hafra29 16.06.09, 19:30 Mam nadzieje że macie już zaplanowane wakacje niestety ja jeszcze nie i mam problem czy ktoś mógłby polecić jakieś biuro gdzie są w miarę rozsądne ceny.Z góry dziękuje za pomoc Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sibeliuss Re: witam wszystkich-wakacje 17.06.09, 10:41 Kupuję z last-minute plus, czyli tak zwane spady. Na lotnisku jest punkt, gdzie można kupić świetne wycieczki, które nie zostały wyprzedane, a do wylotu zostało do 72 godzin. Polecam. Odpowiedz Link
hafra29 Re: witam wszystkich-wakacje 17.06.09, 18:33 a czy jest to duża różnica jeśli chodzi o cenę np teraz a przy wykupieniu na lotnisku.Przykładowa wycieczka kosztuje mnie teraz na 7 dni do tunezji 5700 "all" jestem ciekawa jak to wygląda w ostatniej chwili?dziekuje i pzdr Odpowiedz Link
to.ja.kas Re: witam wszystkich-wakacje 18.06.09, 21:26 7 DNI, 5700 tUNEZJA...NAWET ALL TO BAAAARDZO PRZESADZONA cena Sorry za capsa Odpowiedz Link
hafra29 Re: witam wszystkich-wakacje 19.06.09, 07:01 Dlatego pojawiło się moje pytanie gdzie znajdę coś tańszego.Masz jakieś namiary na w miare przystepne ceny Odpowiedz Link
to.ja.kas Re: witam wszystkich-wakacje 19.06.09, 13:21 www.easygo.pl/wycieczki/tunezja.html?AI Sorry ale wystarczy wklepac w google. Tunezja to jeden z najtańsszych kierunków i za ok 5500 to chyba w pałacu sie mieszka i je ze złotych talerzy. Tylko po co? No chyba, ze podróże polegają na wypasionym hotelu. Jeśli nie, WSZEDZIE nie tylko na lotnisku znajdziesz o 2/3 tansze oferty Odpowiedz Link
marron_1 Re: witam wszystkich-wakacje 20.06.09, 22:43 Proponuje Biuro Podróży w Forcie Piontek, można też oferty przejrzeć na wakacje.pl, fly.pl itp. Rzeczywiście Tunezja to jeden z najtańszych kierunków, za 5 tys to 4* "all" w bardzo dobrym hotelu za 2 os. Odpowiedz Link
hafra29 Re: witam wszystkich-wakacje 21.06.09, 19:35 jade z dzieckiem więc warunki pobytowe są sprawą priorytetową. Odpowiedz Link
hafra29 Re: witam wszystkich-wakacje 21.06.09, 19:33 Mam tylko obawy że jak znajde za niską cene to wyląduje w jakimś pipdówku Odpowiedz Link
to.ja.kas Re: witam wszystkich-wakacje 21.06.09, 21:55 Jedziesz z dzieckiem i najważniejszy jest wypqasiony hotel i żeby to nie był pipidówek? Mojemu dziecku potrzebna była plaża, woda, plaża,woda, plaża, woda itd. łóżko, prysznic i jedzenie. Nie wiem w czym problem? Odpowiedz Link
hafra29 Re: witam wszystkich-wakacje 22.06.09, 17:08 Problem w tym że pytanie brzmiało gdzie pojechać taniej niż znalazłam a nie na pisaniu rzeczy typu złote talerze itd... Odpowiedz Link
vreel Re: witam wszystkich-wakacje 22.06.09, 17:44 Polecam Ci Centrum Podróży w Złotych Tarasach (parter). Oni porównują ceny różnych biur podróży i dobiorą Ci ofertę tak, że będziesz zadowolona. Wyszukują też różnego rodzaju okazje, wiedzą czy np warto jeszcze poczekać aby cena spadła. Za wyszukanie oferty nic od ciebie nie biorą, prowizję mają z biura. Odpowiedz Link