Dodaj do ulubionych

Ascendent w wadze

29.11.10, 15:32
Dzisiaj dowiedziałam się, ze go mam. To przez niego nie jestem w stanie zadecydować, czy lepsza do ślizgania po śniegu będzie reklamówka z lidla czy biedrąki! Zwyczajnie, po ludzku mam problem! Podobno będę się tak wahać do marca... Oprócz tego, podobno każda sytuacja związana z wyborem jest dla mnie flustrująca. Macie pojęcie?? Mam przerąbane mam!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: ;) Wywiad z wampirem 2 IP: *.cable.smsnet.pl 29.11.10, 16:05
      W chwili Twojego urodzenia na horyzoncie wschodził znak Wagi. Znakiem tym rządzi planeta Wenus, odpowiadająca za wdzięk i harmonię, więc zapewne jesteś korzystnie odbierany przez otoczenie.

Powiedzmy, że kłamstwo nie tuczy:))

Jesteś osobą towarzyską, masz uprzejmy sposób bycia i zapewne także miłą powierzchowność.

Introwertyk jak stąd do Glasgow, reszta się zgadza.

Bardzo ważne są dla Ciebie związki partnerskie i prawdopodobnie nie masz większych trudności ze zwróceniem na siebie uwagi potencjalnych partnerów lub partnerek.

Ważne. Co do reszty, hm, wolę się śmiać niż płakać.

Gorzej natomiast z utrzymaniem związku na dłużej, gdyż Twoje relacje partnerskie często rozbijają się z powodu walki o dominację.

Femdom? Why not? I may try.

Nieraz przyciągasz do siebie osoby waleczne i skłonne do prowokowania konfliktów.

Ajm a pismajker:))

Wygląd

Jak już zostało powiedziane, Waga jest znakiem wdzięku i harmonii, więc jest duże prawdopodobieństwo, że jestes osobą atrakcyjną, o proporcjonalnej sylwetce i regularnych rysach twarzy.

Proporcje tak, łeb przyduży jeno. Na dopowiedzenie reszty ego i tajemnica państwowa nie pozwalają. ;)

Wiele osób z tym ascendentem bardzo zwraca uwagę na swoj wygląd, ale nawet jeśli preferujesz ubrania swobodne i niedbałe, potrafisz nosić je z wdziękiem i dobrze w nich wyglądać.

Zwraca, ale wdziynku we ziadnym wdzianku ja nie emituję. Chyba.

--
      Ascendent to pewnie nie taka zwykła paździerzowa Waga? I tak w te byzydury nie wierzę ;P
      Waga to symbol balansu i unikania skrajności - tylko to mogę potwierdzić.

Domyślnie autoryzuję syćko to, co zostało w/w i jako takie dopuszczam do cytowania.
      Tantiemy z tego tytułu nie oczekuję:))
      • mnop2 Re: Wywiad z wampirem 2 29.11.10, 20:32
        ;D
        Proporcje tak, łeb przyduży jeno. wdziynku we ziadnym wdzianku ja nie emituję. Chyba.
        no kokietować to Ty umisz!

Ascendent to pewnie nie taka zwykła paździerzowa Waga?
        Pewnie, że nie! a może tak...
        o! znowu się waham! :D

a to jest bezczelność!
        f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3223799

• Gość: ;) Re: Wywiad z wampirem 2 IP: *.cable.smsnet.pl 29.11.10, 21:16
          > no kokietować to Ty umisz!

Prawda? Ale lista tego, czego nie umim jest dugsza:)

> o! znowu się waham! :D

Znam ten ból, prokrastynator perfekcjonista Ci to mówi.

> f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3223799

;)
    • frred Ascendent to trafił moją wagę 30.11.10, 11:28
      Jak na niej stanąłem. Wyświetliła same 9-tki, zażądała podania PINu, zakukała 3 razy, po czym zgasła i od tego czasu nie działa.
      • Gość: kalka Re: Ascendent to trafił moją wagę IP: *.range86-186.btcentralplus.com 30.11.10, 11:33
        zmarszcz sie i pogroz jej paluszkiem, tak pewnie odzyska rowno.

• drzejms-buond Re: Ascendent to trafił moją wagę 30.11.10, 11:46
          jak się przeprowadza WAŻENIE SŁÓW?
          • Gość: kalka Re: Ascendent to trafił moją wagę IP: *.range86-186.btcentralplus.com 30.11.10, 11:54
            przeciez to proste, jak wszystko na wadze
        • frred Re: Ascendent to trafił moją wagę 01.12.10, 00:50
          sama się zmarszcz, Kalko Manio :P
      • mnop2 Re: Ascendent to trafił moją wagę 30.11.10, 17:11
        frred napisał:

> Jak na niej stanąłem. Wyświetliła same 9-tki, zażądała podania PINu, zakukała 3
        > razy, po czym zgasła i od tego czasu nie działa.
        :(

:)
    • crazy_witch Re: Ascendent w wadze 30.11.10, 13:50

Ja tez mam taki ascendent w wadze>)(
      • Gość: kalka Re: Ascendent w wadze IP: *.range86-186.btcentralplus.com 30.11.10, 14:00
        czesc wicka,
        wyglada na 80> B (:po pushupowaniu:)

a w domu to, z pewnoscia 85A
        • frred Re: Ascendent w wadze 01.12.10, 00:54
          Ja mieszkam w 2b, nie wyjeżdżaj mi tu z jakimś 85A. 85A to było, jak mi się coś nie popliło, oznaczenie taktyczne któregoś z polskich OP z 2WŚ w służbie JKM.
          • Gość: kalka Re: Ascendent w wadze IP: *.range86-135.btcentralplus.com 01.12.10, 01:09
            Alfi, ale dlaczego nie wyjezdzasz? choc speedfrajerem to bardzo rozumiem,
            tez za stara jestem by mnie oblatywac.

ps
            to do witoldy pisalam w sprawie poprawy cyckow
            choc sama adres mam tylko 75 ,,,.
            lecz skorosmy przy temacie wez wytlumacz co znacza te wszystkie tajmnicze litry.
          • Gość: ;) Re: Ascendent w wadze IP: *.cable.smsnet.pl 01.12.10, 20:43
            L85 też jest w służbie JKM:)))

Btw dziwię Ci się Frred, że dałeś się wciągnąć w dyskusje ;D
            • Gość: kalka Re: Ascendent na wardze czyli opywatel piszczyk IP: *.range86-173.btcentralplus.com 01.12.10, 23:44
              tak tak gosciu, fred rozmawia z "koniem" w dodatku niedozwolonym szyfrem, a wszystko-przeciwko Tobie!
              wiec teraz go zbij (za kare)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka