Gość: SDB IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 29.12.01, 12:37 najblizszego spotkania w Myslecinku, ktore ma odbyc sie za tydzien? Kolego krotti, kolego tomcio? Czekam na informacje :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krotoss Re: Co slychac w sprawie 29.12.01, 16:10 to slychac, ze jezdem chorutki i ciezko bylo mi sie z Tmciem skontaktowac, ale juz po czesci sie to naprawilo i czekam na info od niego w sprawie a pewnie i On sam cos powiesi tu na forum. W kazdym razie jak jeszcze nic nie ustalono to od srody ostro dzialam chyba ze mnie chorubsko rozlozy permanentnie, ale raczej dam mu rade. I mam nadzieje ze wyjdzie wszystko, ale malo osob sie wypowiedzialo co do terminu a szkoda... A tak swoja droga to mysle ze piaty jednak tryszke zly termin bo w koncu to 4 dni po sylwku, no ale zobaczymy. Pozdrawiam KroTosS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milak Re: Co slychac w sprawie IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 29.12.01, 16:33 Jak dla mnie to ten 5 jest totalnie bez sensu............ uwarzam tak samo jak Kroti...... ale coz :o) [milak] Odpowiedz Link Zgłoś
krotoss Re: Co slychac w sprawie 29.12.01, 21:21 Gość portalu: milak napisał(a): > Jak dla mnie to ten 5 jest totalnie bez sensu............ > uwarzam tak samo jak Kroti...... ale coz :o) Wreszcie jakas konkretna osoba ^_^ nie dosc ze sie ze mna zgadza to pisze moj nic z duzej litery... he he moze marudze ale wiekszosc ma jakies schorzenie i pisze nicki/imiona z malej a w koncu oprocz braku szacunku jest to takze blad ortograficzny! No dobra koncze ta moja mala i nudna dywagacje. KroTosS Ps.Mileno czyli 2 glosy za 12 sa moze jeszcze kilka i sie uda 12, taka mam nadzieje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milak Re: Co slychac w sprawie IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 29.12.01, 21:49 krotoss napisał(a): > Gość portalu: milak napisał(a): > > > Jak dla mnie to ten 5 jest totalnie bez sensu............ > > uwarzam tak samo jak Kroti...... ale coz :o) > > Wreszcie jakas konkretna osoba ^_^ nie dosc ze sie ze mna zgadza to pisze moj > nic z duzej litery... he he moze marudze ale wiekszosc ma jakies schorzenie i > pisze nicki/imiona z malej a w koncu oprocz braku szacunku jest to takze blad > ortograficzny! No dobra koncze ta moja mala i nudna dywagacje. > > KroTosS > > Ps.Mileno czyli 2 glosy za 12 sa moze jeszcze kilka i sie uda 12, taka mam > nadzieje. Proponuje akcje dywesryjno - sugestyjna majaca na celu przeniesienie spotkania na tydzien po 5.01.02 :o) ulotki, koszulki, plakietki whatever ;o) a tak powaznie to naprawde troche za szybko, po szalenstwie Syestrowej Nocy ;o) sobota najchetniej przeznaczylabym na 'nic-nie-robienie' :o) Pozdrowonia Kroti :o))) [Milena] Odpowiedz Link Zgłoś
krotoss Re: Co slychac w sprawie 30.12.01, 13:09 Gość portalu: milak napisał(a): > Proponuje akcje dywesryjno - sugestyjna majaca na celu przeniesienie spotkania > na > tydzien po 5.01.02 :o) > ulotki, koszulki, plakietki whatever ;o) > a tak powaznie to naprawde troche za szybko, po szalenstwie Syestrowej Nocy ;o) > > sobota najchetniej przeznaczylabym na 'nic-nie-robienie' :o) > Pozdrowonia Kroti :o))) Hieh male pranie mozgow im wystarczy i juz sie zgodza na 12 to bedzie dywersja bo sugestia>koszulki ulotki i plakietki mysle ze nie odniosa skutku. Szczegolnie jezeli ktos gra w pilkarzyki (ktos z Torunia? he he). Sylwek-netBiT w przeciagu 4 dni to zbyt wiele!!!>to nasze motto ^_" Pozdrowki KroTosS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SDB Nieeeeeeeeeeee IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 30.12.01, 12:09 Tylko nie 12!!! i nie 26!!! Blagam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
krotoss Re: Nieeeeeeeeeeee 30.12.01, 13:03 Gość portalu: SDB napisał(a): > Tylko nie 12!!! i nie 26!!! Blagam!!! Bo co kurcze 13 masz pilkarzyki... kurcze SDB dasz rade z dnia na dzien spox a jak nie to stracisz jedna bramke wiecej he he. KroTosS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SDB Re: Co slychac w sprawie IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 30.12.01, 13:10 Hahaha ciekawe kroti czy ty bys olal tak latwo swoje treningi albo zawody, no? A poza tym juz nawet nie chodzi o same zawody ale o to ze ja w jeden weekend nie moge pozwolic sobie na dwie tak powazne imprezy a wlasciwie 3 bo 10 jestem proszony na 100dniowke. Nie wyrobie z kasa po prostu, no. Odpowiedz Link Zgłoś
krotoss Re: Co slychac w sprawie 30.12.01, 13:33 Gość portalu: SDB napisał(a): > Hahaha ciekawe kroti czy ty bys olal tak latwo swoje treningi albo zawody, no? > A poza tym juz nawet nie chodzi o same zawody ale o to ze ja w jeden weekend > nie moge pozwolic sobie na dwie tak powazne imprezy a wlasciwie 3 bo 10 jestem > proszony na 100dniowke. Nie wyrobie z kasa po prostu, no. Kolezko juz raz jechalem na netBiT prosto z uczelni... A nikt Ci nie kaze opuszczac pilkarzykow bo masz to na drugi dzien co do studniowki to fakt ciezka sprawa, no ale trzeba w zyciu wybierac ^_^ ale jeszcze zobaczymy z tym terminem jak sie Tomcio odezwie, bo oze On cos wie idwywagujemy tu na marne. KroTosS PS.Odpusc studniowke to starczy Ci kasy na netBiT i pilkarzyki ^_" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SDB Re: Co slychac w sprawie IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 30.12.01, 15:20 Dzieqje, jakos sobie poradze jak tak bardzo chcesz to niech se bedzie tego 12. :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Milak Re: Co slychac w sprawie IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 30.12.01, 15:27 Co to za mordka smutna :o( Ciezko jest dogodzic kazdemu, niestety i jakos trzeba sie bedzie pogodzic ... Ale patrzac optymistycznie, Kroti, mamy juz 3 glosy :o))))[choc jeden siakis taki wymuszony :o/] [Milak] Odpowiedz Link Zgłoś
krotoss Re: Co slychac w sprawie 30.12.01, 16:51 Gość portalu: Milak napisał(a): > Co to za mordka smutna :o( > Ciezko jest dogodzic kazdemu, niestety i jakos trzeba sie bedzie pogodzic ... > Ale patrzac optymistycznie, Kroti, mamy juz 3 glosy :o))))[choc jeden siakis > taki wymuszony :o/] Biorac przyklad z naszych politykow>niewazne jak glos zdobyty wazne ze jest ^_^ KroTosS Ps.Ale strasznie malo osob sie deklaruje kurcze nie napawa mnie to optymizmem... Odpowiedz Link Zgłoś
.tomcio. Re: Co slychac w sprawie 30.12.01, 17:07 O ile pamiętam proponowałem dwa terminy. Większość przyjęła termin na 5.01. Tomcio Odpowiedz Link Zgłoś
.tomcio. Może być 12 stycznia! 30.12.01, 17:12 Mnie tam pasuje. Ludzie! Deklarujcie się, bo czas goni!!! Tomcio Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milak Re: Co slychac w sprawie IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 30.12.01, 17:14 krotoss napisał(a): > Gość portalu: Milak napisał(a): > > > Co to za mordka smutna :o( > > Ciezko jest dogodzic kazdemu, niestety i jakos trzeba sie bedzie pogodzic > ... > > Ale patrzac optymistycznie, Kroti, mamy juz 3 glosy :o))))[choc jeden siak > is > > taki wymuszony :o/] > > Biorac przyklad z naszych politykow>niewazne jak glos zdobyty wazne ze jest > ^_^ > > KroTosS > > Ps.Ale strasznie malo osob sie deklaruje kurcze nie napawa mnie to optymizmem.. > . > strasznie malo osob, bo akcja jest nowa :o) A mowilam, ze zajme sie produkcja sugestyjnych koszulek to ne ;o) Ale co tam -_- najwyzej bedzie tego 5-ego -_- [Milak^^] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SDB Kompromis: 19!!!!!!!!!!!!!(notxt)OK? IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 31.12.01, 12:59 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SDB No to sie ciesze :)))) IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 31.12.01, 13:12 YYYYY? zaraz nieeeeeeeeeee. no dobra, jest git!!! :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
krotoss Re: No to sie ciesze :)))) 31.12.01, 13:21 Gość portalu: SDB napisał(a): > YYYYY? zaraz nieeeeeeeeeee. no dobra, jest git!!! :)))) spoxik i luzik to tylko moje zdanie kolego a nie wiekszosci he he ^_^ demoracja jest przypominam a w netbicie jeszcze do tego atenska KroTosS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SDB Re: Co slychac w sprawie IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 31.12.01, 13:33 Oczywiscie. Prosimy o wypowiedzi szanownego kolezenstwa na temat terminow styczniowych szeroko rozumianych. PS. macie do wyboru wszystkie soboty stycznia oprocz 5, 12 i 26- zartowalem ;)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
.tomcio. Co znów wymyślliście????? 31.12.01, 14:48 Nic z tego! Terminy 19 i 26 odpadają bo ja mam szkołę. Kurcze! Tak to nigdy nie dojdziemy do porozumienia. Był 5 i 12, a teraz znów coś się zmienia. Chyba wykorkuję. Tomcio Odpowiedz Link Zgłoś
krotoss Re: Co znów wymyślliście????? 31.12.01, 15:02 .tomcio. napisał(a): > Nic z tego! Terminy 19 i 26 odpadają bo ja mam szkołę. Kurcze! Tak to nigdy nie > > dojdziemy do porozumienia. Był 5 i 12, a teraz znów coś się zmienia. Chyba > wykorkuję. No jak tak o SDB bedzie musial obleciec i lotki i netBiT w weekend bo Ty szkoly nie mozesz opuscic ^_^ KroTosS Odpowiedz Link Zgłoś
.tomcio. Re: Co znów wymyślliście????? 31.12.01, 15:08 No nie bardzo, bo egazminki za pasem i trzeba by było do Olsztyna pojechać. Tomcio Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted® 5 lub 12 lub 26............ntxt IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 31.12.01, 17:34 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SDB Re: Co slychac w sprawie IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 01.01.02, 18:44 Tomcio jak ustalisz tak bedzie, trudno OK? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SDB Re: Co slychac w sprawie IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 02.01.02, 18:56 A czemu to? Odpowiedz Link Zgłoś
debett Re: Co slychac w sprawie 03.01.02, 13:06 Rok zaczyna się dla mnie totalnym urwaniem głowy i nie wiem, czy 5 stycznia znajdę tyle wolnego czasu, aby spotkać się z Wami. Odpowiedz Link Zgłoś
krotoss Re: Co slychac w sprawie 03.01.02, 18:05 debett napisał(a): > Rok zaczyna się dla mnie totalnym urwaniem głowy i nie wiem, czy 5 stycznia > znajdę tyle wolnego czasu, aby spotkać się z Wami. A co kolega takiego ma na glowie? Moze uchyli choc rabka tajemnicy? Mam nadzieje ze to nie pisanie pod 30 nickami na "A" tak zajmuje ^_" i ;-) zebym byl dobrze zrozumiany he he. Pozdrawiam zapracowanych KroTosS tez z malymi problemami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SDB Re: Co slychac w sprawie IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 03.01.02, 14:47 Spoko, debet- spotkanie jest ustalone na 12 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Milak Re: Co slychac w sprawie IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 03.01.02, 19:57 Hureeeeeeeeeeeeeeeeej :o))))))) {Milak Odpowiedz Link Zgłoś
krotoss Re: Co slychac w sprawie 03.01.02, 20:26 Gość portalu: Milak napisał(a): > Hureeeeeeeeeeeeeeeeej :o))))))) Tak mam to samo na mysli ups wroc ustach ^_^ KroTosS Odpowiedz Link Zgłoś