elma2002 07.06.06, 14:32 Potrzebne od zaraz dziewczyny do barów kawowych,praca ośmiogodzinna , dwuzmianowa. Możliwość podjęcia dodatkowej pracy już na miejscu. Bardziej szczegółowe informacje udzielam pod numerem : 889-808-133 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kosamonika Re: Praca w barach-Sycylia 07.06.06, 16:13 Mam na imię Monika Koseła. Mam 20 lat. Zrobiłam w tym roku maturę i chcę podjąć studia w Niemczech. Szukam pracy na okres wakacji by móc się utzymać w czasie studiów. Mam bradzo dobrą znajomość jęz. niemieckiego, jęz angielskiego i podstawy fancuskiego. Proszę o kontakt tel 692202856 Odpowiedz Link Zgłoś
marekg12 Re: Praca w barach-Sycylia 07.06.06, 16:48 elma2002 napisała: > Potrzebne od zaraz dziewczyny do barów kawowych,praca ośmiogodzinna , > dwuzmianowa. Możliwość podjęcia dodatkowej pracy już na miejscu. Bardziej > szczegółowe informacje udzielam pod numerem : 889-808-133 Co to za praca jeżeli trzeba podejmowć jeszcze dodatkową. Może w charakterze pań do towarzystwa? nie wykorzystujcie biednych dziewczyn - bydlaki. Odpowiedz Link Zgłoś
marekg12 Re: Praca w barach-Sycylia 07.06.06, 16:53 Cytat z innego postu ku rozwadze: "Co roku wiele młodych polek trafia do domów publicznych i różnego rodzaju klubów w zachodniej europie. Nawet nikt dokładnie nie zna skali tego zjawiska.Większość z nich nabierana na oferty pracy dla kelnerek, barmanek, hostess, czy opiekunek do dzieci lub osób starszych. Scenariusz jest zawsze ten sam, oferta w internecie, im bardziej niewinna tym lepiej. Okres zbliżających się wakacji jest najlepszy, bo właśnie wtedy najwięcej uczących się młodych dziewczyn decyduje się na pracę i to za granicą" Odpowiedz Link Zgłoś
elma2002 Re: Praca w barach-Sycylia 09.06.06, 17:49 Marekg12!!!!!!!!!! Słyszałam co spotyka Polki wyjeżdżające do pracy za granicą, wiadomość tego nie daje Ci prawa do obrażania mnie na forum .Nie wiesz nawet na jakich zasadach te osoby miałyby wyjechać "wszystkowiedzący".Jeśli dziewczyna wyjeżdża do pracy na trzy miesiące bo na ogół są to studentki to wiadomo,że chce wrócić do kraju z jak największą sumą pieniędzy a zarobki na Sycylii nie należą do najwyższych, więc trzy godziny sprzątania dodatkowo daje jej dodatkowo 15 -20 euro. Odpowiedz Link Zgłoś