kowaliska 27.02.08, 21:27 SOM jędrne, SOM soczyste. I dzieci SOM zdrowe... I tak co 15 minut przez cały dzień. Oooo żesz... A ja wyrodna matka jeszcze tego dziecku nie kupiłam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Gośka Re: A te owoce w Jogobelli IP: *.eranet.pl 27.02.08, 22:36 oj coś dzisiaj nie masz dobrego humorum wyrodna matko :-)))))))) też nie lubie tej reklamy, zresztą moje dzieci wolą Danio. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dupek Re: A te owoce w Jogobelli IP: *.skynet.net.pl 27.02.08, 23:01 teraz do tych wspaniałych mam dołączyła taka ze szczękościskiem, gada przez zaciśnięte zęby ... też ma pewnie dość tej jogobrei Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goos Re: A te owoce w Jogobelli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.08, 00:42 Gość portalu: Gośka napisał(a): > zresztą moje dzieci wolą Danio. A w danio skrobia genetycznie modyfikowana. Ani sie obejrzysz jak zmienia sie w malego gloda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trusiaa Re: A te owoce w Jogobelli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.08, 08:21 Czasem widuję reklamę jakiegoś środka do zmywania naczyń - zahipnotyzowane niewiasty wpatrują się z nabożną czcią w lśniące patelnie. Na końcu widać szachownicę zdjęć z wieloma wytrzeszczonymi paniami naraz. Właśnie mnie oświeciło: to muszą być te same kobiety, które całą dobę rąbią jogobellę! Odpowiedz Link Zgłoś
chris1970 Re: A te owoce w Jogobelli 28.02.08, 09:16 genetycznie modyfikowana? dobrze się czujesz, czy tylko nie odróżniasz GMO - prawnie zakazanej żywności w Polsce od zwykłej skrobi modyfikowanej, ale fizycznie lub chemicznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inn Re: A te owoce w Jogobelli IP: *.eranet.pl 02.03.08, 00:08 chris1970 napisał: > GMO - prawnie zakazanej żywności w Polsce Pokaz artykul, przepis prawny. A skrobia moze byc z kukurydzy, ktora jest juz w 100% GMO. Myslisz, ze wiesz skad importowana jest ta skrobia? My nie jestesmy potentatami w produkcji kukurydzy... Odpowiedz Link Zgłoś
ruta.dl Re: A te owoce w Jogobelli 28.02.08, 09:50 jak widze ta reklame to az mi sie jesc odechciewa. nie ma to jak poprawna polszczyzna :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Amy Re: A te owoce w Jogobelli IP: *.it-net.pl 28.02.08, 12:15 Mnie bardziej dziwi hasło "Owoce w Jogobelli są takie chrupiące". Zawsze mi sie zdawało że owoce nie mogą być chrupiące, a jak są to znaczy że coś z nimi nie tak. Odpowiedz Link Zgłoś
gosja_1 Re: A te owoce w Jogobelli 02.03.08, 21:45 Moja mama słysząc o chrupiących owocach w Jogobelli prawie umarła ze śmiechu...:-D I też się zastanawiała, jak to możliwe, żeby owoce, do tego w jogurcie, chrupiące były.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skuteczny Re: A te owoce w Jogobelli IP: *.smsnet.pl 28.02.08, 12:52 Chyba tylko cilit bang i Chajzer z chemią gospodarczą bardziej wkurzają. Zresztą merytoryczne reklamy o zaletach towaru są tak nudne, że na Zachodzie takie w dużej mierze wyparto śmiesznymi, które teraz - za darmo! - rozsyła się mejlami służbowymi, gdy w robocie nuda zaatakuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z5 Re: A te owoce w Jogobelli IP: 217.98.20.* 28.02.08, 13:04 Do niedawna truskawki Jogobella zrywala prosto z drzewa. Przez te reklamy nabralem wstretu do ich produktow. Odpowiedz Link Zgłoś
pasichomik Re: A te owoce w Jogobelli 28.02.08, 13:50 Już sama nie wiem co lepsze: z drzewa czy ZE krzaczka... bo taki motyw też się przewinął :D Odpowiedz Link Zgłoś
mana_mana Re: A te owoce w Jogobelli 28.02.08, 16:22 ZE krzaczka, prosto do kubeczka, ZEZ szypułkami!!! Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: A te owoce w Jogobelli 28.02.08, 16:34 ze krzaczka, takie som soczyste asz kcem normalnie je zjeść ale nie jogolellem :[ Odpowiedz Link Zgłoś
1234t4 Re: A te owoce w Jogobelli 28.02.08, 16:52 A nie zwróciłyście uwagi, że te wszystkie SOM, ZE itp. to celowa robota? Własnie dlatego zapadają nam te reklamy w pamięci. Przez tę swoją beznadziejność!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: A te owoce w Jogobelli 29.02.08, 10:10 i ofszem załuważyŁYŚMY ale przez to,ze zapadają w pamięć zniechęcają do produktu,bo nam sie koduje,ze jogobella jest dla frajerów, nieuków i bylejakichkobiet, o czym twórcy chyba zapomnieli.no chyba ze właśnie TAKI JEST TARGET? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: somsom Re: czytajom IP: *.chello.pl 29.02.08, 11:48 zdaje się, ze czytajom co tu napisane, bo już niedawno leciała inna reklama jogobelli, bez som.. som :-) Odpowiedz Link Zgłoś
aga-kosa Re: A te owoce w Jogobelli 29.02.08, 13:50 Nie mam odchyłek ale ja słyszę SEKSZACZKA aga Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: A te owoce w Jogobelli 29.02.08, 14:27 ja bym te panie połączył z pacjentami , którzy pokazują to tak syyyyyyyyyyyyyyyyyyy... Odpowiedz Link Zgłoś
kaszunia Re: A te owoce w Jogobelli 29.02.08, 15:10 Jogobellę jem na śniadanie, jogobellę jem na obiad, jogobellę jem na kolacje... RZYGAM JUŻ TĄ JOGOBELLĄ!! Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: A te owoce w Jogobelli 29.02.08, 15:12 kaszunia napisała: > Jogobellę jem na śniadanie, jogobellę jem na obiad, jogobellę jem na kolacje... > RZYGAM JUŻ TĄ JOGOBELLĄ!! pacjentki zwykle pokazują to tak.... buuuuuuuuuuuueeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cca Re: A te owoce w Jogobelli IP: *.it-net.pl 01.03.08, 12:09 a ona pewnie tylko tą jogobellą się załatwia (że się tak delikatnie wyrażę :)) i jeszcze te bąbelki czekoladowe :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gościuwa Re: A te owoce w Jogobelli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.08, 19:14 No, no. Bombelki som de best! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naiwna Re: A te owoce w Jogobelli IP: *.adsl.inetia.pl 04.03.08, 17:34 co pacjentki tak pokazują? coś mnie ominęło? Odpowiedz Link Zgłoś
kowaliska Ale za to herbatka doobraa... 29.02.08, 15:55 Ta herbatka to mi sie nawet podoba. :) Odpowiedz Link Zgłoś
ewa9717 Re: Ale za to herbatka doobraa... 01.03.08, 12:34 Czy to te same owoce, które do niedawna były zrywane "prosto se kszaczka"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... albo nie ... Re: A te owoce w Jogobelli IP: *.lupro.net 02.03.08, 16:38 Som jędrne i soczyste , jeśli sama je tam dołożysz . I te mini kubeczki , trzymane czubkami palców ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m. Re: A te owoce w Jogobelli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.08, 21:57 one som ssssekszaczka. a najbardziej mnie wkurza to: " jogurt jem na śniadanie, jogurt jem na lunch, jogurt jem na kolację" jest to tak oczywiste, że o drugim śniadaniu, obiedzie i podwieczorku nie musiała wspominać :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Julie1789 Re: A te owoce w Jogobelli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.08, 17:26 Dokładnie tak samo: "jogurt jem na śniadanie, jogurt jem na lunch, jogurt jem na kolację" - bleeeeeh. To niech je jeszcze na drugie śniadanie, obiad, przekąskę i podwieczorek, niech zje go tyle, że w końcu zwymiotuje i przestanie o tym gadać :/ Sekszaczka wymiata :) I jeszcze Aero - słabo mi się roi, jak widzę te panie, które licytują się, co by zrobiły z twórcą bąbelków, bo zaraz wyobrażam sobie, jak te rozpuszczone bąbelki wypływają im z buzi lub chlupią po całej jamie ustnej (bleeeeeh) Odpowiedz Link Zgłoś
kowaliska Re: A te owoce w Jogobelli 05.03.08, 18:38 A mi się "blomblelki" nawet podobają, za to ciągle sie zastanawiam co za cwaniak siedzi w telewizorze i tylko czeka, aż mnie coś zainteresuje i siądę żeby popatrzeć. Zaraz PYK... i reklama!!! No to ja przełączam na inny program. A tam PYK!... i reklama!!! Jak ktoś do drzwi zapuka to aż się boję otworzyć. :( PYK... Odpowiedz Link Zgłoś
marecki-34 Re: A te owoce w Jogobelli 05.03.08, 19:32 jest jeszcze pani od prostalongu z reklamy radiowej co to nie rozumie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: A te owoce w Jogobelli IP: *.smsnet.pl 05.03.08, 19:54 A nie podoba wam się?: "tłumaczę Jadzi jak dbać o drogi moczowe", Uri.. Te na prostatę, męskość i nakładki wibracyjne też:) Odpowiedz Link Zgłoś