rafal.dominiak 06.12.05, 04:39 Witam Was! Gdyby nie sygnaturka Sloggi'ego to nawet bym do Was nie zajrzal Bede na Sylwestra w Helu. Czy w tych dniach sa otwarte wszystkie restauracje na Helu? Gdzie polecacie sie stolowac? Smacznie,klimatycznie i przywoicie cenowo? Pozdrawiam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sloggi Re: Gdzie jesc? 16.12.05, 02:36 A gdzie będziesz przebywał? (to pobyt bez wyżywienia?) Odpowiedz Link
rafal.dominiak Re: Gdzie jesc? 17.12.05, 11:34 Tak,bez wyzywienia. Chodzilo mi o jakies fajne restauracje,gdzie mozna dobrze zjesc. Od 28.12 bede na Helu. Pozdrawiam Odpowiedz Link
sloggi Re: Gdzie jesc? 17.12.05, 22:21 Nie chcę Cię straszyć, ale chyba zbyt dużego wyboru mieć nie będziesz. Odpowiedz Link
sloggi Re: Gdzie jesc? 17.12.05, 22:21 Na ile jedziesz, za ile? Indywidualnie czy z biura podróży? Odpowiedz Link
rafal.dominiak Re: Gdzie jesc? 07.01.06, 12:04 Kurde,super bylo. Cisza,cisza i jeszcze raz cisza. Otwarta Maszoperia,Morgan,Lwia Jama i kilka innych malo znaczacych. Ogolnie wybor wystarczajacy jak dla nas. Wida,ze w Maszoperii jest dwoch kucharzy niestety... Ale ogolnie ok. Wynajelismy mieszkanei,ktore znalezlsimy na www.spanie.pl POzdrawiam Rafal Odpowiedz Link
rafal.dominiak Sloggi 18.03.06, 12:44 Witaj Widze,ze lubisz polskie morze. Znasz moze przez przypadek lub nie przypadek jakies fajne miejsce w Sopocie? Wiem,ze to nie to forum,ale zapytac mozna Jezeli tak to napisz prosze na mail. A swoja droga polecam Hel! I Pstraga w sosie koperkowym z Maszoperii Pozdrawiam Odpowiedz Link