sibeliuss 03.11.06, 20:29 Jakie macie zainteresowania, może blisko siebie mieszkają ludzie, których hobby pokrywa się i mogą wymienić wiele ciekawych uwag? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
laoche1 Re: Wątek towarzyski 06.11.06, 08:29 Ja nie mam za bardzo czasu na zainteresowania, kiedyś jeszcze miałem, ale teraz praca, praca i praca. Brakuje nawet czasu by cieszyć się klimatem Jabłonny. Może zacznij ty od siebie to się czymś zainteresuję Odpowiedz Link
sibeliuss Re: Wątek towarzyski 26.03.07, 20:40 Dużo czytam, głównie książki historyczne, lubię biografie i kulisy wydarzeń, które zmieniły bieg historii. Latem dużo bicykluję, lubię spacery i świeże powietrze. Odpowiedz Link
laoche1 Re: Wątek towarzyski 27.03.07, 11:17 Ja też już polubilem spacery To dobry poczatek Odpowiedz Link
sibeliuss Re: Wątek towarzyski 27.03.07, 19:23 To miło, że też lubisz spacery. A gdzie spacerujesz? Odpowiedz Link
sibeliuss Re: Wątek towarzyski 28.03.07, 21:47 Witam, dziś jestem zmęczony i mam ochotę na jedno z moich ulubionych zajęć - sen Odpowiedz Link
laoche1 Re: Wątek towarzyski 29.03.07, 10:27 Czyżby nasi sąsiedzi nie mieli zainteresowań? Odpowiedz Link
ygloo Re: Wątek towarzyski 29.03.07, 10:30 mamy mamy! pływamy na basenie w Domu Ogrodnika (ło matko, juz ponad 4 msc regularnie 2xtydz), jezdzimy rowerami i zwiedzamy po kolei wszystkie szkalki rowerowe gminy, czytamy, czytamy, czytamy niezliczone ilości ksioążek, na ktore juz kasy brakuje, i lepimy maszkarony Odpowiedz Link
to.ja.kas Re: Wątek towarzyski 29.03.07, 10:43 czytam, duuuużo czytam. Cztery pokoje kupiłam dlatego, żeby miec w końcu jeden pokój z książkami które nie mieszczą sie w moim obecnym lokum, wędkuje, strzelam, pływam, jezdze na rolkach i nartach i rowerze, ubóstwiam teatr, na stare laty zaczełam ponownie sie uczyć i wybrałam fascynujący kierunek socjologia na UW, ale jakbym miała powiedziec co pasjonuje mnie najbardziej to zapach książek i ta magia gdy zbliza się swit, szarzeje za oknem, a ja koncze ostatnia stronę i żaluję, że to już koniec Odpowiedz Link
kwitkows Re: Wątek towarzyski 29.03.07, 16:52 Kto powiedział, że nia mają. Oczywiście, że mają - jedni mniej a inni bardziej zakręcone... Ja na przykład: www.forty.hg.pl/ Odpowiedz Link