie, zaznaczając je jednocześnie. Toto naprawdę uciążliwe jest!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: piecyk gazowy Re: banalniutki problemiczek IP: *.visp.energis.pl 23.10.03, 19:37
      Piosenki można przeciągać do playlisty po prawej stronie - mowa o
      standardowej "skórze".
      • Gość: d0minika Re: banalniutki problemiczek IP: *.artcom.pl 23.10.03, 19:48
        eeeeee tam - nie działa! Przeciągam sobie piosenkę, a ten odmóżdżony program
        kasuje te, które grał do tej pory i zaczyna grać nową! Ech....
        • Gość: piecyk gazowy Re: banalniutki problemiczek IP: *.visp.energis.pl 23.10.03, 19:54
          Ciekawe, bo u mnie dorzuca i się tworzy playlista...

A tak w ogóle to ja WMP nie używam...
          • Gość: d0minika Re: banalniutki problemiczek IP: *.artcom.pl 23.10.03, 19:58
            i masz rację, bo to głupi program jest!!!
            • Gość: kell Re: banalniutki problemiczek IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 23.10.03, 23:59
              bardzo jak na windowsiarski program sa iTunes. sproboj, mozna zrobic liste
              wszystkich mp3, a roznych dyskach i w roznych katalogach, sortowac na
              najrozniejsze sposoby itd. wmp jako program do odrywania multimediow prezentuje
              sie dosyc zalosnie, ma bardzo nielogiczny i udziwniony interface. apple
              udowadnia, ze oni potrafia napisac program ktorego uzywa sie po prostu milo.
              • Gość: piecyk gazowy iTune??? IP: *.visp.energis.pl 24.10.03, 18:26
                Gość portalu: kell napisał(a):

> bardzo jak na windowsiarski program sa iTunes. sproboj, mozna zrobic liste
                > wszystkich mp3, a roznych dyskach i w roznych katalogach, sortowac na
                > najrozniejsze sposoby itd. wmp jako program do odrywania multimediow
                prezentuje
                > sie dosyc zalosnie, ma bardzo nielogiczny i udziwniony interface. apple
                > udowadnia, ze oni potrafia napisac program ktorego uzywa sie po prostu milo.

Skusiłem się i pociągnąłem tego iTune. Pierwsze wrażenie - FATALNA jakość
                dźwięku, dająca się wychwycić gołym uchem. Z tego co się orientuję najlepszą
                jakość dźwięku w Windows oferuje własnie Windows Media Player. Dlatego do
                słuchania muzyki pozostaje mi Winamp, którego lubię zresztą i który korzysta z
                systemowych dekoderów WPM.

iTune, po pierwszym zawalonym teście, nie zdążywszy zaprezentować swojej
                funkcjonalności ze wstydem opuścił mój system. ;-)

Pozdrawiam.
            • Gość: Beny Re: banalniutki problemiczek IP: 213.68.127.* 24.10.03, 09:31
              itunes jak wspomnial kell jest ok.
              Ale w wmp tez mozna tworzyc play listy - np. wspomnianym sposobem przeciagniecia
              zazanaczonych plikow do okna playlisty. Playlisty a nie okna z wizualizacja.
              Nie obwiniaj programu za to ze jest glupi samemu nie umiejac go obsluzyc.

banalniutki problemiczek :)
    • gray Re: banalniutki problemiczek 24.10.03, 09:32
      use winamp -> www.winamp.com
    • Gość: tłuczek Re: banalniutki problemiczek IP: *.tsi.tychy.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 24.10.03, 13:29
      welcome... :). choc wmp to faktycznie odmóżdżony program, można sobie chyba z
      nim poradzić :P. Stwórz sobie jakąś playlistę (o ile jeszcze nie mash :D),
      potem otwórz plik, który chcesz do niej dodać, i w czasie odtwarzania kliknij
      na jego opis prawym... z menu wybierz 'add to playlist...' i wybierz playlstę.
      tyle - jesli to w czyms pomoze... pozdrówka
      • Gość: chmchm Re: banalniutki problemiczek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.10.03, 14:56
        faktycznie nie jest idealny ten wmp ale ma ok funkcje srs, której uzywam w
        niestandardowy sposób(jak chcecie wiedzieć jaki to dajcie znać ;), a z tym
        przeciąganiem z okna windy do playlisty to dziwna sprawa - u mnie działa. i
        wyszukiwanie multimediów w kompie tez działa tyle że:
        nie wiem jak można zaktualizować listę wszystkich audio - dla przykładu? jak
        usunać ją tez nie wiem a wy? szkoda że plików z dysku nie można wywalać...
        ALE ! zato kolorki wizualizacji są suuper ;) szczególnie w pewnych szczególnych
        stanach ducha hyhy
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka