rysiok1 04.06.06, 20:15 uwaga na oszusta oferującego prace w Hamburgu w hurtowniach spożywczych Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
slabiakpat dt pracy w czechach 05.06.06, 15:07 Witam pisales ze pracujesz w czechach i sa tam wolne miejsca. szukamy pracy z mezem. Napisz prosze na maila gazetowego jak mozna dostac sie do pracy do fabrykiw ktorej pracujesz i jakie sa warunki dostania sie. dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś
beatkaa_w Re: uwaga oszust 05.06.06, 19:18 Witam! Czy również i ja mogłabym prosić o jakąś informację nt. wolnych miejsc pracy w fabryce, w której pracujesz? forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=38&w=43087621Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
beatkaa_w Re: uwaga oszust 05.06.06, 19:21 Uuups :-) trochę nie tu upchnęło mi się to "pozdrawiam". Ten link to ogłoszenie jakie zamieściłam szukając na tych stronach zajęcia na wakacje, zamieściłam go tu chcąc przybliżyć nieco swoją sylwetkę (gdyby to kogoś zainteresowało) :-) Odpowiedz Link Zgłoś
pixelix Re: uwaga oszust 07.06.06, 16:21 obawiam sie ze chce skorzystac z usług tego samego człowieka .Prosze mi podac jakiesz szczególy w jaki sposób on oszukuje i jakich żąda opłat.Nie chce być kolejną ofiarą .Prosze o odpowiedz Odpowiedz Link Zgłoś