Dodaj do ulubionych

Co slychac w sprawie

IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 29.12.01, 12:37
najblizszego spotkania w Myslecinku, ktore ma odbyc sie za tydzien? Kolego
krotti, kolego tomcio? Czekam na informacje :)))))))
Obserwuj wątek
    • krotoss Re: Co slychac w sprawie 29.12.01, 16:10
      to slychac, ze jezdem chorutki i ciezko bylo mi sie z Tmciem skontaktowac, ale
      juz po czesci sie to naprawilo i czekam na info od niego w sprawie a pewnie i
      On sam cos powiesi tu na forum. W kazdym razie jak jeszcze nic nie ustalono to
      od srody ostro dzialam chyba ze mnie chorubsko rozlozy permanentnie, ale
      raczej dam mu rade. I mam nadzieje ze wyjdzie wszystko, ale malo osob sie
      wypowiedzialo co do terminu a szkoda... A tak swoja droga to mysle ze piaty
      jednak tryszke zly termin bo w koncu to 4 dni po sylwku, no ale zobaczymy.

Pozdrawiam

KroTosS
      • Gość: milak Re: Co slychac w sprawie IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 29.12.01, 16:33
        Jak dla mnie to ten 5 jest totalnie bez sensu............
        uwarzam tak samo jak Kroti...... ale coz :o)

[milak]
        • krotoss Re: Co slychac w sprawie 29.12.01, 21:21
          Gość portalu: milak napisał(a):

> Jak dla mnie to ten 5 jest totalnie bez sensu............
          > uwarzam tak samo jak Kroti...... ale coz :o)

Wreszcie jakas konkretna osoba ^_^ nie dosc ze sie ze mna zgadza to pisze moj
          nic z duzej litery... he he moze marudze ale wiekszosc ma jakies schorzenie i
          pisze nicki/imiona z malej a w koncu oprocz braku szacunku jest to takze blad
          ortograficzny! No dobra koncze ta moja mala i nudna dywagacje.

KroTosS

Ps.Mileno czyli 2 glosy za 12 sa moze jeszcze kilka i sie uda 12, taka mam
          nadzieje.
          • Gość: milak Re: Co slychac w sprawie IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 29.12.01, 21:49
            krotoss napisał(a):

> Gość portalu: milak napisał(a):
            >
            > > Jak dla mnie to ten 5 jest totalnie bez sensu............
            > > uwarzam tak samo jak Kroti...... ale coz :o)
            >
            > Wreszcie jakas konkretna osoba ^_^ nie dosc ze sie ze mna zgadza to pisze moj
            > nic z duzej litery... he he moze marudze ale wiekszosc ma jakies schorzenie i
            > pisze nicki/imiona z malej a w koncu oprocz braku szacunku jest to takze blad
            > ortograficzny! No dobra koncze ta moja mala i nudna dywagacje.
            >
            > KroTosS
            >
            > Ps.Mileno czyli 2 glosy za 12 sa moze jeszcze kilka i sie uda 12, taka mam
            > nadzieje.

Proponuje akcje dywesryjno - sugestyjna majaca na celu przeniesienie spotkania na
            tydzien po 5.01.02 :o)
            ulotki, koszulki, plakietki whatever ;o)
            a tak powaznie to naprawde troche za szybko, po szalenstwie Syestrowej Nocy ;o)
            sobota najchetniej przeznaczylabym na 'nic-nie-robienie' :o)
            Pozdrowonia Kroti :o)))

[Milena]
            • krotoss Re: Co slychac w sprawie 30.12.01, 13:09
              Gość portalu: milak napisał(a):

> Proponuje akcje dywesryjno - sugestyjna majaca na celu przeniesienie spotkania
              > na
              > tydzien po 5.01.02 :o)
              > ulotki, koszulki, plakietki whatever ;o)
              > a tak powaznie to naprawde troche za szybko, po szalenstwie Syestrowej Nocy ;o)
              >
              > sobota najchetniej przeznaczylabym na 'nic-nie-robienie' :o)
              > Pozdrowonia Kroti :o)))

Hieh male pranie mozgow im wystarczy i juz sie zgodza na 12 to bedzie dywersja
              bo sugestia>koszulki ulotki i plakietki mysle ze nie odniosa skutku. Szczegolnie
              jezeli ktos gra w pilkarzyki (ktos z Torunia? he he). Sylwek-netBiT w przeciagu
              4 dni to zbyt wiele!!!>to nasze motto ^_"

Pozdrowki KroTosS

• Gość: SDB Nieeeeeeeeeeee IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 30.12.01, 12:09
      Tylko nie 12!!! i nie 26!!! Blagam!!!
      • krotoss Re: Nieeeeeeeeeeee 30.12.01, 13:03
        Gość portalu: SDB napisał(a):

> Tylko nie 12!!! i nie 26!!! Blagam!!!

Bo co kurcze 13 masz pilkarzyki... kurcze SDB dasz rade z dnia na dzien spox a
        jak nie to stracisz jedna bramke wiecej he he.

KroTosS
    • Gość: SDB Re: Co slychac w sprawie IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 30.12.01, 13:10
      Hahaha ciekawe kroti czy ty bys olal tak latwo swoje treningi albo zawody, no?
      A poza tym juz nawet nie chodzi o same zawody ale o to ze ja w jeden weekend
      nie moge pozwolic sobie na dwie tak powazne imprezy a wlasciwie 3 bo 10 jestem
      proszony na 100dniowke. Nie wyrobie z kasa po prostu, no.
      • krotoss Re: Co slychac w sprawie 30.12.01, 13:33

> Hahaha ciekawe kroti czy ty bys olal tak latwo swoje treningi albo zawody, no?
        > A poza tym juz nawet nie chodzi o same zawody ale o to ze ja w jeden weekend
        > nie moge pozwolic sobie na dwie tak powazne imprezy a wlasciwie 3 bo 10 jestem
        > proszony na 100dniowke. Nie wyrobie z kasa po prostu, no.

Kolezko juz raz jechalem na netBiT prosto z uczelni... A nikt Ci nie kaze
        opuszczac pilkarzykow bo masz to na drugi dzien co do studniowki to fakt ciezka
        sprawa, no ale trzeba w zyciu wybierac ^_^ ale jeszcze zobaczymy z tym terminem
        jak sie Tomcio odezwie, bo oze On cos wie idwywagujemy tu na marne.

KroTosS

PS.Odpusc studniowke to starczy Ci kasy na netBiT i pilkarzyki ^_"
        • Gość: SDB Re: Co slychac w sprawie IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 30.12.01, 15:20
          Dzieqje, jakos sobie poradze jak tak bardzo chcesz to niech se bedzie tego 12.
          :(
          • Gość: Milak Re: Co slychac w sprawie IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 30.12.01, 15:27
            Co to za mordka smutna :o(
            Ciezko jest dogodzic kazdemu, niestety i jakos trzeba sie bedzie pogodzic ...
            Ale patrzac optymistycznie, Kroti, mamy juz 3 glosy :o))))[choc jeden siakis
            taki wymuszony :o/]

[Milak]
            • krotoss Re: Co slychac w sprawie 30.12.01, 16:51
              Gość portalu: Milak napisał(a):

> Co to za mordka smutna :o(
              > Ciezko jest dogodzic kazdemu, niestety i jakos trzeba sie bedzie pogodzic ...
              > Ale patrzac optymistycznie, Kroti, mamy juz 3 glosy :o))))[choc jeden siakis
              > taki wymuszony :o/]

Biorac przyklad z naszych politykow>niewazne jak glos zdobyty wazne ze jest ^_^

KroTosS

Ps.Ale strasznie malo osob sie deklaruje kurcze nie napawa mnie to optymizmem...

• .tomcio. Re: Co slychac w sprawie 30.12.01, 17:07
                O ile pamiętam proponowałem dwa terminy. Większość przyjęła termin na 5.01.
                Tomcio
                • .tomcio. Może być 12 stycznia! 30.12.01, 17:12
                  Mnie tam pasuje. Ludzie! Deklarujcie się, bo czas goni!!!

Tomcio
              • Gość: milak Re: Co slychac w sprawie IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 30.12.01, 17:14
                krotoss napisał(a):

> Gość portalu: Milak napisał(a):
                >
                > > Co to za mordka smutna :o(
                > > Ciezko jest dogodzic kazdemu, niestety i jakos trzeba sie bedzie pogodzic
                > ...
                > > Ale patrzac optymistycznie, Kroti, mamy juz 3 glosy :o))))[choc jeden siak
                > is
                > > taki wymuszony :o/]
                >
                > Biorac przyklad z naszych politykow>niewazne jak glos zdobyty wazne ze jest
                > ^_^
                >
                > KroTosS
                >
                > Ps.Ale strasznie malo osob sie deklaruje kurcze nie napawa mnie to optymizmem..
                > .
                >

strasznie malo osob, bo akcja jest nowa :o)
                A mowilam, ze zajme sie produkcja sugestyjnych koszulek to ne ;o)
                Ale co tam -_-
                najwyzej bedzie tego 5-ego -_-

[Milak^^]
    • Gość: SDB 5!!!!!!!!!!(notxt) IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 31.12.01, 11:52
    • krotoss 12!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!(notxt) 31.12.01, 12:45
    • Gość: SDB Kompromis: 19!!!!!!!!!!!!!(notxt)OK? IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 31.12.01, 12:59
      • krotoss moze 12 i 19 he he o? ale 19 spox(notxt) 31.12.01, 13:11
    • Gość: SDB No to sie ciesze :)))) IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 31.12.01, 13:12
      YYYYY? zaraz nieeeeeeeeeee. no dobra, jest git!!! :))))
      • krotoss Re: No to sie ciesze :)))) 31.12.01, 13:21

> YYYYY? zaraz nieeeeeeeeeee. no dobra, jest git!!! :))))

spoxik i luzik to tylko moje zdanie kolego a nie wiekszosci he he ^_^ demoracja
        jest przypominam a w netbicie jeszcze do tego atenska

KroTosS
    • Gość: SDB Re: Co slychac w sprawie IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 31.12.01, 13:33
      Oczywiscie. Prosimy o wypowiedzi szanownego kolezenstwa na temat terminow
      styczniowych szeroko rozumianych.
      PS. macie do wyboru wszystkie soboty stycznia oprocz 5, 12 i 26-
      zartowalem ;))))))
      • .tomcio. Co znów wymyślliście????? 31.12.01, 14:48
        Nic z tego! Terminy 19 i 26 odpadają bo ja mam szkołę. Kurcze! Tak to nigdy nie
        dojdziemy do porozumienia. Był 5 i 12, a teraz znów coś się zmienia. Chyba
        wykorkuję.

Tomcio
        • krotoss Re: Co znów wymyślliście????? 31.12.01, 15:02
          .tomcio. napisał(a):

> Nic z tego! Terminy 19 i 26 odpadają bo ja mam szkołę. Kurcze! Tak to nigdy nie
          >
          > dojdziemy do porozumienia. Był 5 i 12, a teraz znów coś się zmienia. Chyba
          > wykorkuję.

No jak tak o SDB bedzie musial obleciec i lotki i netBiT w weekend bo Ty szkoly
          nie mozesz opuscic ^_^

KroTosS

• .tomcio. Re: Co znów wymyślliście????? 31.12.01, 15:08
            No nie bardzo, bo egazminki za pasem i trzeba by było do Olsztyna pojechać.

Tomcio
    • Gość: Ted® 5 lub 12 lub 26............ntxt IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 31.12.01, 17:34
    • Gość: SDB Re: Co slychac w sprawie IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 01.01.02, 18:44
      Tomcio jak ustalisz tak bedzie, trudno OK?
      • debett Re: Co slychac w sprawie 02.01.02, 11:21
        A mnie chyba nie będzie:(
    • Gość: SDB Re: Co slychac w sprawie IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 02.01.02, 18:56
      A czemu to?
      • debett Re: Co slychac w sprawie 03.01.02, 13:06
        Rok zaczyna się dla mnie totalnym urwaniem głowy i nie wiem, czy 5 stycznia
        znajdę tyle wolnego czasu, aby spotkać się z Wami.
        • krotoss Re: Co slychac w sprawie 03.01.02, 18:05
          debett napisał(a):

> Rok zaczyna się dla mnie totalnym urwaniem głowy i nie wiem, czy 5 stycznia
          > znajdę tyle wolnego czasu, aby spotkać się z Wami.

A co kolega takiego ma na glowie? Moze uchyli choc rabka tajemnicy? Mam nadzieje
          ze to nie pisanie pod 30 nickami na "A" tak zajmuje ^_" i ;-) zebym byl dobrze
          zrozumiany he he.

Pozdrawiam zapracowanych

KroTosS tez z malymi problemami
    • Gość: SDB Re: Co slychac w sprawie IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 03.01.02, 14:47
      Spoko, debet- spotkanie jest ustalone na 12
      • Gość: Milak Re: Co slychac w sprawie IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 03.01.02, 19:57
        Hureeeeeeeeeeeeeeeeej :o)))))))

{Milak
        • krotoss Re: Co slychac w sprawie 03.01.02, 20:26
          Gość portalu: Milak napisał(a):

> Hureeeeeeeeeeeeeeeeej :o)))))))

Tak mam to samo na mysli ups wroc ustach ^_^

KroTosS

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka