willi2 23.02.06, 18:19 admini gazety pisza ze eksperci to byla pomylka :) pewnie wybor adminow to tez pomylka :) widzisz sss9 jestes pomylkom,bekartem gazety.pl,bledem systemu. jabbur ☺ napisał: Z ekspertem to była pomyłka. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sss9 Re: Z ekspertem to była pomyłka :) 23.02.06, 18:22 fajne dałeś cytaty w kablarskim wątku na FoF pokurczu. :))) razem z rico (też pomyłką) przeszliśmy do podziemia eksperckiego. Mafia rządzi! ;) Odpowiedz Link
willi2 Re: Z ekspertem to była pomyłka :) 23.02.06, 18:24 do mnie nie musisz dziobac ,bo i tak mam cie gdzies Odpowiedz Link
sss9 Re: Z ekspertem to była pomyłka :) 23.02.06, 18:26 :))) to skąd to zainteresowanie i determinacja godne kapusia pokurczu? forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=299&w=37342269 Odpowiedz Link
rico-chorzow Re: Z ekspertem to była pomyłka :) 24.02.06, 08:13 sss9 napisał: > fajne dałeś cytaty w kablarskim wątku na FoF pokurczu. :))) > razem z rico (też pomyłką) przeszliśmy do podziemia eksperckiego. > Mafia rządzi! ;) Panie sss9,byłbym bardzo zadowolony,gdyby Pan w swoich wypowiedziach nie wspierał moją osobą(nikiem). Odpowiedz Link
willi2 ale jednym piorka urosly ze hohohoho :) 23.02.06, 18:26 zaczeli nawet operowac poprawna polszyzna ą,ę,ć = hehehehe teraz wiadomo juz ,ze som nikim :)))) Odpowiedz Link
meg_s pytanie a propos 23.02.06, 18:54 Willi - czy posługiwanie się poprawnym językiem świadczy twoim zdaniem źle o człowieku ? (abstrahując od uprzejmości które obaj panowie świadczycie sobie w tym wątku) a właściwie to świetny pomysł na to żeby się wprawić w stan samozadowolenia, ukuć sobie stosowne życiowe motto : - nie umiem ładnie i zrozumiale formułować swoich myśli ? - proszę bardzo "retoryka jest tarczą niewiedzy" - nie umiem się wyrażać gramatycznie i mam kłopoty z ortografią ? - proszę bardzo "ten kto operuje poprawną polszczyzną jest nikim" ;) - mam też coś dla siebie, choć nie ja to motto wymyśliłam "wszystkiemu winni cykliści" (no i widzicie? już nie muszę boleć nad tym że nie umiem jeździć na rowerze) Odpowiedz Link
sss9 Re: pytanie a propos 23.02.06, 18:58 skoro się ma takiego mentora: Re: o forum Stalinogrodu - czytej Bartoszcze! Autor: szwager_z_laband Data: 17.02.06, 13:03 do mie naszo godka je pykno i nawet romantyczno, a polsko poprawno mowa je czyms sztucznym i niyprzijymnym(delikytnie godajonc), ale poradza se odbiyrac ludzi i to co godajom wele tego jake majom intyncje:) to cóż się dziwisz meg? Odpowiedz Link
willi2 Re: pytanie a propos 23.02.06, 19:38 Droga Meg Ja nie mam problemów z polską ortografią. Jak już powszechnie wiadomo mój styl pisania opiera się celowym łamaniu tych zasad.Nie chciałem nikogo obrazić moim postem.Mam tu na myśli uczciwych ludzi. Chciałem tylko napomknąć,że zbyt częsta eksplatacja bogatych złóż językowych zajeżdza sztucznoscią i budzi uśmieszek u mojej skromnej osobie:))) Odpowiedz Link
sss9 Re: pytanie a propos 23.02.06, 20:09 willi2 napisał: > Droga Meg > > Ja nie mam problemów z polską ortografią. > Jak już powszechnie wiadomo mój styl pisania opiera się celowym łamaniu tych > zasad.Nie chciałem nikogo obrazić moim postem.Mam tu na myśli uczciwych ludzi. > Chciałem tylko napomknąć,że zbyt częsta eksplatacja bogatych złóż językowych > zajeżdza sztucznoscią i budzi uśmieszek u mojej skromnej osobie:))) :))) nieee, nie będę złośliwy... :))))))))) Odpowiedz Link
willi2 Re: pytanie a propos 23.02.06, 20:13 idz sie lepiej dalej tlumaczyc do wontku na forum o forum. tam skomlesz jak piesek przed twoimi adminami. Odpowiedz Link
willi2 Re: pytanie a propos 23.02.06, 20:22 Ricus ty moj forumowy Janie Miodek !:) popraw mnie gdzie szczelilem byka ! Odpowiedz Link
willi2 Re: pytanie a propos 23.02.06, 20:26 www.ap.krakow.pl/apismo/nr3/targi/miodek.jpg Odpowiedz Link
builder Re: utrudniony ruch 26.02.06, 01:19 meg_s napisała: > Willi - czy posługiwanie się poprawnym językiem świadczy twoim zdaniem źle o > człowieku ? > (abstrahując od uprzejmości które obaj panowie świadczycie sobie w tym wątku) > > a właściwie to świetny pomysł na to żeby się wprawić w stan samozadowolenia, > ukuć sobie stosowne życiowe motto : > - nie umiem ładnie i zrozumiale formułować swoich myśli ? - proszę > bardzo "retoryka jest tarczą niewiedzy" > - nie umiem się wyrażać gramatycznie i mam kłopoty z ortografią ? - proszę > bardzo "ten kto operuje poprawną polszczyzną jest nikim" ;) > > - mam też coś dla siebie, choć nie ja to motto wymyśliłam "wszystkiemu winni > cykliści" (no i widzicie? już nie muszę boleć nad tym że nie umiem jeździć na > rowerze) tak, tak, ci cyklis`ci sa szczego`lnie niepotrzebni na drodze=utrudniaja ruch;), Odpowiedz Link
willi2 Re: Z ekspertem to była pomyłka :) 23.02.06, 19:09 to nie byl donos,to bylo pszedstawienie opini publicznej co sie naprawde dzieje na gazecie katowice.ze tak naprawde to rzondzi tu czerwona gorolsko-zydowska sitwa !!!!! Odpowiedz Link
meg_s drugie a propos 23.02.06, 19:18 willi2 napisał: > gorolsko-zydowska sitwa !!!!! jak to się godzi z polskim antysemityzmem ? rzekomo powszechnie wyssanym z mlekiem matki ? Odpowiedz Link
willi2 Re: drugie a propos 23.02.06, 19:25 Meg ta sitwa to sie odnosi do spadkobiercow sld czyli do admina bartoszcza. Odpowiedz Link
builder Re: drugie a propos 25.02.06, 01:47 meg_s napisała: > willi2 napisał: > > gorolsko-zydowska sitwa !!!!! > > jak to się godzi z polskim antysemityzmem ? rzekomo powszechnie wyssanym z > mlekiem matki ? niech sie W.P. zamknie sama w komo`rce na jakis` 12h/na dzien`=bo piepszysz kobieto bez sensu!, by, ,, Odpowiedz Link
willi2 Re: drugie a propos 25.02.06, 08:36 Widac,ze kultura buildera (polska) ogranicza role Kobiet w codziennym zyciu. kobiety,dziewczyny,frelki,dziouchy,women and woman :))) byly i sa natchnieniem poetow,malarzy itd. W prostym swiatopogladzie builderowskiego poznawania swiata widzimi te anielskie stworzenia zamkniete w dusznosciach kuchni.Kobiety wg buildera powinny siedziec cicho w kacie.Bo inaczej ludzie pokroju buildera = brudasy z rekami brudnymi od oleju i smaru moga tym aniolkom urwac skrzydla :( Odpowiedz Link
ballest Re: drugie a propos 25.02.06, 09:20 Builder, a moze tak przeprosisz nasza forumowiczke! Odpowiedz Link
ballest Re: drugie a propos 25.02.06, 12:19 "• Re: Jabbur a jednak racje maialem, ballest 21.02.06, 07:22 + odpowiedz To sie pytam w jakiej dziedzinie jest SSS9 ekspertem? Przeciez nie ma takiego tematu! On potrafi nabijac sie z innych wpisow, ale to kazdy GLUPI tez potrafi. Uwazam go najprymitywniejszego forumowicza! Tu link do jego popisow. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=35209&w=32240813 forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=34453 To jest EKSPERT GW, no to sie Gazeta popisala;) Odpowiedz Link
builder Re:ty i tak /goovno/ rozumiesz, 25.02.06, 23:52 willi2 napisał: > Widac,ze kultura buildera (polska) ogranicza role Kobiet w codziennym zyciu. > kobiety,dziewczyny,frelki,dziouchy,women and woman :))) byly i sa natchnieniem > poetow,malarzy itd. > W prostym swiatopogladzie builderowskiego poznawania swiata widzimi te anielski > e > stworzenia zamkniete w dusznosciach kuchni.Kobiety wg buildera powinny siedziec > cicho w kacie.Bo inaczej ludzie pokroju buildera = brudasy z rekami brudnymi od > oleju i smaru moga tym aniolkom urwac skrzydla :( i dlatego podales` mooy `number?, wyglada na to, z`e nie panujesz som nad soba=a moz`e...?, dobrze zrobiles`, DWOJE ludzi z niego skoz`ystalo i zapewne nie z`alouja a tiy to se mogesz ino pomaz`yc`-ROZUMIESZ ;))), the builder, Odpowiedz Link
ballest Re: Z ekspertem to była pomyłka :) 23.02.06, 19:19 Z tym ekspertem to byla pomylka, bo SSSiu tak jak sie tu udziela jest niczym innym, jak synonimem pomylki;) Nazwa niebieski ptak to pasuje do do SSSia cudownie, bo naprawde go za pasozyta uwazam ! Meg Dobra retoryka jest jest i byla tarcza niewiedzy, dlaczego Ty nia nie blyszczysz, wiesz dlaczego? Bo cos wiesz! ;) Odpowiedz Link
bartoszcze Re: Z ekspertem to była pomyłka :) 24.02.06, 00:59 zapomniałeś dodać, że masonsko-cyklistowska:) (co daje Meg znakomite alibi:D) Odpowiedz Link
willi2 Re: Z ekspertem to była pomyłka :) 24.02.06, 07:54 Sam Rico nie jest zly synek. Je on dobrym Slonzokiem Wczorej mnie ponioslo,i trocha mu rzech nazdou. Ale dol sie omamic tym trolom,co Slonzokow na szaro chcom zrobic !!! Odpowiedz Link
rico-chorzow Radosławie:), 24.02.06, 08:07 to jest Twój punkt widzenia(nazdou:-),może jak dojdziesz do odpowiedniego wieku,to uda Ci się mnie z sukcesem -nazdać:-),ale do tej pory musisz jeszcze pilnie ćwiczyć;)......-nazdanie:-) Odpowiedz Link
ballest SSSia my zdybali 24.02.06, 10:44 " Szapcerujom synek z papom w parku w Glywicach. Bajtel widzi fajnego ptoka i godou : - Papo, widzisz tego ptoka - a jaki uon je fajny! Papa tyn ptok, to napewno jest tyn paradiesvogel, uo kerym ues na forum pisou" Przed niymi dybie SSSiu i slyszy tyn unterhaltung uodwrociou se i poprawiou tago bajtla: - Chlopcze to nie jest ptok, ty mieszkasz w Polsce, to sie u nas nazywa PTAK! Synek se na niego ani nie wejrzou yno pedziou do Vatra: - Papa uobejrzi - gorol ! Odpowiedz Link