Gość: nanino IP: *.aster.pl 04.12.07, 08:54 Jestem singielka.Planuje wyjazd na Sycylie do hotelu Gattopardo w czerwcu, badz w lipcu. Kontakt na adres emailowy gazety. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: nanino Re: Szukam drugiej osoby do pokoju -Sycylia IP: *.aster.pl 12.12.07, 11:19 Zalamujemy rece nad doplata do jedynki, ale jak widac na tym sie konczy :). Szukanie drugiej osoby do pokoju hotelowego okazuje sie fikcja. Ciekawe, czy komus sie to udalo i wspolny wyjazd doszedl do skutku? Odpowiedz Link
sheila30 Re: Szukam drugiej osoby do pokoju -Sycylia 26.12.07, 13:44 hej, jeśli aktualne, proszę o kontakt na maila Odpowiedz Link
pia.ed do nanino 30.12.07, 01:25 Jesli szukasz kogos do wyjazdu, to dlaczego nie podalas SWOJEGO ADRESU MAILOWEGO??? Nie logujesz sie i potem sie dziwisz, ze nikt do Ciebie nie pisze? Odpowiedz Link
Gość: nanino Re: do nanino IP: *.aster.pl 03.01.08, 10:40 Dla chcącego, nic trudnego (patrz wyżej).Dużo słońca w Nowym Roku! Odpowiedz Link
irenasajdak1 Re: Szukam drugiej osoby do pokoju -Sycylia 06.01.08, 17:07 Ja bym chętnie poleciała w czerwcu.Ale jest jedno ale.Po pierwsze jestem wiekiem starszawa a po drugie jestem z Zielonej Góry.Lubię spacery,pływanie.Jestem elastyczna i bezkonfliktowa.Co do reszty,to mogę iść na kompromis.Mój adres mailowy IrenaSajdak1.Pozdrawiam Irena Odpowiedz Link
Gość: bet-ma Re: Szukam drugiej osoby do pokoju -Sycylia IP: *.centertel.pl 07.01.08, 10:12 byłam juz z wycieczka na Sycyli a nie interesuje cie moze Eegipt w maju bet-ma@gazeta.pl Odpowiedz Link
nanino Re: Szukam drugiej osoby do pokoju -Sycylia 07.01.08, 21:37 Ireno, odpisalam na adres:irenasajdak1@gazeta.pl nanino Odpowiedz Link