Dodaj do ulubionych

Homeopata z Radotek

26.01.09, 13:23
Witam. Czy ktoś może podpowiedzieć w jakich godzinach można odwiedzić tego
Pana? Czy potrzebny jest kontakt telefoniczny?
Obserwuj wątek
    • lesmaleplo Re: Homeopata z Radotek 26.01.09, 17:10
      przyjmuje podobno od 17, ale jechac trzeba wcześniej, bo są kolejki
      • kociaczek83a Re: Homeopata z Radotek 26.01.09, 19:10
        Pan Różycki telefonów nie odbiera telefonicznie zapisać też się nie można
        przyjmuje popołudniami i to nie zawsze ludzie do niego potrafią się już od 13.00
        zjeżdzać dlatego najlepiej jadąc z małym dzieckiem to poprosić kogoś z rodziny o
        zajęcie miejsca w kolejce bo nie sposób tam kilkanaście godzin koczować pod domem.
        • katia-is-one Re: Homeopata z Radotek 26.01.09, 20:31
          To ja tu czegoś nie rozumiem, czy on przyjmuje za darmo?
          Bo jeśli jeździ się na prywatne wizyty, za które jak wiadomo się płaci, to
          wypadało by poszanować małych pacjentów, których rzekomo się leczy. I należało
          by odebrać telefon i zapisać zainteresowanych zamiast urządzać im przymusowe
          spacery pod swoim domem. W życiu bym nie pozwoliła aby moje dzieci koczowały
          kilkanaście godzin czekając na wizytę, która niby ma polepszyć stan ich
          zdrowia.Jak tak samo leczy jak i dba o pacjentów, to fajnie jest :)
          • krawczykasia Re: Homeopata z Radotek 27.01.09, 11:35
            ojej,
            czemu tak narzekasz?
            ten człowiek nie prowadzi chyba działaności i nie ma gabinetu lekarskiego. On chyba jest zwykłym rolnikiem, który musi oporządzić swój dobytek i dopiero póżniej zajmuje sie ziołolecznictwem. Opłaty są symboliczne, nie utrzymałby się z nich, więc jak ma odbierać telefony i robic zapisy?
            Słyszałam, że można do niego przy niektórych schorzeniach jechac nawet bez dziecka.
            Pozdrawiam
            • katia-is-one Re: Homeopata z Radotek 30.01.09, 08:32
              Dzięki za wyjaśnienie, czyli to nie jest lekarz homeopata a rolnik, który zajmuje się ziołolecznictwem i przyjmuje opłaty ,,co łaska''. Więc już nie narzekam, myślałam, że rozmawiamy o prawdziwym lekarzu z praktyką medyczną, a jesli nie to się już nie czepiam :)
        • draxoo27098 Re: Homeopata z Radotek 03.03.23, 10:22
          A zna Pani może dokładny adres jak trafić do Pana Różyckiego? Szukamy wszędzie nigdzie nawet wzmianki.
    • uma2009 Re: Homeopata z Radotek 31.01.09, 22:41
      o ile mi wiadomo to ten facet nie jest rolnikiem. skonczyl medycyne
      i przejal "business" po zmarlym juz chyba ojcu. takze pomagaja juz w
      drugim pokoleniu. i chyba robi to z powolania, bo oplaty
      rzeczywiscie sa symboliczne.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka