Gość: Zulus IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.11.03, 23:01 Jestem tu ponownie, tylko z trochę innym problemem. Po wgraniu na kompa WindowsXP nie mogę znaleźć pliku "config.sys" tylko na dysku C: (nie widzi nic takiego). Bardzo proszę o pomoc. Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: piecyk gazowy Re: Raks5 pod WindowsXP IP: *.visp.energis.pl 12.11.03, 23:04 W XP nie ma DOS-a i mu config.sys nie jest do niczego potrzebny. ;-) Link Zgłoś
Gość: Zulus Re: Raks5 pod WindowsXP IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.11.03, 23:08 Dzięki za szybką odpowiedź. Tylko teraz mi powiedz jak mam zainstalować właśnie ten program, jeśli on działa tylko na DOS-ie?? Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Re: Raks5 pod WindowsXP IP: *.visp.energis.pl 12.11.03, 23:10 Jest to na 95 proc. możliwe, ale nie wiem jak to wytłumaczyć na forum. :-( A nie masz jakiejś instrukcji na stronie, pomocy technicznej producenta tego program itp.? Link Zgłoś
Gość: Zulus Re: Raks5 pod WindowsXP IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.11.03, 23:25 Dzięki za pomoc. Już mój program działa, po prostu zrobiłem tak jak by to był Windows 2000. Zmieniłem konfigurację w pliku config.nt. Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Re: Raks5 pod WindowsXP IP: *.visp.energis.pl 12.11.03, 23:27 Brawo! I o to chodzi! Gratuluję! :-))) Pozdrawiam, piecyk gazowy Link Zgłoś