Dodaj do ulubionych

Wątek towarzyski

03.11.06, 20:29
Jakie macie zainteresowania, może blisko siebie mieszkają ludzie, których
hobby pokrywa się i mogą wymienić wiele ciekawych uwag?
Obserwuj wątek
    • laoche1 Re: Wątek towarzyski 06.11.06, 08:29
      Ja nie mam za bardzo czasu na zainteresowania, kiedyś jeszcze miałem, ale teraz
      praca, praca i praca. Brakuje nawet czasu by cieszyć się klimatem Jabłonny.
      Może zacznij ty od siebie to się czymś zainteresuję smile
      • sibeliuss Re: Wątek towarzyski 26.03.07, 20:40
        Dużo czytam, głównie książki historyczne, lubię biografie i kulisy wydarzeń,
        które zmieniły bieg historii. Latem dużo bicykluję, lubię spacery i świeże
        powietrze.
        • laoche1 Re: Wątek towarzyski 27.03.07, 11:17
          Ja też już polubilem spacery smile To dobry poczatek
          • sibeliuss Re: Wątek towarzyski 27.03.07, 19:23
            To miło, że też lubisz spacery.
            A gdzie spacerujesz?
    • sibeliuss Re: Wątek towarzyski 28.03.07, 21:47
      Witam, dziś jestem zmęczony i mam ochotę na jedno z moich ulubionych zajęć - sen smile
      • laoche1 Re: Wątek towarzyski 29.03.07, 10:27
        Czyżby nasi sąsiedzi nie mieli zainteresowań?
        • ygloo Re: Wątek towarzyski 29.03.07, 10:30
          mamy mamy!
          pływamy na basenie w Domu Ogrodnika (ło matko, juz ponad 4 msc regularnie
          2xtydz), jezdzimy rowerami i zwiedzamy po kolei wszystkie szkalki rowerowe
          gminy, czytamy, czytamy, czytamy niezliczone ilości ksioążek, na ktore juz kasy
          brakuje, i lepimy maszkarony smile
          • to.ja.kas Re: Wątek towarzyski 29.03.07, 10:43
            czytam, duuuużo czytam. Cztery pokoje kupiłam dlatego, żeby miec w końcu jeden
            pokój z książkami które nie mieszczą sie w moim obecnym lokum, wędkuje,
            strzelam, pływam, jezdze na rolkach i nartach i rowerze, ubóstwiam teatr, na
            stare laty zaczełam ponownie sie uczyć i wybrałam fascynujący kierunek
            socjologia na UW, ale jakbym miała powiedziec co pasjonuje mnie najbardziej to
            zapach książek i ta magia gdy zbliza się swit, szarzeje za oknem, a ja koncze
            ostatnia stronę i żaluję, że to już koniec
        • kwitkows Re: Wątek towarzyski 29.03.07, 16:52
          Kto powiedział, że nia mają. Oczywiście, że mają - jedni mniej a inni bardziej zakręcone... Ja na przykład: www.forty.hg.pl/
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka