Dodaj do ulubionych

najbardziej denerwujace reklamy

• Gość: natalia Re: najbardziej denerwujace reklamy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.03.05, 20:32
      "No spaniale idzie,a tako była chorutka" NO coments.
    • Gość: nina Re: najbardziej denerwujace reklamy IP: *.vx.pl / *.vx.pl 27.03.05, 21:54
      ostatnio gra mi na nerwach reklama tp... Najpierw denerwująca muzyczka, która
      ma być wiadomością przesłaną przez internet, a później ta sama piosenka
      wykonywana przez faceta z gitarą pod balkonem... WRRRRRRRRRRRRRRRRRRR!
      • piecziwo Re: najbardziej denerwujace reklamy 28.03.05, 15:29
        Wiekszość reklam jest durna ale najbardziej utkwił mi w pamięci doktor
        Zaleszczuk i jego obsrany "Pajączek"!

-------------------------------------------------------
        ...wezcie i zmierzcie sami, jesli nie wierzycie milicji!
        • folkatka Re: najbardziej denerwujace reklamy 28.03.05, 20:43

Muszę to napisać...Pomimo że wiekszośc formumowiczów nie zna tej reklamy. Swego
          czasu, w lokalnych stacjach w Toruniu leciała reklama sklepu z dywanami o nazwie
          "Koniczynka" w której koszmarny chórek damsko - męski wyspiewywał uroczą piosnkę
          "Koniczynka, to chodniki wykładziny i dywany..."
          Brzmiało toto jak szlagier z dansingu w Ciechocinku.Nienawidziłam tego.
          • epoche Re: najbardziej denerwujace reklamy 29.03.05, 19:31
            "I odszedł, bo nie miała pomysłu an obiad" (sic!)
        • Gość: :)) Re: najbardziej denerwujace reklamy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.05.05, 00:22
          Doktor Poleszczuk! Ten o wygladzie gajowego. Poleszczuk, tak...Też go kochałam.
      • Gość: yoma Re: najbardziej denerwujace reklamy IP: *.crowley.pl 30.03.05, 19:01
        Gość portalu: nina napisał(a):

> ostatnio gra mi na nerwach reklama tp... Najpierw denerwująca muzyczka, która
        > ma być wiadomością przesłaną przez internet, a później ta sama piosenka
        > wykonywana przez faceta z gitarą pod balkonem... WRRRRRRRRRRRRRRRRRRR!

I zero logiki, bo jak już ma tę złotłówkę na neostradę, to na wuj się produkuje
        pod balkonem, powinno być odwrotnie

sorry za literówki, palec mam w gipsie i mi się po 2 klawisze naciskają
    • vivyan Re: najbardziej denerwujace reklamy 29.03.05, 19:40
      Mnie ponosi jak widze taka reklame jakiegos sera pleśniowego, jak pani robi
      panu zagadki w stylu 'cos nowego, ostrego i cos tam costam"
      Zawsze wtedy mam przez chwile wrażenie, że jestem lekko opóźniona w rozwoju,
      gdyż nie tańczę z mężem wokół sera pleśniowego .
      I jeszcze zastanawiam sie, dlaczego nie odprawiamy innych dziwnych rytuałów
      wokół rzeczy typu : jogurt, sos ze słoika, sprzatanie łązienki itp. Chyba jacys
      dziwni jestesmy.
      • meduza7 A zauważyliście taki trend? 30.03.05, 18:52
        Zauważyliście: w reklamach różnego rodzaju świństw do
        prania/szorowania/wywabiania plam ekspertami zwykle są faceci. Zwróciłam na to
        uwagę przy reklamie jakiegoś tam płynu, co podobno zatrzymuje brud na dnie
        wiadra. Na początku sprząta kobieta, angażując w to całą rodzinę - wszyscy sobie
        z rąk do rąk podają to wiadro z brudną wodą - a potem, gdy już się pojawia
        Cudowny Środek, osobą, która z niego korzysta jest facet - on zmywa podłogę, ta
        lśni jak lustro, rodzina bije brawo, a żona klei się do niego z wzrokiem pełnym
        uwielbienia. Wcześniej było coś tam od kamienia i rdzy - baba wysyła męża, żeby
        szorował łazienkę, a on nie musi, bo CŚ szoruje za niego. Hmmmm... co to może
        znaczyć? Że kobiety są konserwatystkami i wciąż stosują stare i nieskuteczne
        metody, podczas gdy faceci idą z postępem? Czy też, że teraz pora na mężczyzn,
        niech oni wykazują się przy garach i miotle, a my zajmiemy się przyjemniejszymi
        rzeczami?
        • ebusia_fam_fatal Re: A zauważyliście taki trend? 01.04.05, 11:57
          moim zdaniem to raczej jest tak: a mecz sie babo! pomoglbym Ci (to w domysle)
          ale jak trzeba szorowac/zmywac/polerowac to rob to sama. a gdy juz jest taki
          srodek to on jest "wspanialomyslny' i jej pomaga.. zenada...
          • Gość: yoma Re: A zauważyliście taki trend? IP: *.crowley.pl 01.04.05, 16:33
            a ten słodki chamuś, co zabiera babce sprzed nosa dwa ostatnie piwa? Paw
    • Gość: wymiocinyskowronka Re: najbardziej denerwujace reklamy IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.04.05, 11:01
      Goździkowa przypomina !!! Na ból głowy gilotyna !!!!
      • pauli7 Re: najbardziej denerwujace reklamy 07.04.05, 23:54
        sluchajcie, a ma ktos moze na dysku (albo zlokalizowane w sieci) te ostatnie
        reklamy Plusa? te, w ktorych dwoch panow prowadzi abstrakcyjna rozmowe
        kompletnie nie o telefonach?? widzialam jedna, a slyszalam, ze jest ich kilka,
        ta jedna jest super, ale nawet nie zapamietalam... :(
        jak ktos ma, to niech mi podesle na gazetowego @... bede bardzo wdzieczna a w
        TV zapewne na nie nie trafie bo za rzadko ogladam:)

Pauli
        • Gość: piecyk gazowy Re: najbardziej denerwujace reklamy IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 08.04.05, 00:13
          www.plusgsm.pl/nasze_reklamy
          • pauli7 Re: najbardziej denerwujace reklamy 09.04.05, 01:28
            oooooo, dzieki piecyk, jestes wielki:)))))))))
            btw, ciemna masa jestem, nie przyszlo mi do glowy na ich stronce sprawdzic:))

Pauli
            • Gość: yoma Re: najbardziej denerwujace reklamy IP: *.crowley.pl 06.05.05, 16:01
              up
              • wariatka_20 Re: najbardziej denerwujace reklamy 06.05.05, 16:04
                reklama TP sa z facetem dedykującym piosenke żonie
                • Gość: Kika Re: najbardziej denerwujace reklamy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.05.05, 00:27
                  Ja nie znoszę tego faceta, Jacka Jakośtam, aktora. Pamiętacie "A decoral wciąż biały"? Mogłabym go zabić.
    • putativus Re: najbardziej denerwujace reklamy 06.05.05, 16:06
      Idea z Otylia Jędrzejczak
      TPSA za rachunki
      Orlen z tym latającym orłem bielikiem;-)
      Biedronka(zmieniam kanał)
      Tesco " na urodzinach" ;-PP
      Media Markt i te kowbojskie pierdoły;-P
      ....zaraz pewnei cosik jeszcze mi sie przypomni;-DD, bo czesto kanały zmieniam;-
      )
    • married Re: najbardziej denerwujace reklamy 06.05.05, 20:14

kawa Pedros co ma słońce w ziarenkach i Calgon ( pani co nie zdąża Maćka do
      szkoły zaprowadzić i nie chce oddać zepsutej pralki do serwisu, bo ma pranie
      przecież...), proszki do prania też nie lepsze
      • Gość: bastet Re: najbardziej denerwujace reklamy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.05, 22:12
        a pamietacie te reklame? kilka kretynek zastanawia sie[ a nie jest to proste
        zadanie], jaki to cudowny proszek tak swietnie poradzil sobie z praniem. i
        wtedy wszytskowiedzacy pan-badacz z mina "to takie oczywiste" rozwiazuje
        tajemnice- i zdejmuje zasłonke z dosi... a lyzka na to "niemozliwe"
    • Gość: honeydew Re: najbardziej denerwujace reklamy IP: 5.5R6D* / 198.54.202.* 06.05.05, 22:33
      mnie sie bardzo podoba reklama nowego BMW z grupa atletow biegnacych, muzyka,
      sceneria, biegacze. Wszystko jest wspaniale skoordynowane i na koncu haslo 'The
      spirit of performance'.....cos innego
      • Gość: raf9000 RMF FM!! DNO!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.05, 13:01
        Najgorsza reklama to RMF FM, zaczyna się od Gawlińskiego i jego dennej
        piosenki "Lece bo chce..." a konczy sie jak Markowski otwiera lodówke i
        wyskakuja trzy szproty z puszki TRAGEDIA!!!!!!!!!!!!! i wszystkie reklamy na
        bilbordach!!
        • Gość: Kropka Re: RMF FM!! DNO!! IP: 195.136.16.* 08.05.05, 01:02
          Ostatnio non-stop w radio: wysoka, piszcząca zaśpiewka
          "Lidl jest tani"
          qtwa, jak to słyszę, mam ochotę wywalić radio za okno! :/
      • Gość: leeloo Re: najbardziej denerwujace reklamy IP: *.chello.pl 08.05.05, 10:18
        ,, i odszedł bo nie miała pomysłu na obiad''Winiary bodajże...koszmar!!!!!!!!!
        • Gość: Hamster Re: najbardziej denerwujace reklamy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.05, 13:23
          Reklama kredytuów mieszkaniowych w PLN gdy laska ma koszmary bo skacze kurs
          waluty. Kłamliwa poracha.
          • lilith18 Re: najbardziej denerwujace reklamy 08.05.05, 14:17
            O, przykład sprzed minuty.

"Pani Helu, niemożliwe, hemoroidy zniknęły".
            Itd.

Leci w radio.
            Ratunku!
            • Gość: Filifiona Re: najbardziej denerwujace reklamy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.05.05, 00:40
              Panienka w bucikach Lasockiego...Straszne badziewie. Robione domowym sposobem, czy jak? Reklamy Tesco, ta uradowana kretynka przy kasie, razem z cała rodzinką. Niemra od żelu na stawy, w niebieskiej grasonce (jakby schudła, to na pewno przestałyby boleć...). Rozwydrzone bachory we wszelkich reklamach i ich mamusie. Mały Azjata na kiblu. (FUJ!) Heyah. I jeszcze reklamy Herbal Essence ze szczytującymi lalami. Biedronka (ratunku!). Scorbolamid ("scorbolamid to pełna odpowiedź"). Ibuprom ze strasznymi wiedźmami - karierowiczkami.
              • Gość: Ella Re: najbardziej denerwujace reklamy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.05, 14:03
                Orbit dla dzieci bez cukru!
                Co t o są dzieci bez cukru?!?!?!?
                • orlando10 Re: najbardziej denerwujace reklamy 10.05.05, 11:43
                  "Po owocach je poznacie". Jak można sie tak sprzedać? I to grupa, która zawsze
                  się zaprzysięgała, że nie zalezy jej na kasie, rozgłosie? I ten cytat z Biblii w
                  tak durnym kontekście???
                  • mmaupa Re: najbardziej denerwujace reklamy 10.05.05, 17:48
                    a to z roberto carlosem "i glowka pracuje"? wiem, ze juz sie od lat nie
                    pojawialo, ale bylo potworne (dla niewtajemniczonych: lizaki chupa chups sa
                    zdrowe, bo to nie zwykle slodycze, poniewaz zawieraja glukoze, od ktorej owa
                    glowka pracuje!!!) kto nie wie, co to glukoza, to niech polize cukier - i juz.
                    idiotyzm.
                    • yoma Re: najbardziej denerwujace reklamy 10.05.05, 17:56
                      A co to jest teraz za taki kretynizm w TV, co wywieszają kobitę za okno,
                      machają nią, a potem puszczają?
                      • yoma Re: najbardziej denerwujace reklamy 13.05.05, 14:24
                        A wczoraj widziałm taką, co to pięć kretynek w różnych kolorach doznało orgazmu
                        na widok depilatora w lodówce. Dlaczego w lodówce?

A w ogóle ruszcie się, sama mam ten telewizor oglądać? :)
                        • Gość: g Re: najbardziej denerwujace reklamy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.05, 19:52
                          To ja sprobuje wyjasnic: depilator chyba ma jakas chlodzaca koncowke, czy cos.
                          Sprawa druga: machanie kobieta za oknem go chyba reklama stabilizatora w
                          aparacie fotograficznym.
    • Gość: zuzka Re: najbardziej denerwujace reklamy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.05, 16:12
      i odszedł od niej bo nie miała pomysłu na obiad- dla mnie horror!!!brrr!
      • yoma Re: najbardziej denerwujace reklamy 13.05.05, 16:17
        Feministką nie jestem, ale czyż nie ma trochę racji Śródka nasza kochana?
        • Gość: Fojtek reklama kosmetyków Adidas IP: *.net.pulawy.pl 13.05.05, 17:05
          jak facet biega i wchodzi po takim maratonie pod prysznic a w tym czasie do
          mieszkania wchodzi jego dziewczyna i......wącha jego czerwoną koszulkę:(
          Błeeee-ciekawe czy skarpetki i wkładki do butów też poniuchała????
    • yabol428 Re: najbardziej denerwujace reklamy 22.05.05, 11:36
      Najbardziej denerwująca jest ta reklama, która pojawia się na ekranie po
      wejściu na forum gazety. Jeszcze się przesuwa, żeby było ją trudniej wyłączyć.
      Nigdy nie kupię żadnego produktu reklamowanego w ten sposób!
      • Gość: Memole Re: najbardziej denerwujace reklamy IP: *.chello.pl 22.05.05, 12:17
        Mnie też to strasznie denerwuje! Tym bardziej że komputerek stary, powolny,
        więc zaczym to się pojawi i zaczym uda mi się to wyłączyć to mija pare chwil :/
        • Gość: barracuda7110 Re: najbardziej denerwujace reklamy IP: *.dsl.telepac.pt 26.05.05, 14:23
          Firefox z pluginem adblock i reklam na stronach www nie ma :)

ps przydałoby się coś takiego do telewizora.
    • yoma To mnie intryguje... 23.05.05, 11:53
      Taka teraz leci reklama Żywca. Że "prawie robi wielką różnicę", jakoś tak.
      Pokazują różne ersatze, co tą są "prawie" jak oryginał.

I giba się facet w plastikowych spodniach i jest podpisany "Prawie jak Król". I
      to jeszcze przez duże K.

No to z tego wynika, że Żywiec jest prawie jak Król, czyli gorszy od Króla -
      czy to wredna robota Browarów Królewskich, czy Żywiec sam sobie strzelił gola,
      hę? Kto mi wyjaśni?
      • Gość: trusiaa Re: To mnie intryguje... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.05, 12:08
        Król to Elvis w domyśle :(
        • yoma Re: To mnie intryguje... 23.05.05, 12:15
          to tyle to ja wiem, ale skojarzenie jednak jest Żywiec - piwo - Król - Król
          lepszy ???? w końcu reklama Króla też mogłaby wykorzystywać skojarzenie Król-
          Elvis, bo czemu nie. Oj, chyba jednak piąta kolumna... :))
          • bluestone Re: To mnie intryguje... 24.05.05, 14:11
            a mi sie to kojarzy ze prawie to roznica, bo jakies piwo moze byc prawie jak
            zywiec, ale to jednak nie to samo.
            znaczy zgaduje, piwa nie pijam, nie znam, nie oceniam.
            • yoma Re: To mnie intryguje... 24.05.05, 14:19
              nie wiesz, co tracisz :)
              • bluestone Re: To mnie intryguje... 24.05.05, 21:58
                ach wiem, probowalam, ale nie lubie, a taniej by wyszlo:)
      • carton Serio nie łapiesz tej reklamy??? 18.10.05, 09:16
        Serio nie łapiesz tej reklamy??? Aż trudno mi w to uwierzyć, ale przecież
        wszystko jest możliwe...
    • wielandf Re: najbardziej denerwujace reklamy 24.05.05, 15:52

• Gość: hell Re: najbardziej denerwujace reklamy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.05, 18:47
      Ja dostaje szalu na widok reklmy ,,Bakuś" mama jest czarujaca, rozerwala bym ta
      idiotke golymi rekami i te debilne dzieci....wrrrrrrrrrrrrrr
      • Gość: g Re: najbardziej denerwujace reklamy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.05, 19:56
        Jest jeszcze reklama cukierkow "mieszanka jakastam". Na koncu dziwny oblesny
        facet w plaszczu i kapeluszu mowi "powiedz o mieszance swojej kolezance" a
        potem tak oblesnie zjada cukierka, ze az sie niedobrze robi.
    • rezurekcja a ja nie mam telewizora i dobrze mi z tym 25.05.05, 14:32
      ale nie rady nie patrzec na reklamy przydrozne...
      CZasem zaluje, ze zobaczylam.
      • yoma Re: a ja nie mam telewizora i dobrze mi z tym 25.05.05, 14:57
        ja mam reklamę JP2 za oknem :(
      • yabol428 Re: a ja nie mam telewizora i dobrze mi z tym 26.05.05, 12:22
        Ja też nie mam. Fajnie, że jest jeszcze jakaś bratnia dusza na świecie :)
    • quba Re: najbardziej denerwujace reklamy 25.05.05, 16:44
      mentosy pomaranczowe dla baranow jadacych na kosiarkach czy innym sprzecie
      rolniczym zmechanizowanym wysokiej klasy
    • Gość: zazu Re: najbardziej denerwujace reklamy IP: 82.139.26.* 26.05.05, 16:40
      najgorsza na świecie jest reklama >SERWIS OPON U CIAPCIAKA< lecąca w radio TAK,
      kto słyszał ten zrozumie...
      • bluestone Re: najbardziej denerwujace reklamy 26.05.05, 18:21
        horror- reklama paluszkow lajkonik, ta blondie z kalifornii. chce krzyczec jak
        ja widze i slysze!!!!!
        • Gość: asiczek Re: najbardziej denerwujace reklamy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.05.05, 12:06
          Iwona Bobik z reklamy jakiejś pasty do zębów czy czegoś tam.
      • Gość: lea Re: najbardziej denerwujace reklamy IP: *.ds.ae.katowice.pl 28.05.05, 03:06
        i reklama radiowa chyba fastum.. baba mówi: Basiu, co ty za świństwo jakies wcierasz, klei sie, smierdzi i wogóle syf.. a ta pokornym głosem (że aż sie chce młotkiem walnąć): stare znalazłam, nie chciałam żeby sie zmarnowało.. brrr..
        • yoma Re: najbardziej denerwujace reklamy 13.06.05, 14:13
          Baba z radia, ta od chomika i zielonej huśtawki, powinna być zakazana konwencją
          genewską - to są niedozwolone tortury
          • xxx131 Re: najbardziej denerwujace reklamy 13.06.05, 14:46
            to panowie z Mumio wymyslali.
    • Gość: sui Re: najbardziej denerwujace reklamy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.05.05, 12:34
      najbardziej porąbaną reklamą jaka teraz laci w tv, to ta, gdzie jakaś panienka
      majaczy przez sen w jakim banku jest kredyt! Najgorsza jest końcówka!
      - A kto to jest bogdan? - TOTALNE PRZYBICIE!!

dzięki tej reklamie nie będę brał kredytu w tym banku, po co mam później nie
      spać przez noc. hehe
      • n_nicky Re: najbardziej denerwujace reklamy 28.05.05, 14:13
        Najgorsza reklama ostatnio w tv to reklama Pepsi Light.Rodem z juesej,więc w
        sumie na ich poziomie...
    • Gość: justa Re: najbardziej denerwujace reklamy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.05, 15:40
      Wszystkie reklamy lalek Barbie z amerykańskimi lub anglosaskimi
      dziewczynkami.Te słodziutkie głosiki,sztuczne uśmiechy i absolutny brak
      intelektu.Strach kupić dziecku żeby nie zgłupiało tak jak one!!!!
      • czarnula7 Re: najbardziej denerwujace reklamy 07.06.05, 00:02
        nowy passat, reklama przepelniona smutkiem, kochany tatus wladowal dzieciaka do
        auta, cala droge nie rozmawiają, zawiozl go do domu i zostawil samego w pokoju,
        wszystko czego sie synek od tatusia nauczyl to "do gory"
    • e_katt dwa typy 13.06.05, 13:34
      1. Nałęczowianka - koktajl minerałów czy coś tam z dziewczyną na lotnisku (te
      podrygujące palce u stóp i majtające wlosy.. urghhh, fu!)

2. reklama Konfederacji Konsumentów (czy jakoś tak), idea może słuszna, ale ta
      blondynka i jej "Dobrze jest znać swoje prawa, prawda?" (w urzedzie, w biurze
      podróży, gdzieś tam jeszcze)
    • yabol428 Re: najbardziej denerwujace reklamy 11.09.05, 14:58
      "Nabiał wzmocni twoje kości i poczucie godności" - grrrrrrrrrrrr!!!!
      Nie, żebym miał coś przeciwko mleku, ale to jest bardziej propaganda niż
      reklama. Przypomina mi klimaty późnego PRL-u z pseudoreklamami typu "każdy
      uczeń pije dwie szklanki mleka dziennie".
      KTO PIJE MLEKO, TEN RZYGA DALEKO - tak bym na to odpowiedział.
    • Gość: :D Re: najbardziej denerwujace reklamy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.05, 09:30
      Jakaś maść do smarowania zdrewniałych staruchów-KETOPROM
      Jakaś rodzinna(albo i nie) posiadówa przy stole, gospodarz przynosi jakiś
      tort albo cos w tym stylu,kładzie na stół i... zonk nie potrafi się wyprostować
      na to jakis fagas i jego żona- Basia!Basia! (przychodzi Basia i mówi)-nie Basia
      tylko Ketoprom i samruje staruchowi plecy i już jest wsjo haraszo.
      • Gość: renata Re: najbardziej denerwujace reklamy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.09.05, 20:15
        panienka wąchająca koszulkę chłopaka,który wrócił z joggingu i to jej "hm"-
        koszmar.
    • ewak67 Re: najbardziej denerwujace reklamy 13.10.05, 15:05
      a ja wam przypomne reklamę radiową
      "CZTERY BIAŁE LITERY!!! duga chwila ciszy - ja w tym czasie pomyślałam "DUPA!"
      a z radia słyszę FORD ! ZDZISŁAW BIAŁY
      • kakui LIDL, JEST TANI ! 13.10.05, 15:18
        agrrrrr....
        • Gość: jabol_13 NAJGLUPSZE REKLAMY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.05, 17:54
          najgłupsza reklama to jest ta, gdzie koleś z wyraźną podnietą planuje gdzie
          usadzić gości a żona umiera ze zdziwienia, koszmar :/ jednak gorsze od tych są
          reklamy sprite, gdzie zabijają pragnienie, Bożeeeee :/// natomiast podobają mi
          sie reklamy heyah - heyah nie umie opowiadać bajek :D
          • Gość: aaaa kuku! Re: NAJGLUPSZE REKLAMY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.05, 22:09
            reklamy z wojewódzkim
            tanie numerki
            brrr
            może chcesz mój numer??
            AaAaAaAaAaAaAaA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama lotu:
            będziemy tu wysiadywać - wkurzające
            ale ta pierwsza (dania wegetariańskie) była całkiem sympatyczna
            • bodomlake Re: NAJGLUPSZE REKLAMY 13.10.05, 22:11
              reklamy upodabniają sie do tych z "dnia świra".
              wyciąg z fiuuuuuuta!
              antyprykator!!!
              • Gość: equis Re: NAJGLUPSZE REKLAMY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.05, 01:50
                A co powiecie na tą reklamę z rodzinką, chyba przy kolacji, i gasnącą żarówką?
                Jak to dziecię zaczyna drzeć mordę to natychmiast przełączam kanał, dlatego nie
                wiem nawet co ona reklamuje.
                • kakui Re: NAJGLUPSZE REKLAMY 14.10.05, 17:09
                  tez tego nienawidze! ten wrzask! no dostaje kur.....ca wtedy!
        • Gość: rzararaka Re: LIDL, JEST TANI ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.05, 16:43
          I do bani.

(tak sobie zawsze dospiewuje)

Nie cierpie chorobliwie reklam Danona, wszystkich, a najwyzszym wstretem do
          dzis napawa mnei wspomnienie takiej podstarzalej lali, co z radosnym spiewem
          skikala, trzymajac za rasie mlodszego braciszka. Ta reklama z "malym glodem"
          tez jest straszna - na maly glod mikroskopijna ilosc jogurciku za 2 zlote?
          Chyba pekne ze smiechu. Nie cierpie jeszcze reklam proszkow do prania, tez
          wszystkich, bo wlasciwie sa takie same. Reklam kosmetykow (te wszystkie: az do
          2 razy mocniejsze, do 4 razy bardziej blyszczace, 8 razy jedrniejsze... wrrau!)
          Glupich reklam, ktore usiluja byc smieszne - np. ten napoj reklamowany przez
          dwoch idiotow stojacych na dachu, z ktorych jeden spada. W ogole to wkurzaja
          mnie reklamy mlodziezowe - obowiazkowo musi tam byc kolec z rudym afro. Zenada.
          Z radiowych reklam nie lubie r. fiata panda - wrzask przerazenia i zapewnienie,
          ze w obecnosci pandy nikt nie ma powodu do strachu. Co za bzdura!
          Niezla jest jeszcze reklama orgazmu po szamponie (jakmutam?) i reklamy
          slodyczy, po ktorych oczywiscie tez przezywa sie niebianska ekstaze
          sygnalizowana glupawym usmiechem i wywracaniem paszcza, jakby sie w niej mialo
          pol tabliczki czekolady, choc w rzezywistosci jest to tylko kes batonika.
          Kiedys byla taka reklama czekolady z Wedla z kolesiem, ktory
          przezywal "PRZYJEMNOSC" na planie filmu. Jego mina doprowadzala mnie do uczuc,
          ktorych nie sposob opisac.
    • yabol428 Re: najbardziej denerwujace reklamy 18.10.05, 00:11
      Mnie ostatnio denerwuje Johny 11 Palców. Jakaś zupełna bzdura. Najdebilniejsze
      są te reklamy w formie gazet stylizowanych na rok 1958, tylko że "artykuły"
      pisane są w stylu, jaki na pewno nie był używany w tamtych latach. Heyah miała
      dotychczas fajne, dowcipne kampanie (np. z bajkami, albo z "opuszczoną
      wajchą"), a teraz wymyślili taką chałę.
      • Gość: ferdka Re: najbardziej denerwujace reklamy IP: *.os.kn.pl 01.12.05, 18:53
        Nauczycielka która wrzeszczy na dzieci-reklama dotyczy telefonu komurkowego.
        Ochydny wrzask walnientej baby brrr.
        Dwie dziewczyny jedzące batony i mają zapchane buzie i coś bełkocą - ochyda!!!
    • yabol428 Re: najbardziej denerwujace reklamy 09.11.05, 19:20
      W krakowskich stacjach radiowych jest taka maksymalnie denerwująca reklama sieci sklepów spożywczych "Kefirek". Zaczyna się dzwonkiem do drzwi, następnie jakiś dzieciak wrzeszczy: "Mamo mamo! Byłaś w Kefirku? Co kupiłaś?" Jak słyszę tego rozwrzeszczanego bachora to mam ochotę mu odpowiedzieć: g.ó.w.n.o!
      • Gość: sanna Re: najbardziej denerwujace reklamy IP: *.pkp.com.pl / *.tktelekom.pl 01.12.05, 13:59
        Podtrzymuję temat! Ja nie lubię dwunastoletnich dziewczynek,reklamujących kremy
        na zmarszczki...
    • Gość: T-800 Re: najbardziej denerwujace reklamy IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 01.12.05, 20:08
      Kiedyś było: "Knoppers - o wpół do dziesiątej rano w Polsce".

NIGDY NIE KUPIŁEM I NIE KUPIĘ TEGO PIEPRZONEGO WAFELKA!!!
    • Gość: drim Re: najbardziej denerwujace reklamy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.05, 23:50
      irytuje mnie reklama Commercial Union jak jego pracownicy troszczą się o
      klientów wyprowadzają ich z pracy, eskortują na rowerze itd. MOżna pomyśleć,
      że ubezpieczają się w tej firmie sami debile i inni ociężali umysłowo

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka