3.14-roman 23.09.10, 15:40 Czy macie jakieś uwagi, co do forum? Czy chcecie dołożyć Pomrukowi jakieś towarzystwo na górze forum? Czy chcecie, abym przypiął inne wątki? Albo zmienił tekst w nagłówku forum? Jeżeli macie uwagi, piszcie. ;-) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
panidemonka Re: Sugestie dot. forum 23.09.10, 16:23 E tam Piromanie-forum jest fajne takie jakie jest:) Kiedyś tu pisałam pod wcześniejszym nickiem. Niestety chyba się zestarzałam i nie nadążam za Młodym. W związku z tym wymiksowałam się;) Pozdr. Odpowiedz Link
3.14-roman Re: Sugestie dot. forum 23.09.10, 17:30 A możesz zdradzić swój dawny nick? :-) Odpowiedz Link
vifxen Re: Sugestie dot. forum 23.09.10, 18:49 może wątek powitalny podepnij? wiem, że jest w tych niebieskich pod kotkiem, ale... Odpowiedz Link
3.14-roman Re: Sugestie dot. forum 23.09.10, 20:39 Ok, jeżeli dziś będę korzystać z laptopa, to spróbuję. Odpowiedz Link
3.14-roman Re: Sugestie dot. forum 24.09.10, 00:19 Spójrzcie w górę, tam, w górę, czy może być tak, jak teraz? Odpowiedz Link
tygrysgreen Re: Sugestie dot. forum 24.09.10, 08:28 piknie jest. tylko kto to jest Pomruk? niestety, musiałam go przegapić Odpowiedz Link
aaricia_szalona Re: Sugestie dot. forum 24.09.10, 11:38 O widzisz, tych szpileczek mi brakowało. A co z profilem Abraxaska? Nie odpowiedział mi na zaproszenie do przyjaciół. Nie lubi mnie, czy jak? :( Odpowiedz Link
3.14-roman Re: Sugestie dot. forum 24.09.10, 14:25 To akurat moja wina. Jeżeli się tych zaproszeń nie odbierze w określonym czasie, znikają. Jeżeli możesz, spróbuj wysłać ponownie. Przepraszam za kłopot. Odpowiedz Link
3.14-roman Re: Sugestie dot. forum 24.09.10, 14:22 Dziękuję ;-) A macie jeszcze jakieś wątki czy strony, które chcielibyście umieścić w nagłówku? Odpowiedz Link
3.14-roman Re: Sugestie dot. forum 25.09.10, 01:32 I jeszcze jedno pytanie- tym razem kwestia nietechniczna. Czy nie macie wrażenia, że to jest takie forum Adoracji Wzajemnej? Pytam, bo jedna z użytkowniczek FH mi tak zasugerowała i się teraz zastanawiam. Odpowiedz Link
tygrysgreen Re: Sugestie dot. forum 25.09.10, 12:13 na forach albo są wzajemne adoracje albo awantury. ja tam wole to pierwsze. Odpowiedz Link
dzidzia_bojowa Re: Sugestie dot. forum 25.09.10, 13:13 Jak chcesz to Ci mogę nawrzucać, Roman:) Pokłócimy się pięknie i zakłócimy ten obraz wzajemnej adoracji*) *)A potem się pogodzimy, nie może inaczej być:)) Odpowiedz Link
tygrysgreen Re: Sugestie dot. forum 25.09.10, 14:02 możemy sobie wszyscy nawrzucać. tylko czego? może ziemniaków do piwnicy na zimę? Odpowiedz Link
kaga9 Re: Sugestie dot. forum 25.09.10, 15:02 Wyngla! Wyngiel je we wsi! PS Będzie wojna. Przed wojną tyż był... Odpowiedz Link
kaa.lka Re: Sugestie dot. forum 25.09.10, 20:37 piromanie, pozwole pierwej, choc nie uczynilam tegoz wpisujac w cv watku, jestem kalka- pierwszy raz na forum. pierwsza sugestia to prosba o przyblizenie w mrocznej opowiesci inspiracji powstania forum a druga to moze pierwsza wlasciwie- uaktywnienie tej opowiesci w wielkich jesionowych literach w naglowku. diakuju Odpowiedz Link
kaa.lka Re: Sugestie dot. forum 26.09.10, 12:55 no i nawet nikt sie nie odwital. szkoda. bo mieliscie ladny poczatek- zycia po smierci. Odpowiedz Link
tygrysgreen Re: Sugestie dot. forum 26.09.10, 13:46 witaj witaj. i trochę cierpliwości, zanim umarlaki z krypt powstawają i kości do kupy złożą to nie jest takie hop siup. Odpowiedz Link
kaa.lka Re: Sugestie dot. forum 26.09.10, 16:31 O tygrys:) jak sie wita umarlaki? jakies specjalne zawolanie w stylu: grobka! serdeczne funeralki! haj trupeczki? albo witajcie w padolku? no nie wiem, pomozcie mi wybrac najbardziej dla mnie odpowiednie truchlo, prosze:) Odpowiedz Link
dzidzia_bojowa Re: Sugestie dot. forum 26.09.10, 20:37 Oooooo, truchło to się dopasowuje do osobowości:) Tak od siebie witam Kalkę, bo Roman znowu wsiąkł. Czekaj no, a o co pytałaś? Bo mnie się zapomniało:) Odpowiedz Link
kaa.lka Re: Sugestie doc. forum 26.09.10, 20:52 JAK sie WITAC,pytalam sie. ps Piroman wznieca chyba. Odpowiedz Link
dzidzia_bojowa Re: Sugestie doc. forum 26.09.10, 21:03 Jeden sposób na powitanie znam przyjemny: Jeśli chodzi o powitanie paszczą, czyli słownie- pełna dowolność. Odpowiedz Link
3.14-roman Re: Sugestie dot. forum 26.09.10, 22:07 Witam się, witam ;-) A historia powstania forum niestety nie jest piękna. Otóż ja, Roman, od około połowy roku 2008 grasowałem sobie na Forum Humorum, dużo wątków tworząc i ogólny chaos czyniąc. I w pewnym wątku pokłóciłem się z jedną z forumowiczek. Tematem była naprawdę błahostka, ale od tego momentu pani wzięła mnie na celownik. Mając dosyć przepychanek, własne forum założyłem. Wiem, że to nie jest chwalebna historia, ale prawdziwa. Odpowiedz Link
3.14-roman Re: Sugestie dot. forum 26.09.10, 22:14 A co do sposobu powitania- tu panuje duża swoboda, a takim dość utartym zwyczajem jest wybranie sobie jakiegoś kąta na cmentarzu na grób, na przykład pod jakimś drzewem, koło tuj, czy koło fontanny. Cmentarz jest duży i roślinności tu sporo, więc wybór ogromny. Odpowiedz Link
3.14-roman Re: Sugestie dot. forum 26.09.10, 22:21 Jeżeli interesuje Cię ta historia- napisz na priva. Wolę nie mówić więcej, by nie wywoływać wilka z lasu. Odpowiedz Link
kaa.lka Re: Sugestie dot. forum 26.09.10, 23:06 o witam Piromana we wlasnej osobie. tak sobie pomyslalam, ze powitanie na tym najsmutnieszym z forow powinno byc co najmniej zartobliwe- choc przy wejsciu docieplilo by chlod miejsca. ale moze wystarczy szczerbaty usmiech trupki i kieliszek z dzidka-wodki. prosiem wiec o miejsce w polcieniu i z jakim ekantem na wazie na prosz. kopczyk wystarczy nie by jaki kurhan-nie. ale niech bedzie nasz- polski, rdzenny, czarnoziem i plodozmian- to znaczy jakie truchlo przyzwoite do towarzystwa przydalo by sie, bo lubie polezec se wspolnie. kartke w kratke zamiast nagrobka i z napisem poczekalnia. to tyle z prosb;( Odpowiedz Link
3.14-roman Re: Sugestie dot. forum 26.09.10, 23:09 A może być czarnoziem pod Wierzbą? Polska gleba i miły półcień. ;-) Odpowiedz Link
tygrysgreen Re: Sugestie dot. forum 26.09.10, 20:42 a bo ja wiem jak? po prostu wlazłam i rozłożyłam się wygodnie pod najbliższą wierzbą, po prawicy Jesiona. Odpowiedz Link
kaa.lka Re: Sugestie dot. forum 28.09.10, 12:02 o ciag bonaciego. wolno to tak rozpijac niechcecych? Odpowiedz Link
3.14-roman Re: Sugestie dot. forum 28.09.10, 23:33 Jeżeli nie chcesz absyntu, mamy gorącą herbatę o smaku goździków z miodem. Idealna na jesienny wieczór. Odpowiedz Link
monalajza Re: Sugestie dot. forum 29.09.10, 00:07 az chciałoby się zaśpiewać... "tylko absynt wciąga nas...świat tajemnic...niespodzianek świat":D Odpowiedz Link
3.14-roman Re: Sugestie dot. forum 29.09.10, 00:13 Może też być sok z zielonych owoców, w kolorze absyntu, ale bez procentów. Odpowiedz Link
maitresse.d.un.francais Re: Sugestie dot. forum 21.11.10, 18:58 Czy nie macie wrażenia, że to jest takie forum Adoracji Wzajemnej? Pytam, bo jedna z użytkowniczek FH mi tak zasugerowała i się teraz zastanawiam. Trochę adoracji wzajemnej nikomu nie zaszkodzi, a samoocenę poprawi w tych trudnych czasach. ;-) Odpowiedz Link
dzidzia_bojowa Re: Sugestie dot. forum 19.12.10, 23:12 Moja sugestia dotycząca forum jest taka, żeby Piromek nie robił sobie tak zwanych jaj i nie znikał na długie tygodnie! Odpowiedz Link
gazeta_mi_placi Re: Sugestie dot. forum 26.09.10, 22:30 Chciałabym aby buźki pokazywały się jako buźki a nie jako ":-)" Odpowiedz Link
aaricia_szalona Re: Sugestie dot. forum 27.09.10, 15:06 Nieeeee, żadnych buziek. Proszę. Takie zmrużkopodobne;) są fajniejsze. Odpowiedz Link
vifxen Re: Sugestie dot. forum 27.09.10, 20:27 Ja też do prawdziwych buziek nie jestem przekonana... Te kreskowo-kropeczkowe pobudzają wyobraźnię ;) Odpowiedz Link
3.14-roman Re: Sugestie dot. forum 27.09.10, 20:45 Chciałem zaproponować pewno rozwiązanie. Otóż ja mogę włączyć emoty w ustawieniach forum, natomiast Wy w ustawieniach swoich kont mozecie zaznaczyć opcję, żeby emoty się w ogóle nie wyświetlały. Decyzja należy do Was :-) Odpowiedz Link
3.14-roman Re: Sugestie dot. forum 27.09.10, 20:51 Albo coś jeszcze innego- gazeto, co masz w ustawieniach forum? Emoty widziane zawsze czy zależnie od forum? Bo jeżeli to drugie, może spróbuj przestawić i zobacz wtedy, czy emoty takie jak ten :-) są widoczne. Odpowiedz Link
kaga9 Re: Sugestie dot. forum 29.09.10, 11:53 Rany, a co to są prawdziwe buźki? Bo ja myślaa, że prawdziwe to takie np. :) A nieprawdziwe to takie, które pozostają ciągiem symboli, dwukropkiem, nawiasem. Odpowiedz Link
misiania Re: Sugestie dot. forum 29.09.10, 16:39 no wiesz, prawdziwa buzia. żółte kółko. pełen realizm, hyyyyy Odpowiedz Link
3.14-roman Re: Sugestie dot. forum 29.09.10, 23:45 Kojarzy mi się to z Fight Clubem i tą wesołą buźką na ścianie budynku. Odpowiedz Link
gazeta_mi_placi Re: Sugestie dot. forum 30.09.10, 11:28 Trudno,wobec tego muszę się pogodzić z brakiem buziek,większość rządzi :D Odpowiedz Link
3.14-roman Re: Sugestie dot. forum 30.09.10, 20:16 Jest taki blog emoty.blox.pl może z niego czerp buźki? Wstawiaj je jak obrazki. Odpowiedz Link
3.14-roman Re: Sugestie dot. forum 30.09.10, 20:25 Gazeciu, skopiuj sobie adresy tych buziek i zapisz w jakimś pliku na pulpicie :) Odpowiedz Link
viviene Re: Sugestie dot. forum 11.11.10, 23:06 ja poprosze tylko nie zmieniac tego obrazka u góry, bo zagładam sobie tu czesm,zeby popatrzec. Dziekuje Viviene. Odpowiedz Link
3.14-roman Re: Sugestie dot. forum 12.11.10, 23:34 Obrazka zmieniać nie zamierzam- kot Pomruk jest i będzie symbolem Cmentarza. Najwyżej jakieś towarzystwo mu dorzucę. Odpowiedz Link