michal.musialowicz 08.02.10, 19:52 "futball"? hmmm... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: nt5 Google reklamuje... wyszukiwarkę IP: *.remotevpn.net 08.02.10, 20:26 Jako użytkownik hulu muszę powiedzieć, że reklama google'a jest dosyć częsta i z tego co widzę z kadru, to jest to wręcz ta sama reklama, którą ja widywałem wielokrotnie jako przerywnik jednego z moich ulubionych seriali. Nie jestem w stanie potwierdzić, czy w telewizji się pojawiała wcześniej, ale na pewno google już takie zapędy miał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: screen Google reklamuje... wyszukiwarkę IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 08.02.10, 23:43 Amerykanie na piłkę nożną mówią soccer, my na football amerykański futball :) Niccccceeeeeeeee (nie to miasto we Francji - nawiązując do reklamy) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Google reklamuje... wyszukiwarkę IP: *.ptr.magnet.ie 09.02.10, 00:09 za drobną opłatą mogę robić korektę dla portalu gazeta.pl. aktualnie bezrobotny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mihausonice Google reklamuje... wyszukiwarkę IP: *.zone3.bethere.co.uk 09.02.10, 00:29 Ale mi ten "futball" zazgrzytal w glowie. Kyrielejson!! to juz nie mozna tego slowa tak w oryginale zostawic, tylko cos takiego!! No ja nie wiem, czy to lepiej. Coraz czesciej przekonuje sie, ze Gazeta.pl nie do konca weryfikuje swoje informacje, w szczegolnosi piszac o google. A mozna bylo wspiac sie na oficjalnego bloga google i przeczytac, ze ten film nie powstal jako reklama, a zaadoptowano go po tym jak od trzech miesiecy cale youtube zapatrywalo sie w niego. Reklamy w czasie super bowl (nie bede spolszczal - pozostawie to gazecie) sa co roku tematem do spekulacji. Serwis Mashable az sie trzasl przez caly zeszly tydzien od poglosek i artykulow na temat co bedzie; co poleci w przerwie?? Ale bardzo mi sie podoba, ze redaktorzy gazety.pl wysuwaja co rusz te odwazna teze, ze ten bing to wreszcie juz zaszkodzi temu googlowi, juz rok temu, jak sie pojawil bing, gazeta.pl pelna nadzieji zapowiedziala krwawa wojne miedzy wyszukiwarkami. i co?? i nic nie bylo!! google jest - wedlug mnie - juz na stale wpisany do naszego stylu zycia i o ile Microsoft Explorer albo Facebook nie narzuci odgornie w pasku wyszukiwania binga, to i tak nikt go swiadomie nie wybierze. Bo w koncu wszystko mozna zgooglowac, ale jeszcze nie slyszalem, zeby mi kto obwiescil, ze cos "zbingowal" - no bo jak to brzmi?? zupelnie beznadziejnie, tak samo jak "futball" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mihausonice Re: Google reklamuje... wyszukiwarkę IP: *.zone3.bethere.co.uk 09.02.10, 00:32 a reklama google w przerwie super ball to mila niespodzianka, a nie walka o udzial w rynku, bo to nie o to tutaj chodzi. reklama w przerwie super ball to mega prestiz. Odpowiedz Link Zgłoś
savrin Re: Google reklamuje... wyszukiwarkę 09.02.10, 01:27 Gość portalu: mihausonice napisał(a): > a reklama google w przerwie super ball to mila niespodzianka, a nie walka o > udzial w rynku, bo to nie o to tutaj chodzi. reklama w przerwie super ball to > mega prestiz. > takie samo korpo jak każde inne, cóż w tym miłego, że nie monsanto ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eRistocracy.org Google reklamuje... wyszukiwarkę IP: 188.33.77.* 09.02.10, 02:34 Monopol trzeba złamać. Już pora! Uwolnij słowo! Dołącz do nas! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ser Google reklamuje... wyszukiwarkę IP: *.asianetcom.net 09.02.10, 05:20 Jak to pierwsza? Od kilku miesiecy w Japonii pojawiaja sie reklamowki wyszukiwarki Googla... widac swiat=USA... -- Z powazaniem Ser Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eRb Będzie płatny IP: 82.177.124.* 09.02.10, 08:00 Produkt zaczyna się reklamować jeśli ma być płatny. Spodziewajmy się więc w przeciągu najbliższego roku wprowadzenia opłat za korzystanie z Goolga. Mam nadzieję, że się mylę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eos Re: Google reklamuje... wyszukiwarkę IP: *.toya.net.pl 09.02.10, 08:59 świetna reklama... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jant Re: Google reklamuje... wyszukiwarkę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.10, 10:01 "Futball"? W takim razie "Super Bowl" to Super Miska! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swayzak Google reklamuje... wyszukiwarkę IP: *.multimo.pl 09.02.10, 10:47 reklama google - doskonała, emocjonalna i bardzo na temat, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agrest Google reklamuje... wyszukiwarkę IP: *.ae.krakow.pl 09.02.10, 11:06 how to assemble a crib ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariola Google reklamuje... wyszukiwarkę IP: 213.25.24.* 09.02.10, 13:01 Niobrazajac Firmy Carrefour wykorzystano dane osobowe mojego meza Piotra z adresem domowym na Borelowskiego w Przemyslu gdzie wspolnie zamieszkujemy od uzyskania kluczy w PSM. Dane osobowe byly z miejsca pracy z bonikow jak i karty rodzinnej z kultury przemyskiej , ktorej nazwy nie podam. Wedlug mnie milay na celu osmieszania mnie w sklepie podczas dokonywania zakupow od chwili wyjazu meza za granice w celach zarobkowych i od uwolnienia sie od miejsca pracy gdzie nie przestrzega sie prawa pracy.Kilka lat temu wysylajac sms do meza podalam w wiadomosciach, ze stanie sie tak, ze bedziesz mobbingowany w pracy i dojdzie do zwolnienia. W miesiacu pazdzierniku 2009 napisalam wypowiedzenie z motywacja mobbing , ktore pzreslalam do miejsca pracy meza , kancelarii u Prezydenta miasta Przemysl oraz do Kancdelarii adwokackiej w Warszawie p.Romana Giertycha co bylo przyczyna dreczen w moim domu po powrotach z pracy , po wieczornych i nocnych wyjsciowek meza od ktorych otrzymywal zadania. Kontakty z kancelaria byly z miasta jak i utrudnienia abym nie odzyskala utraconych dobr osobistych , przyslugujacej zgodnie z prawem oswiatowym emerytury , ktora przysluguje po 25 latach pracy i 20 latach pracy w szkolnictwie specjalym ( naruszone p.pracy, przestepstwo popelnione umyslnie jak i przywlaszony Program z roku 2006/2007 o ktorym informowalam Kuratorium jak i MEN i bylego ministra edukacji narodowej p.Romana Giertycha), 4 lata przed zwolnieniem obowiazuje okres ochronny kazdego pracownika P.Pracy i nie uzyskana nagroda jubileuszowa K.P. po 25 latach.....Zazdosci w miescie Przemysl do studiow z pedagogiki pracy i zarzadania w oswiacie jak i zaplanowany mobbing z wykozrystaniem osob i ich znajomosci w partiach politycznych jak i w Radio RMF FM oraz w Fundacji Synapsis gdzie celowo nie wydano mi dyplomu przez psychologa , ktory przetrzymywal moja prace, wykorzystal z niej na zajecia wzsystkie Ustawy, prawa autystycznych dzieci, ktore byly w podsumowaniu pracy. Jesli informuje sie dyrektorow w miescie gdzie mezowie maja zawsze stresy po powrocie z pracy , nie reaguja lecz wykozrystuja dla wlasnych celi prywatnych mam podstawy sadzic iz mezowie sa wykorzystywani po godzinach pracy , nocami co potwierzdza sie zabraniem telefonu w marcu 2009 ktory byl prezentem imieninowym od meza Piotra. Wielokrotnie pisalam ze nie zycze sobie konataktow z p.Ewka NOwakowska z radia, p. E.Nilowska, Bernadeta z urzedu Gminy Zurawica, p.Anna Krazalek z Urzedu miasta Przemysl,z p[.Renata Nowakowska , i telefonow zastrzezonych, Ewka Peczkowsdka z Fundacji Synapsis, z p.Joanna Baran z PKO SA , p.Aleksandra Solga z AZ, ( powinna wiezdiec ze pelnomocnik dotyczy prawnikow i adwokatow podczas spraw procesowych ) nie u osob uzdolnionych niepelnosprawnych. Wszystkich obowiazuja tajemice sluzbowe w miejscu pracy. W naszym przypadku wykorzystywano cala nasza rodzine i poszczegolnych czlonkow z dziecmi na studiach UJ mobbingiem za specjalizacje syna Dominika. Odpowiedz Link Zgłoś