hansgrubber 20.07.05, 20:37 Mamy normalne polskie lato - deszcz, temperatura do 20 stopni i zimne noce. Zegnajcie usteckie syrenki... :( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zuzanna6 Re: wszystko wrocilo do normy 20.07.05, 20:43 hi hi hi, no tak, troche zimnawo jak na nagie biusty. kurcze, ale mam nadzieję ze jeszcze zrobi sie ciut cieplej, o upałach nie marzę Odpowiedz Link Zgłoś
mykaaa Re: wszystko wrocilo do normy 20.07.05, 21:01 cierpliwości......od wtorku wraca słoneczko, a w raz z nim nadmorskie upały:D Odpowiedz Link Zgłoś
dorinek Re: wszystko wrocilo do normy 20.07.05, 22:16 Widzę, że problem biustów sam się rozwiązał ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
hansgrubber Re: wszystko wrocilo do normy 20.07.05, 22:27 Przedwczesne i nieuprawnione wnioski :) Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: wszystko wrocilo do normy 20.07.05, 22:40 hi hi hi a ty Dorinku nie wymiguj się od wypowiedzi :) Odpowiedz Link Zgłoś
dorinek Re: wszystko wrocilo do normy 20.07.05, 23:12 Od niczego sie nie wymiguję. Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: wszystko wrocilo do normy 20.07.05, 23:27 to jesteś za opalankiem z cyckami na wierzchu, czy nie? Odpowiedz Link Zgłoś
dorinek Re: wszystko wrocilo do normy 20.07.05, 23:32 A to takie było pytanie??? W takim razie odpowiadam: jak cycki są eleganckie- jestem za w przeciwnym wypadku-cycki mają pozostać zakryte. Odpowiedz Link Zgłoś
dorinek Re: wszystko wrocilo do normy 21.07.05, 12:10 Ja?...dyplomatka?... nie widzę tu nic z dyplomacji. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: wszystko wrocilo do normy 21.07.05, 12:30 hi hi hi, a moze troszke :) Odpowiedz Link Zgłoś
mykaaa Re: wszystko wrocilo do normy 21.07.05, 18:39 dyplomacja na najwyższym poziomie:P Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: wszystko wrocilo do normy 21.07.05, 22:10 hi hi hi i tak oto od cycków doszlismy do dyplomacji :) kurde, iech to lato wróci Odpowiedz Link Zgłoś
hansgrubber Re: wszystko wrocilo do normy 21.07.05, 23:09 A w dyplomacji obowiazuje etykieta - jak zatem mowic na te arcykobieca czesc ciala? :) Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: wszystko wrocilo do normy 21.07.05, 23:11 hi hi hi, no wymyśl coś jak jesteś taki inteligentny :))) Odpowiedz Link Zgłoś
dorinek Re: wszystko wrocilo do normy 21.07.05, 23:20 No też jestem ciekawa co wymyślisz :-) Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: wszystko wrocilo do normy 21.07.05, 23:48 własciwie to słowo juz padło i bardzo mi się podoba :) Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: wszystko wrocilo do normy 21.07.05, 23:56 arcykobieca część ciała - hmmm według mnie może być Odpowiedz Link Zgłoś
dorinek Re: wszystko wrocilo do normy 21.07.05, 23:58 eee...nie przyjmie się ...za długie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
hansgrubber Re: wszystko wrocilo do normy 22.07.05, 00:09 Sluchajcie - jestem bezradny jak dziecko. Biust - szkolnie jakos, cycki - chropowato - w pewnych sytuacjach uzyteczne :) wszystkie zderzaki itp - po prostu wulgarnie - pozostaja neutralne piersi. :) Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: wszystko wrocilo do normy 22.07.05, 00:13 i masz rację : i gratuluję bogatego słownictwa i duzej dyplomacji w rzeczysamej :) Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: wszystko wrocilo do normy 22.07.05, 00:17 tez mam taki dylemat,choc "ich"nie mam ,dopiero teraz zobaczylem ten "cyckowy" watek Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: wszystko wrocilo do normy 22.07.05, 00:20 fajny jest, nie? i od razu pozyteczny, bo dyplomacji sie uczymy Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: wszystko wrocilo do normy 22.07.05, 00:22 tak,to prawda,czasami lepiej uzyc slowa,innego zeby ktos nie pomyslal,ze chcemy nyc wulgarni Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: wszystko wrocilo do normy 22.07.05, 00:32 yhy, ja to raczej tak dla zartów, by było śmieszniej, no ale....nie kazdemu moze sie spodobac a są takie dowcipy, ze nie da sie inaczej :) Odpowiedz Link Zgłoś
hansgrubber Re: wszystko wrocilo do normy 22.07.05, 09:20 I tu dotarlismy do innej czesci boskiego kobiecego ciała :) Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: wszystko wrocilo do normy 22.07.05, 09:52 przyznam innej ,ale jakiej konkretnej hihi Odpowiedz Link Zgłoś
mykaaa Re: wszystko wrocilo do normy 22.07.05, 11:14 a to dopiero bogaty wątek...:D może uda się Wam wymyslić nowe, całkiem przyjemne słownictwo dot. ludzkiej anatomii;] podobno całe zycie się człowiek uczy;) Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: wszystko wrocilo do normy 22.07.05, 11:43 hi hi hi, pewnie tak ale to nie czekaj na nasze pomysły :) wymysl coś :) Odpowiedz Link Zgłoś
hansgrubber Re: wszystko wrocilo do normy 22.07.05, 11:48 Wlasnie - brak aktywności, kreatywności i defensywna postawa. Ale powiedziałem! Hej. Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: wszystko wrocilo do normy 22.07.05, 12:13 hi hi hi, dobrze, dobrze prosimy o udział w dyskusji, wszystkich o to prosimy i na wszystkich wątkach Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: wszystko wrocilo do normy 22.07.05, 14:16 to bardzo sliski temat (doslownie) Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: wszystko wrocilo do normy 23.07.05, 09:42 hi hi hi to poslizgajmy sie, a co tam :) Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: wszystko wrocilo do normy 23.07.05, 10:00 a jak tutaj tez sa mocherowe berety,to nas zamkna Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: wszystko wrocilo do normy 23.07.05, 10:37 he he he, najgorsze jest to, ze nie widac kto co ma w głowie, a juz na głowie...to nie wspomnę Odpowiedz Link Zgłoś
andy_sz Re: wszystko wrocilo do normy 23.07.05, 11:24 Na jednej z plyt grupy Big Cyc, prof. Miodek bardzo ciekawie wypowiada sie o genealogii slowa "cycek". Bardzo interesujacy wyklad, jesli uda mi sie go gdzies na necie odnalezc, to zamieszcze dla tych co nie znaja :-) Odpowiedz Link Zgłoś
andy_sz Re: wszystko wrocilo do normy 23.07.05, 13:51 "Otoz jest we wszystkich jezykach swiata bardzo wiele form, ktore sa oparte na tzw. sloworodzie naturalnym, czyli pewne wyrazy powstaja przez nasladownictwo dzwiekow natury, takie sa jak bzykac, syczec, miauczec, buczec. Przeciez one pochodza z odglosow tego swiata. Slowo cyc jest oczywiscie zwiazane z takimi czasownikami jak: cycac, cyckac i te czasowniki nawiazuja do ruchu warg ssacych piers matki. A zatem slowo cyc nalezy do tej samej wlasnie rodziny slow opartej na sloworodzie naturalnym. Jest w niemieckim cice, charakterystyczna jest ta reduplikacja, to podwojenie. Jest tajemnica poliszynela, "mama", "tata" to sa slowa ktore wlasciwie nawiazuja do pierwszych slow dziecka, do takich pierwszych w zyciu ruchow warg. Do tego nawiazano nazywajac osobe dziecku najlbizsza, czyli jego rodzicielke, czyli jego ma-me. Ta-ta, ma-ma, ci-ce, cyc, cycac, cmokac, cyckac, ssac. Wyraz oparty na sloworodzie naturalnym, dlatego we wszystkich wlasciwie europejskich jezykach on brzmi jednakowo, no z takimi modyfikacjami typu: cyc, cice, cycek, cycak, cycok, bo to we wszystkich powtorze jezykach europejskich jest wlasciwie podobne. Nazwa Big Cyc jest jak najbardziej szlachetna, chociaz oczywiscie frywolna, no bo tak sie ulozyly stosunki stylistyczne w polszczyznie, ze neutralnym slowem jest piers, natomiast slowo cyc czy cycek na pewno neutralne nie jest, wiec jakas to prowokacja stylistyczna jest..." Zachecam do odsluchania na zywo, bo jednak polowe wartosci tego wykladu stanowi sposob w jaki prof. Miodek to mowi. Na tej stronce jest zapis dzwiekowy: www.bigcyc.pl/down.php i na srodku jest odnosnik "Miodek". Milego sluchania :-) Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: wszystko wrocilo do normy 23.07.05, 14:13 dzieki Andy, jak zwykle mozna na ciebie liczyc Odpowiedz Link Zgłoś
mykaaa Re: wszystko wrocilo do normy 23.07.05, 14:30 hmm..zrobiło się naprawdę niebezpiecznie:P zaraz wszyscy zaczniemy rzucać sobie wyzwania dot. tej dyskusji;] pozdrawiam kreatorów "poprawnej polszczyzny":P Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: wszystko wrocilo do normy 23.07.05, 15:13 chociaz, jakby ożyły i zaczęły wymyslac, ze nie takie staniczki nosze, ze im ciasno lub za luzno....jak to czasami sie trzeba zastanowic nad zyczeniami Odpowiedz Link Zgłoś
mykaaa Re: wszystko wrocilo do normy 23.07.05, 15:32 yeap!;] I hold with You whole-heartedly:) Odpowiedz Link Zgłoś
dorinek Re: wszystko wrocilo do normy 23.07.05, 15:55 no...to byśmy się nasłuchały :D Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: wszystko wrocilo do normy 23.07.05, 15:57 hi hi hi oj dorinku zaraz peknę ze smiechu, moze frida nam wytłumaczy, myka cos sie miga Odpowiedz Link Zgłoś
dorinek Re: wszystko wrocilo do normy 23.07.05, 16:07 nie pękaj!!! z kim będę pić kawę??? Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: wszystko wrocilo do normy 23.07.05, 16:44 hi hi hi jak popekam to sie zeszyje :) Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: wszystko wrocilo do normy 23.07.05, 22:18 >i niech żyją cycki !!!!! tak ,Masz racje niech zyja !!!!! jestem za !! dzisiaj jak pojechalem na rowerku szly cztery obok siebie ,o dziewczynach nie wspomne,tez byly OK,ale jak one (cycki)sie meczyly,tak bylo w lesie parno. Ale las, to las a nie plaza naturystow,chociaz w lesie tez by ladnie wygladaly hihi,pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: wszystko wrocilo do normy 23.07.05, 22:45 ty chłopie przed siebie patrz a nie na cycki bo sie o drzewo rozbijesz :) a wiesz jaki to bol jak cycek sie w łancuch wkręci, jak ktoras ma gwiżdżace to musi je na uiwezi trzymac Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: wszystko wrocilo do normy 23.07.05, 22:57 nie przesadzaj,jezdzisz na lezaco hehe faktycznie bylo na co popatrzec hihi Odpowiedz Link Zgłoś
hansgrubber Re: wszystko wrocilo do normy 23.07.05, 23:26 To moze wreszcie soe dowiem kto jest przeciw toples a kto za??? Odpowiedz Link Zgłoś
mykaaa Re: wszystko wrocilo do normy 23.07.05, 23:42 no więc chodziło mi o to, że popieram słowa Zuzi;) no i jestem oczywiście za tym całym toplessem...jesli oczywiście biust nie jest zbytnio pokaźny i "obwisły":P no to jutro Poznań, wrócę do Was wkrótce!:) see yaa..busi:* Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: wszystko wrocilo do normy 24.07.05, 11:17 powodzenia w Poznaniu, czekamy Odpowiedz Link Zgłoś
mykaaa Re: wszystko wrocilo do normy 24.07.05, 15:14 zaraz wyjezdzam, więc się ładnie żegnam;] busi ewrybady pomarańcze:* Odpowiedz Link Zgłoś