kapitan_marchewa 26.02.13, 16:41 Marudź. Zgodzisz się? Ile wlezie.. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
balamuk Re: Skuter 26.02.13, 18:14 Coś się stało? Skuter bardzo ładnie marudzi przecież1 Odpowiedz Link
kapitan_marchewa Re: Skuter 26.02.13, 18:49 Wkurzył się. Na mnie osobiście. Że satrapa jestem, demokrację i wolność ograniczam.. Odpowiedz Link
skuter44 Re: Skuter 03.03.13, 18:15 Kapitanie Marudnych. Jesli można to "nie ma sprawy". Już mi przeszło. Jako moderator , gdzie indziej, też dyscyplinuję towarzystwo. Ale tam jest - wewnętrzny regulamin i wiadomo jakie są granice wolności i zaśmiecania forum. Tu zostałem zaskoczony. Bo był ( i jest) tu duży luz. Co zachęca co pisania wszędzie o wszystkim. I nie wiadomo kiedy wpada się w nałóg bałaganiarstwa. Raptem zwróciłeś uwagę na stosowny wątek do dalszej takiej dyskusji , nie podałeś jego adresu a sam nie mogłem go znaleźć. To był maleńki szok. Choć forum skupia inteligentów (gdzie mi do nich) i polemiki prowadzone są na wysokim poziomie ..... pozwolę sobie (mając przyzwolenie) wpadać tu nadal. Odpowiedz Link
czuk1 zmiennik Skutera melduje się Kapitanie 11.04.13, 21:19 Szefie ? Skuter chce jechać na urlop. Mogę go zastapić ? Ja mam więcej czasu. A poza tym jestem uciążliwie miernym marudą. zwą mnie Mariusz Odpowiedz Link