26.06.02, 06:19
Tak bylem zaintrygowany, ze spedzilem 2 godziny na czytaniu tego zakatka netu.
Ciagle nie jestem pewny: czy NetBit to jakas organizacja promujaca grupowy sex?
Z postow tu zamieszczonych trudno sie cokolwiek zorientowac a z doswiedczenia
wiem, ze jak nie wiadomo o co chodzi to chodzi o pieniadze albo sex, pieniedzy
tutaj nie widze czyli zostaje...

Zapisuje Sie!!!! Zapisuje Sie!!!! Zapisuje Sie!!!! Zapisuje Sie!!!!
Zapisuje Sie!!!!

Ile wpisowe i gdzie skarbniczka?
Obserwuj wątek
    • Gość: SDB Re: WoW IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 27.06.02, 19:20
      :)
    • Gość: Ted® Re: WoW IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 27.06.02, 20:38
      kolega nie doczytal
      niestety nie chodzi o sex tylko tradycyjnie o pieniadze
      wymagane posiadanie VC lub innej karty do platnosci w internecie

jesli kolega podtrzymuje wole przystapienie do interesu prosze podac nr karty
      kredytowej, date jej waznosci oraz kod CVC2/CVV2
      podanie o przyjecie zostanie rozpatrzone po weryfikacji zdolnosci platniczych
      • Gość: atomski Re: WoW IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 28.06.02, 00:05
        trzeba bedzie sprzedać to i owo
      • jasio4 Re: WoW 28.06.02, 00:58
        > kolega nie doczytal
        > niestety nie chodzi o sex tylko tradycyjnie o pieniadze
        > wymagane posiadanie VC lub innej karty do platnosci w internecie

Dzieki, nie spodziewałem się, że tak szybko znajdę skarbniczkę. Jestem gotowy
        przesłać konieczne dane tylko proszę cię luba skarbniczko o podanie dokładnych
        Twoich danych. Dokładnych, tzn. obwód biustu, obwód - no wiesz czego,
        współczynnik podatności, współczynnik zmienności oraz współczynnik uległości.

Natychmiast prześlę dane mojej nielimitowanej karty Russian Express nominowanej w
        rublach transferowych.

Jako przyszły członek pozdrawiam wszystkich członów i wszystkie członki.

• Gość: Vils Re: WoW IP: 212.81.166.* 28.06.02, 12:40
      jasio4 napisał(a):

> Tak bylem zaintrygowany, ze spedzilem 2 godziny na czytaniu tego zakatka netu.
      > Ciagle nie jestem pewny: czy NetBit to jakas organizacja promujaca grupowy sex?
      > Z postow tu zamieszczonych trudno sie cokolwiek zorientowac

Czuje to samo. Tytul na forum glownym mnie zaintrygowal.
      Przyjazn Bydgoszczy i Torunia? Ktos tu chyba zwariowal.
      Jakies rozmowy o stworzeniu "dwumiasta". Jacys ludzie chyba z wysoka na mozgi
      pospadali.
      W Unii Europejskiej, do ktorej Polska podobno zmierza, toczy sie ciagla walka o
      wyrywanie sobie dotacji.
      Kto inteligentny z Bydgoszczy chce sie laczyc z tymi cwaniakami z Torunia?
      Oni wyciagna wszystkie pieniadze dla siebie. Zapytajcie ludzi z Grudziadza, co
      sadza o pobycie pod wladza Torunia przez ostatnie 25 lat.
      Torun do niczego nie jest nam potrzebny.
      • Gość: Ted® Re: WoW IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 29.06.02, 13:53
        chyba jednak nie doczytales
        netbit to nie dazenie do 'dwumiasta', nikt nie neguje rywalizacji obu miast bo
        jest ona naturalna
        ale czy to oznacza, ze mieszkancy nie moga sie lubic (przynajmniej niektorzy ;)
        • radca Re: WoW 29.06.02, 14:08
          Ted,zgadzam sie z Toba.

radca
          • k_rzyzak Re: WoW 29.06.02, 14:13
            Radco,ja tez zgadzam sie z tedem.Bardzo go lubie!
            • radca Re: WoW 29.06.02, 14:17
              Nie wiecie nawet jak sie ciesze ze spotkania.Cos mi mowi,ze sie wszyscy -lub
              wieksza czesc - zobaczymy.Zaproszenie przyjal rowniez Wojtek.Oglosil to
              bezposrednio ze slynnego RUSZTOWANIA :)))

czyz to nie jest wspaniale ?

pozdrawiam Was serdecznie
              radca
              • blondynka Re: WoW 30.06.02, 16:02
                Po dwakroć: kiedy i gdzie?

P.S. To było do Radcy - nie do Ciebie nasz drogi kandydacie na członka :)
                • jasio4 Re: WoW 02.07.02, 16:26
                  > P.S. To było do Radcy - nie do Ciebie nasz drogi kandydacie na członka :)

Dziekuje za mile slowa Blondynko. Zostalem przez Ciebie wykluczony ale dla
                  pocieszenia, w czasie konferencji NetBitu w Przysieku pojde do jakiejs knajpy i
                  bede pił piwo w tym samym tempie co zarzad NetBitu.

A tak troche na powaznie: kandydatem nie jestem bo jestem jednym z pierwszych
                  czlonkow NetBitu a moj post byl po prostu prowokacja. Ze wzgledow ode mnie
                  niezaleznych (podrozowalem po swiecie) nie odwiedzalem NetBitu i po
                  niedawnym "powrocie" ujawnily sie prawdziwe barwy. Netbit jest trupem i to juz
                  stechlym. Nie sadze aby warto bylo go reanimowac. Wielkie nazwiska zasluzonych
                  NetBitowcow ktorzy probuja teraz umawiac sie w przysieku to te same nazwiska
                  ktore przewijaja sie w tych setkach postow pelnych blota. (Nie dotyczy to Radcy -
                  do niego mialbym co najwyzej zastrzezenia, ze upor jaki wykazywal przy probie
                  instytucjonalizacji NetBitu doprowadzil w pewnym momencie do ogromnego przerostu
                  formy nad trescia. Dyskusja zeszla ze spraw torunsko-bydgoskich na sprawy NetBitu
                  ktory zaczal zyc wlasnym zyciem. Typowe towarzystwo wzajemnej adoracji.

przyjemnosci w Przysieku

ps. walne zebranie NetBitu ktore odbylo sie przed godzina w moim domu przez
                  aklamacje przyznalo tytul honorowego prezesa koledze SDB za zachowanie umiaru,
                  maksimum mozliwej bezstronnosci, kulture jezyka i poczucie humoru.

• Gość: SDB Re: WoW IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 02.07.02, 16:35
                    Uhm :) chyba walne w skladzie jasio4 i SDB ;)
                    • jasio4 Re: WoW 02.07.02, 16:39
                      Gość portalu: SDB napisał(a):

> Uhm :) chyba walne w skladzie jasio4 i SDB ;)

Nakleilem obwieszczenie na drzewie dokladnie w polowie drogi pomiedzy Bydgoszcza
                      i Toruniem. Tak wiec dopelnilem formalnosci. Walne odbylo sie w nastepujacym
                      skladzie:

przewodniczacy: Jasio4
                      vice: jasio4
                      skarbnik: jasio4
                      barman: jasio4
                      Czlonek: jasio4

wynik glosowania: 5:0 czyli 100%

pozdrawiam prezesa

• radca Re: WoW - do Jasia 4 02.07.02, 20:50
                    Przyznaje Ci wiele racji,zgadzam sie z Toba w wielu przypadkach.Niestety i ja
                    rowniez zauwazylem u siebie wiele bledow - PRZYZNAJE SIE DO TEGO.

pozdrawiam
                    radca

ps. szkoda,ze nie chcesz przybyc na SPOTKANIE.Dobrze byloby posluchac wiele
                    SLOW KRYTYKI oraz GLOSU ROZSADKU.Moze jednak ...?
                    • jasio4 Re: WoW - do Jasia 4 03.07.02, 00:08
                      Nie jestem pamietliwy ale moje plany zmieniaja sie z dnia na dzien i nie jestem
                      w stanie przewidziec czy bede w Bydgoszczy w tym czasie. Jak bede to moze
                      zjawie sie choc raczej dlatego, ze lubie nowe twarze (szczegolnie blondynka
                      mnie intryguje) a nie w celu proby reanimowania NetBitu.

pozdrawiam

ps. z ta blondynka to zart. Blagam o wybaczenie blondynko (cos mi mowi, ze to
                      blondyn)
                    • jasio4 Re: WoW - do Jasia 4 03.07.02, 12:00

> ps. szkoda,ze nie chcesz przybyc na SPOTKANIE.Dobrze byloby posluchac wiele
                      > SLOW KRYTYKI oraz GLOSU ROZSADKU.Moze jednak ...?

Zmienilem zdanie. Nie nie przyjade chyba, ze z gory ustalamy to jako spotkanie
                      czysto towarzyskie i nie ma zadnych bajdurzen o NetBicie. Ja nie widze sensu aby
                      mielic ten temat jezeli pomyslodawca spotkania (Krzyzak) puszcza teksty typu "Mam
                      pomysł na drogowskaz do Bydgoszczy.
                      Toruń-B.
                      :)

Lubie ludzi wesolych ale to co reprezentuje soba ww. Businessman nie odpowiada
                      mi. Nie pisze, ze wysiadam z pociagu NetBit tylko dlatego, ze juz dawno z niego
                      wysiadlem.

pozdrowka

milych dyskusji o zludzeniach.

• radca Re: WoW - do Jasia 4 03.07.02, 17:47
                        Ja jednak chcialbym sie spotkac w realu,oraz na zywo porozmawiac o wielu
                        sprawach.To moze byc roznie i rozne tematy.NIe sadze,aby nie pojawil sie w
                        miedzy czasie temat NetBiT-u ? Nawet gdyby to bylo tylko SPOTKANIE TOWARZYSKIE.
                        Wspomnienia zawsze sie pojawiaja.To na podstawie wspomnien oraz doswiadczen -
                        budujemy dalej "ten swiat".Czy NetBiT - warto "reanimowac " ? jak to niektorzy
                        okreslaja.Czy wogole istnial i "zyl swoim zyciem " NetBiT ? Czy istnial tylko w
                        WYOBRAZNI ? Czy gdyby istnial - jaki powinien byc ? Czy znajomi z FORUM -
                        to juz byl NetBiT ? Czy byla to tylko pewna ZABAWA ? Jakies PLANY ? POMYSLY ?
                        Czy moze "szukanie towarzystwa " ?

Sam juz nie wiem....
                        Jednak wydaje mi sie,ze nigdy nie jest na nic zapozno.Mozna byloby jednak wiele
                        zrobic - tylko ??? Pytanie : "SCINAC SIE I KRYTYKOWAC - CZY SZUKAC MOZLIWOSCI
                        WSPOLPRACY " ?

tak,pytan jest wiele ,ale odpowiedzi malo.

pozdrawiam serdecznie
                        radca

ps. Jasio 4 - to co napisalem, sa to ogolne przemyslenia.Nie jest to nic
                        osobistego do Ciebie.
                        • Gość: atomski Re: WoW - do Jasia 4 IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 06.07.02, 18:51
                          Chyba po prostu trzeba wydumać coś nowego .Coś co nie bedzie się kojarzyło z
                          Krzyżakiem i jego specyficznym poczuciem humoru ,oraz zapewne mną .
                          Szkoda ,ze -jak wcześniej zauważyłem -poza mną ,Krzyżakiem ,czy w porywach
                          Krotim jakoś nie ma w szeregach Netbitu ANI JEDNEJ osoby ,która byłaby na tyle
                          silna ,by coś zacząć od nowa. Reszta zajmuje się tylko narzekaniem i
                          przebieraniem nóżkami .
                          Zrobił sie syf .Nic tego już nie wymaże .
                          A teraz od nowa .
                          Wspaniałym przykładem mądrosci jest jasio4 .Przychodzi sobie ,wymądrza
                          się ,pokazuje paluszkiem co było ,źle ,rozdaje klapsy .
                          Taki mądry jasio4 to i ja teraz jestem :)))))))))
                          Zrób coś dla Netbitu jak ci zalezy ,zamiast stroić fochy i pieprzyć farmazony .
                          Przymknij oko na to ,ze coś wygląda nie w 100 % tak jak sobie wymarzyłeś .Na
                          wszystko przyjdzie pora.
                          Radcy nikt słucha ,ja jestem spalony (również ze wstydu) ,a Krzyżak -OUT .
                          Na tego cżłowieka nie ma co liczyć . To widać .Trzeba zapomnieć i od nowa.
                          Proste ???
                          • jasio4 Re: WoW - do Jasia 4 06.07.02, 19:09
                            Poza wygorowanym mniemaniem o sobie, niewiele soba reprezentujesz. A cos
                            takiego robil czego nie daloby sie nazwac przebieraniem nozkami?
                            • Gość: atomski Re: WoW - do Jasia 4 IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 07.07.02, 00:17
                              jasio4 napisał(a):

> Poza wygorowanym mniemaniem o sobie, niewiele soba reprezentujesz. A cos
                              > takiego robil czego nie daloby sie nazwac przebieraniem nozkami?

Mylisz sie mistrzu -w temacie mniemania o sobie. Jeśli zaś lepszyś -co nie
                              powinno byc dla takiego mistrza trudne-to pokaż to ,zamiast się dowartościowywać
                              biciem leżącego :))))))))

p.s. W Netbicie nie było żadnego jasia4, co sobą reprezentujesz ,skoro sie
                              ukrywasz ??

• radca Re: WoW - tak ogolnie 06.07.02, 20:53
                            atomski napisal ( przepraszam,ze z malej litery,ale tak zyczyles sobie kiedys :)

"Zrób coś dla Netbitu jak ci zalezy ,zamiast stroić fochy i pieprzyć farmazony .
                            Przymknij oko na to ,ze coś wygląda nie w 100 % tak jak sobie wymarzyłeś .Na
                            wszystko przyjdzie pora.
                            Radcy nikt słucha ,ja jestem spalony (również ze wstydu) ,a Krzyżak -OUT .
                            Na tego cżłowieka nie ma co liczyć . To widać .Trzeba zapomnieć i od nowa.
                            Proste ??? "

Jasio 4 robi dla NetBiT-u ( takie jest moje prywatne zdanie ).Jestem wdzieczny,
                            ze ukazuje swoj punkt widzenia.Nawet slowa krytyki sa tutaj mile
                            widziane.Szczere slowa krytyki sa bardziej cenne,niz grzecznosciowe pochwaly.
                            Oczywiscie jak to sie mowi :"krytyka - a krytyka ..." Mam tutaj na mysli,ze
                            istnieja nieraz osoby,ktore krytykuja lecz ze zlosliwoscia - wyraznie dajac do
                            zrozumienia,ze IGNORUJA dabna osobe.Ja zauwazylem,ze Jasio 4 w sposob
                            kulturalny i z poszanowaniem dyskutuje - chociaz nie zawsze sie ze soba
                            zgadzamy.Lecz wydaje mi sie,ze szanujemy wspoldyskutanta.Jesli Jasio 4 okresla
                            nawet NetBiT - jako "trupa "? Nie mam Jemu tego za zle.Sa rozne rodzaje
                            "smierci ".W niektorych przypadkach mozna jeszcze WSKRZESIC.Tutaj widze duze
                            szanse na to.

Drogi atomski.
                            Nie jestes wcale spalony.Moim zdaniem nikt tutaj nie jest spalony.Moze ze
                            wstydu,jak to okresliles :) Ja rowniez sie tak czuje.Mysle,ze wiele nas to
                            nauczylo.Wiele mielismy okazji sie poznac.Wiele wnioskow wyciagnac.
                            Nie jest sztuka sie obrazic - to umie nawet dziecko.Lecz pogodzic sie
                            i "WYCIAGNAC DLON " - to moim zdaniem ( moze sie myle ?) jest WIELKA SZTUKA.
                            Jest to rowniez dowod wielkiej odwagi.

Musimy sobie zadac pytanie: " CZY CHCEMY" ?

pozdrawiam serdecznie
                            radca

ps. ja chce
                            • Gość: atomski Re: WoW - tak ogolnie IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 07.07.02, 00:30
                              radca napisał(a):

> atomski napisal ( przepraszam,ze z malej litery,ale tak zyczyles sobie kiedys :
                              > )
                              >
                              > "Zrób coś dla Netbitu jak ci zalezy ,zamiast stroić fochy i pieprzyć farmazony
                              > .
                              > Przymknij oko na to ,ze coś wygląda nie w 100 % tak jak sobie wymarzyłeś .Na
                              > wszystko przyjdzie pora.
                              > Radcy nikt słucha ,ja jestem spalony (również ze wstydu) ,a Krzyżak -OUT .
                              > Na tego cżłowieka nie ma co liczyć . To widać .Trzeba zapomnieć i od nowa.
                              > Proste ??? "
                              >
                              > Jasio 4 robi dla NetBiT-u ( takie jest moje prywatne zdanie ).Jestem wdzieczny,
                              > ze ukazuje swoj punkt widzenia.Nawet slowa krytyki sa tutaj mile
                              > widziane.Szczere slowa krytyki sa bardziej cenne,niz grzecznosciowe pochwaly.
                              > Oczywiscie jak to sie mowi :"krytyka - a krytyka ..." Mam tutaj na mysli,ze
                              > istnieja nieraz osoby,ktore krytykuja lecz ze zlosliwoscia - wyraznie dajac do
                              > zrozumienia,ze IGNORUJA dabna osobe.Ja zauwazylem,ze Jasio 4 w sposob
                              > kulturalny i z poszanowaniem dyskutuje - chociaz nie zawsze sie ze soba
                              > zgadzamy.Lecz wydaje mi sie,ze szanujemy wspoldyskutanta.Jesli Jasio 4 okresla
                              > nawet NetBiT - jako "trupa "? Nie mam Jemu tego za zle.Sa rozne rodzaje
                              > "smierci ".W niektorych przypadkach mozna jeszcze WSKRZESIC.Tutaj widze duze
                              > szanse na to.

Jasio4 nie powiedział jak dotąd nic czego ja ,Ty ,czy ktokolwiek inny by nie
                              wiedział .No chyba ,ze jednak dla Ciebie jest w tym coś odkrywczego .
                              Wszyscy widza jak się sprawy mają ,że Netbit to-póki co-trup.Wiedzą
                              dlaczego.Wiedza jak to sie stało.Sprawa jest prosta w ocenie ,dużo trudniejsza by
                              doprowadzić do zmartwychwstania Netbitu.
                              Jasio4 poszedł więc na łatwiznę .

> Drogi atomski.
                              > Nie jestes wcale spalony.Moim zdaniem nikt tutaj nie jest spalony.Moze ze
                              > wstydu,jak to okresliles :) Ja rowniez sie tak czuje.Mysle,ze wiele nas to
                              > nauczylo.Wiele mielismy okazji sie poznac.Wiele wnioskow wyciagnac.
                              > Nie jest sztuka sie obrazic - to umie nawet dziecko.Lecz pogodzic sie
                              > i "WYCIAGNAC DLON " - to moim zdaniem ( moze sie myle ?) jest WIELKA SZTUKA.
                              > Jest to rowniez dowod wielkiej odwagi.

> Musimy sobie zadac pytanie: " CZY CHCEMY" ?
                              > pozdrawiam serdecznie
                              > radca
                              >
                              > ps. ja chce

Odpowiedź brzmi tym razem "chcecie".Ja mogę próbować pomóc ,ale potrzeba tu kogoś
                              o nieskazitelnej opinii (choćby własnie SDB ).Nie jestem taką osobą i wiele osób
                              nie bedzie chciało wrócić ,dopóki będę na widoku .Gotów jestem ponieść
                              konsekwencje swego niewyparzonego języka i bezkompromisowości .Zostanę
                              sprzyjającym wolnym elektronem :))))))

Wam i idei Netbitu życze natomiast jak najlepiej.
                              W sumie Netbit zapoczątkował modę na lubienie się Bydgoszczy i Torunia.

• jasio4 Re: WoW - tak ogolnie 07.07.02, 01:20
                                > Jasio4 nie powiedział jak dotąd nic czego ja ,Ty ,czy ktokolwiek inny by nie
                                > wiedział .No chyba ,ze jednak dla Ciebie jest w tym coś odkrywczego .

Jezeli wszyscy wszystko widza to dlaczego jest jak jest?

> Jasio4 poszedł więc na łatwiznę .

Na latwizne? Latwizne w czym? Sadzisz, ze ja naprawde nie mam nic lepszego do
                                roboty niz wymiana uprzejmosci z atomskim?
                                Nie potrafisz/nie chcesz kontrolowac co mowisz czy piszesz i w duzej czesci mamy
                                co mamy dzieki Tobie a wiec nie rob z siebie zmeczonego weterana ktory chcial ale
                                mu nie pozwolili. Jakos z Toba trudno dyskutowac bo wyzwalaszasz mordercze
                                instynkty. Pomimo tego, ze nie zgadzam sie w wiekszosci spraw z Radca jakos idzie
                                to przezyc.

> Radcy nikt słucha

Dlaczego nikt? Atomski to jeszcze nie nikt. Moge sie z nim nie zgadzac ale czemu
                                nie sluchac?

> W Netbicie nie było żadnego jasia4, co sobą reprezentujesz ,skoro sie
                                ukrywasz ??

Prozaiczna przyczyna: moj Nick zostal "wziety" i przyjalem sobie pierwszy lepszy
                                z brzegu (imie wujka). Nazywam sie Kowalski - zadowolony? :))

> W sumie Netbit zapoczątkował modę na lubienie się Bydgoszczy i Torunia.

Bo ja wiem? Jakos poprzednio nie dostrzegalem jakiejs specjalnej niecheci
                                pomiedzy mieszkancami obu miast. Moze dlatego, ze nie bylem nigdy kibicem
                                (jakimkolwiek) i wybryki stadionowe klasyfikowalem jako chuliganstwo motlochu a
                                nie wyraz niecheci.

Sadze, ze w bardzo duzej mierze niechec mieszkancow naszych miast to raczej
                                produkt prowincjonalnych poltykierow chcacych wyplynac na szerokie wody.

Ale NetBit co najmniej spacyfikowal do pewnego stopnia rozroby na obu forach -
                                chwala mu za to.

• Gość: SDB Re: WoW - tak ogolnie IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 07.07.02, 15:49
                                  jasio4 napisał(a):

> Sadze, ze w bardzo duzej mierze niechec mieszkancow naszych miast to raczej
                                  > produkt prowincjonalnych poltykierow chcacych wyplynac na szerokie wody.

Wcale nie- bo jak pod spodem stwierdzasz- nawet na forum byly wojny. Ja dopiero
                                  od zalozenia NETBiTu przestalem byc wrogo nastawiony do wszystkiego co bydgoskie.
                                  I podobnie bylo z wieloma innymi osobami. Niektorzy jednak tylko udawali :)

> Ale NetBit co najmniej spacyfikowal do pewnego stopnia rozroby na obu forach -
                                  > chwala mu za to.

Taaa az milo bylo popatrzec na ta rewolucje :) teraz kazdy ma to gdzies
                                • Gość: SDB Re: WoW - tak ogolnie IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 07.07.02, 15:51
                                  No dobra gdyby tak reaktywowac NETBiT to co mialoby byc jego celem poza
                                  spotykaniem sie na piwie? Bo ja to juz mam pustke w glowie i w tej sferze
                                  jestem bezuzyteczny :(
    • Gość: SDB Re: WoW IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 02.07.02, 18:24
      Taaa pod warunkiem ze honorowego :)
      • krotoss Re: WoW 06.07.02, 23:34
        tak atomski spalony jestes po tym jak sie wypalily we mnie rozne checi
        brzydkie zeby Cie pomolestowac ;o))

Pozdrawiam :o)

KroTosS
        • Gość: atomski Re: WoW IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 07.07.02, 00:32
          Mówisz jak franciszkanin jakiś :))))))))
          • krotoss Re: WoW 07.07.02, 11:34
            a to nie mowilem, ze mnie nie bylo na forum tak dlugo dla tego, ze poddalem
            sie medytacji w celi, wraz z moimi bracmi karmelitami bosymi? ;o))

KroTosS

Ps.Jak widzisz pomyliles zakon he he.
            • Gość: atomski Re: WoW IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 07.07.02, 12:41
              Jasio4:
              "Jezeli wszyscy wszystko widza to dlaczego jest jak jest? "

Ale o co konkrtentnie pytasz ? Dlaczego "CO " jak jest ?
              Dlaczego jest rozpierducha ? Dlaczego towarzystwo wzajemnej adoracji ?Dlaczego
              tak trudno się zebrać ? O co pytasz ,gdy nie rozdajesz klapsów ???

"Na latwizne? Latwizne w czym? Sadzisz, ze ja naprawde nie mam nic lepszego do
              roboty niz wymiana uprzejmosci z atomskim?"

To co wyprawiałeś moralizując (choć pisałes tez ,ze o trupach nie mówi się
              zle ),dalekie jest od "wymiany uprzejmosci z atomskim ".Prawda ?
              Zresztą zamiast dokazywac jaki jesteś mądry i wymieniać uprzejmości ze mną
              pokaż ,ze jesteś lepszy .Sam zaczynasz się bawić w kółeczko wzajemnej
              adoracji ,zniżasz loty szukając dziury w dziurawym.Nie wnikaj w moje mniemanie
              o o sobie ,przestań mysleć w kategoriach prywatnych porachunków .Nie umiesz ?
              To nie pieprz o idei .

"Nie potrafisz/nie chcesz kontrolowac co mowisz czy piszesz i w duzej czesci
              mamy co mamy dzieki Tobie a wiec nie rob z siebie zmeczonego weterana ktory
              chcial ale mu nie pozwolili."

Jestem już starym weteranem .resztę musisz rozwinąć ,bo nie rozumiem.
              W każdym razie nie jestem zmęczony .Zdaję sobi enatomiast sprawę ,ze misja
              zmartwychwstawania powinna trafić się godniejszej osobie .
              Może właśnie Tobie ???

"Jakos z Toba trudno dyskutowac bo wyzwalaszasz mordercze instynkty. Pomimo
              tego, ze nie zgadzam sie w wiekszosci spraw z Radca jakos idzie to przezyc."

Zajmij sie wiec reanimacją Netbitu z łaski swej ,zamiast nicnierobienia i
              krytykowania z pozycji Ojca oraz dyskutowania z atomskim.
              Bardzo Cie proszę .

" Prozaiczna przyczyna: moj Nick zostal "wziety" i przyjalem sobie pierwszy
              lepszy z brzegu (imie wujka). Nazywam sie Kowalski - zadowolony? :))"

Nie .Niezadowolony .

• jasio4 Re: WoW 07.07.02, 18:08
                > Nie .Niezadowolony .

Stajesz sie juz nie tylko smieszny ale i zalosny weteranie atomski.
                Moge wybudowac Tobie internetowa izbe pamieci weterna NetBitu ale to chyba
                naprawde wszystko co mozna dla Ciebie zrobic.

Pa.
          • Gość: Zojka Re: WoW IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 07.07.02, 19:24
            Szanowni mieszkancy Bydgoszczy i Torunia,
            Czytam wasze forum,chociaz mieszkam daleko i nie znam waszego regionu,poniewaz
            zainteresowala mnie idea wspolpracy "miedzymiastowej".Prosze Was panowie Jasiu
            i Atomski powiedzcie o co wlasciwie sie klocicie?Chyba nie chodzi o to co
            zwykle jest najwazniejsze dla dzieci "moje na wierzchu"?Bardzo ciekawy jest
            post radcy,ktoremu ,tak mi sie wydaje,zalezy na pojednaniu,zaniechaniu klotni
            (nie wiem o co)oraz wypracowaniu wspolnego konsensusu dla dobra obu miast.
            Zycze wszystkim powodzenia w dzialaniu.
            • Gość: atomski Re: WoW IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 07.07.02, 21:18
              Chodzi -w skrócie -o to ,ze przychodzi gość i rozdaje klapsy .Słuszne ,to
              prawda ,ale ile można.
              A ja go więc namawiam do tego ,ze skoro czyni razy na lewo i prawo ,to pewnie
              mu na czymś zależy.Nakłaniam więc do zaprzestania batożenia i pokazania jak
              mu zależy .Daleki jestem od udowadniania ,czyje jest na wierzchu .Nie widać ?
              To sorry.Musiałem to robić podświadomie ,chociaż nie jestem po pedagogice :))

Jedyne więc czego pragnę to przekierować siły witalne jasia4 na
              pożyteczniejsze tory niż przetrzepywanie mojego i kolegów z Netbitu ,tyłków .
              Za dużo wymagam ????
              • blondynka Re: WoW 08.07.02, 23:32
                Tja...

Mam nadzieję, że Cię nie rozczaruję Jaśku miły, ale jestem zdecydowanie
                dziewczynką.
                • Gość: atomski Re: WoW IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 08.07.02, 23:38
                  WOW
    • Gość: Lisiczka Re: WoW IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 11.07.02, 14:00
      Własnie przebrnęłam przez wszystkie 36 postów. I jedyne co mogę powiedzieć to -
      WOW !!! Naprawdę WOW ;) I bynajmniej NIE pod natchnieniem wyznania
      Blondynki ;)Te gierki słowne i ciągłe przepychanki czyta się chwilami lepiej,
      niż Wyborczą ;) A tak poważnie - jestem tu nowa, ale ponoć pozycja obserwatora
      i świeżej krwi w "towarzystwie wzajemnej adoracji" potrafi wiele wnieść - więc
      według mnie naprawdę TRZEBA CHCIEĆ i tyle. "Pamiętaj o przeszłości (jeżeli nie
      potrafisz zapomnieć), ale patrz w przyszłość", czyż nie? Jeżeli z takim
      nastawieniem NETBITowicze zabiorą się do reanimacji idei w.w Przjaźni - to nic
      z tego nie będzie. Takie jest moje zdanie.
      Pozdrawiam @ll i mam nadzieję, że jest CO reanimować ... Wierzę w to mocno.
      • krotoss Re: WoW 11.07.02, 18:05
        jest jest bo to co sie stalo bylo kompletna beznadzieja... tylko bez podejscia
        (mowie do starych członkow) "ciekawe jak to bedzie" kazdy musi przyjechac z
        jakims tam spojrzeniem na przeszlosc chyba nie bo to bedzie rodzic tylko
        problemy mysle. Tylko spojrzenie w przyszlosc-chce to robic znow od nowa i
        jeszcze lepiej (oby!) czy nie.

KroTosS
        • k_rzyzak Re: WoW 12.07.02, 21:40
          A czy romeo i julia bedą? :)
          • krotoss Re: WoW 12.07.02, 21:58
            k_rzyzak napisał:

> A czy romeo i julia bedą? :)

przecież ona się otruła a on zasztyletował-to nie czytałeś?

KroTosS

Ps.Ja nie bo to chyba na odwrot-torwdo bylo...
            • k_rzyzak Re: WoW 13.07.02, 14:28
              krotoss napisał:

> k_rzyzak napisał:
              >
              > > A czy romeo i julia bedą? :)
              >
              > przecież ona się otruła a on zasztyletował-to nie czytałeś?
              >
              > KroTosS
              >
              > Ps.Ja nie bo to chyba na odwrot-torwdo bylo...

Krotti! ja nie o tych z Verony.Ja o tych z Bydgoszczy.Oni zyją!Pisuja na forum.
              +

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka