Gość: Misisipi IP: *.30.127.87.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 28.05.12, 22:04 Czy ma ktoś może nr telefonu do tej pani doktor?? I gdzie przyjmuje?? Ewentualnie jakie są ceny chodzi mi o usg i wizytę. Dziękuję i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aska Re: Dr Klikowska IP: *.plock.mm.pl 28.05.12, 23:46 mamy XXI wiek, internet w którym można znaleźć wszystko, wystarczy chęć i inteligencja :) tak trudno wpisać np. "Klikowska stomatolog płock" ? Widać niektórych to przerasta... wolą się ośmieszyć ujawniając swój brak bystrości... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misisipi Re: Dr Klikowska IP: *.31.104.123.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 29.05.12, 09:47 Inteligencji to brakuje tobie skoro tak piszesz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aska Re: Dr Klikowska IP: *.plock.mm.pl 29.05.12, 12:49 Mnie? haha, to nie ja nie wiem kogo szukam. tylko ty :-) chcesz usg, nie wiedząc jakie i u kogo chcesz je zrobić, dentystka Klikowska nie robi w swoim gabinecie USG, USG zębów się nie robi, tylko RTG :) zatem nie masz pojęcia do kogo chcesz pójść, nie obrażaj mnie, bo jeśli ja idę do jakiegoś lekarza, to wiem gdzie, do jakiego i po co, ty za to tego nie wiesz, skoro chcesz pójść do stomatologa, zrobić USG którego ona nie robi :-) gdzieś dzwonią, tylko nie wiesz w którym kościele ;-) najpierw poszukaj swej inteligencji.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zębowa wróżka Re: Dr Klikowska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.05.12, 15:09 a właśnie że robi się usg zębów - jak nie wiesz to się nie wymądrzaj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misisipi Re: Dr Klikowska IP: *.30.91.1.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 29.05.12, 15:55 Ale ja nie napisałam, że szukam doktor Klikowskiej dentystki tylko ty się na to uparłaś. Ja wiem kogo szukam a że jest też dentystka o tym nazwisku dowiedziałam się tutaj pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aska Re: Dr Klikowska IP: *.plock.mm.pl 29.05.12, 16:34 chyba jednak nie wiesz, bo napisałabyś, że szukasz dr Anny Klikowskiej, pediatry. Pisząc że dr Klikowskiej, większości przychodzi do głowy Dr Jola Klikowska, gabinet stomatologii estetycznej, Czwartaków 16. Sama sobie jesteś winna, skoro nie znasz imienia lekarza, ktorego szukasz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iz@ Re: Dr Klikowska IP: *.plock.mm.pl 14.01.13, 09:36 Dr Klikowska wykonuje USG serca w przychodni Medicard na ul. Kolegialnej 47 (24 2677573). Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Dr Klikowska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.12, 09:26 Piszesz o kimś a sama masz problem z przetwarzaniem informacji - stomatolog nie wykonuje usg chodzi o inna panią doktor.... Przyjmuje na czwartakow tam gdzie jej szwagierka stomatolog... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misisipi Re: Dr Klikowska IP: *.31.104.123.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 29.05.12, 09:48 Dziękuję bardzo. Niestety nie mogła nic znaleźć na internecie. Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Dr Klikowska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.12, 13:47 Podaje nr tel 24 3673656 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misisipi Re: Dr Klikowska IP: *.30.91.1.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 29.05.12, 15:57 Dziękuję pięknie i pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aska Re: Dr Klikowska IP: *.plock.mm.pl 29.05.12, 16:12 to jest numer do dr. Klikowskiej - dentystki :-) współczuje jakiemukolwiek lekarzowi takiej tępej pacjentki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Dr Klikowska IP: *.252.c81.petrotel.pl 29.05.12, 17:59 Dr.Anna Klikowska przyjmuje w Orlen Medice Odpowiedz Link Zgłoś