ewax100 20.11.06, 14:26 Czy u Was tez tak jest ze na laptopie jest inaczej np.strona google-brak napisu GOOGLE na laptopie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: meluzyna Re: Laptop a komputer stacjonarny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.06, 17:53 nie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gógó Re: Laptop a komputer stacjonarny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.06, 19:06 Ten napis "google" to...OBRAZEK w formacie GIF. :) Jak go nie masz to (być może !) w ustawieniach przeglądarki masz ustawione tak, żeby nie pokazywały się obrazki. :( Zmień te ustawienie i pojawi się ten napis "google". :) Odpowiedz Link Zgłoś
ewax100 Re: Laptop a komputer stacjonarny 21.11.06, 17:45 Na wielu stronach nie mam obrazków np.na www.gazeta.pl nie ma obrazków przy napisie poczta czy forumitd.Nie wiem gdzie te ustawienia przeglądarki znalezc.W sklepie powiezieli mi ze to w laptopie tak moze byc-czy to mozliwe? Odpowiedz Link Zgłoś
poconick Re: Laptop a komputer stacjonarny 21.11.06, 17:54 to raczej twoja przeglądarka - nie ma nic wspólnego z tym na jakim kompie jest. Odpowiedz Link Zgłoś