Dodaj do ulubionych

bojkot wszystkiego co szwedzkie!!!

12.10.03, 09:14
a co? jak oni tak z nami to my im teraz pokażemy!
Obserwuj wątek
    • Gość: ll Re: bojkot wszystkiego co szwedzkie!!! IP: *.g-net.pl 12.10.03, 10:38
      kretyn
      • gazeta.pl.pl Re: bojkot wszystkiego co szwedzkie!!! 12.10.03, 11:06
        Gość portalu: ll napisał(a):

> kretyn

napiszesz coś więcej? tylko podpis ci wskoczył...
    • pani.popiolkowa Re: bojkot wszystkiego co szwedzkie!!! 12.10.03, 17:02
      oddam za darmo:

telefon Ericson
      samochód Volvo
      meble IKEA
      dyskografię ABBY
      komplet noży ze szwedzkiej stali
      komplet filmów Bergmana

szwedzie jak ci się wiedzie :(((((
    • Gość: Dzidka Re: bojkot wszystkiego co szwedzkie!!! IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 12.10.03, 20:47
      gazeta.pl.pl napisał:

> a co? jak oni tak z nami to my im teraz pokażemy!

Kuku na muniu.
    • Gość: piecyk gazowy Re: bojkot wszystkiego co szwedzkie!!! IP: *.visp.energis.pl 12.10.03, 22:22
      Precz ze szwedzkimi stołami!!!
      • Gość: ...? Re: bojkot wszystkiego co szwedzkie!!! IP: *.magma-net.pl 12.10.03, 22:28
        ale o co chodzi?
        • Gość: piecyk gazowy Re: bojkot wszystkiego co szwedzkie!!! IP: *.visp.energis.pl 12.10.03, 22:30
          Też nie wiem, ale jak bojkot, to bojkot! ;-))))))))
          • Gość: piecyk gazowy Re: bojkot wszystkiego co szwedzkie!!! IP: *.visp.energis.pl 12.10.03, 22:31
            Gość na każdym forum to samo pisze. Może go jakaś Szwedka rzuciła?... ;-)
            • frred Re: bojkot wszystkiego co szwedzkie!!! 13.10.03, 07:36
              Jeżeli to ma być serio, to autor tego pomysłu jest żałosnym mięczakiem i nie
              umie przegrywać. Swego czasu rzeczywiście Żydzi spoza Niemiec ogłosili bojkot
              Niemiec i niemieckich towarów... ale wtedy chodziło o poważną sprawę,
              mianowicie o Noc Kryształową i inne numery dochodzących powoli do władzy
              hitlerowców. Ale już nawet antyfrancuskie wybryki Amerykanów w związku z
              Irakiem trudno nazwać inaczej niż żałosnymi (nb. teraz pomału okazuje się, że
              to Francja miała rację).
              • the_dzidka Re: bojkot wszystkiego co szwedzkie!!! 13.10.03, 08:47
                frred napisał:

> Jeżeli to ma być serio, to autor tego pomysłu jest żałosnym mięczakiem i nie
                > umie przegrywać.

Ba - ja przed chwila przeczytałam w Wyborczej wypowiedzi PIŁKARZY o tym, jacy
                to Szwedzi byli wobec nas nie fair... Pozostawię bez komentarza... To co
                dopiero jakis tam mały pikuś-internauta?
              • schizuniu Re: bojkot wszystkiego co szwedzkie!!! 13.10.03, 09:02
                frred napisał:

> Jeżeli to ma być serio, to autor tego pomysłu jest żałosnym mięczakiem i nie
                > umie przegrywać. Swego czasu rzeczywiście Żydzi spoza Niemiec ogłosili
                bojkot
                > Niemiec i niemieckich towarów... ale wtedy chodziło o poważną sprawę,
                > mianowicie o Noc Kryształową i inne numery dochodzących powoli do władzy
                > hitlerowców. Ale już nawet antyfrancuskie wybryki Amerykanów w związku z
                > Irakiem trudno nazwać inaczej niż żałosnymi (nb. teraz pomału okazuje się,
                że
                > to Francja miała rację).

Kolego Frred. To jest forum humorum, a nie forum poświęcone uciskowi
                miejszości etnicznych. Twoje poczucie humoru skażone jest jakimś dziwnym
                wyszukiwaniem treści, których nie ma. Wmawiasz innym ksenofobie z racji
                miłości do Szwedów czy z racji jakiegoś polskiego kompleks niższości?
                Na Thora i Odyna! Zluzuj!

• bumtarara Re: bojkot wszystkiego co szwedzkie!!! 13.10.03, 12:14
                  całkowicie się z tobą zgadzam schizuniu
                • the_dzidka Zwracam uwagę... 13.10.03, 15:45
                  > Kolego Frred. To jest forum humorum, a nie forum poświęcone uciskowi
                  > miejszości etnicznych.

To nie "kolega frred" zaczął, tylko głupol-autor wątku.
                  • bumtarara Re: Zwracam uwagę... 13.10.03, 16:37
                    nie chce mi się wierzyć że nie dostrzegłaś ironi autora wątku. :-)
                    • Gość: Dzidka Re: Zwracam uwagę... IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 13.10.03, 20:11
                      > nie chce mi się wierzyć że nie dostrzegłaś ironi autora wątku. :-)

Brałam to pod uwagę, ale... Jak już wspomniałam, nasi piłkarze i trener
                      oburzeni na Szwedów byli zupełnie serio. Palanteria.
                      • frred Re: Zwracam uwagę... 14.10.03, 15:38
                        Gość portalu: Dzidka napisał(a):

> > nie chce mi się wierzyć że nie dostrzegłaś ironi autora wątku. :-)
                        >
                        > Brałam to pod uwagę, ale... Jak już wspomniałam, nasi piłkarze i trener
                        > oburzeni na Szwedów byli zupełnie serio. Palanteria.

Dzideczko, dzięki za słowa poparcia. :-))))))))))))

Bumtarara, mi się właśnie wydaje, ze autor wątku napisał serio, a nie
                        ironicznie. Gdyby ironizował, to dodałby jakiś emotikon albo coś w tym rodzaju
                • frred Re: bojkot wszystkiego co szwedzkie!!! 14.10.03, 15:32
                  schizuniu napisał:

> miejszości etnicznych. Twoje poczucie humoru skażone jest jakimś dziwnym
                  > wyszukiwaniem treści, których nie ma. Wmawiasz innym ksenofobie z racji
                  > miłości do Szwedów czy z racji jakiegoś polskiego kompleks niższości?
                  > Na Thora i Odyna! Zluzuj!

"Wmawiam" innym tylko głupie pomysły.

Przykłady z historii i polityki podałem tylko po to, żeby pokazać, że jak już
                  ktoś chce robić bojkot, to z reguły ma naprawdę ważne powody, a nie grę czy
                  sport. Ksenofobii nikomu nie wmawiam, źle mnie zrozumiałaś/eś (że Cię częściowo
                  zacytuję, takich treści nie było i nie ma).

Natomiast szczerze pomysł autora wątku mnie o tyle wQił, że jestem w szoku, że
                  w ogóle dorośli ludzie mogą myśleć w kategoriach godnych rozpieszczonego
                  dziecka, któremu babcia nie dała wygrać w "wojnę". W piłkę czy w brydża można
                  przegrać, ale ten, kto się o to obraża, wystawia sobie jak najgorsze świadectwo.

Pewne kompleksy oczywiście mam, ale będąc Polakiem łatwo ich dostać - wystarczy
                  codziennie słuchać dzieników radiowych i telewizyjnych, żeby wpaść w kompleksy
                  na tle swojej narodowości. Polscy politycy i sportowcy są podobni do króla
                  Midasa - co tkną, to sp@#$olą :-).

Co do opinii, że autor wątku żartował, przypomnę, że mój post się zaczyna od
                  słów: "Jeżeli to ma być na serio..." i tylko pod tym warunkiem uznaję autora za
                  mięczaka. Jeżeli pisał nie na serio, proszę go o uznanie moich uwag za niebyłe.
                • frred Re: bojkot wszystkiego co szwedzkie!!! 14.10.03, 15:33
                  schizuniu napisał:

> miejszości etnicznych. Twoje poczucie humoru skażone jest jakimś dziwnym
                  > wyszukiwaniem treści, których nie ma. Wmawiasz innym ksenofobie z racji
                  > miłości do Szwedów czy z racji jakiegoś polskiego kompleks niższości?
                  > Na Thora i Odyna! Zluzuj!

"Wmawiam" innym tylko głupie pomysły.

Przykłady z historii i polityki podałem tylko po to, żeby pokazać, że jak już
                  ktoś chce robić bojkot, to z reguły ma naprawdę ważne powody, a nie grę czy
                  sport. Ksenofobii nikomu nie wmawiam, źle mnie zrozumiałaś/eś (że Cię częściowo
                  zacytuję, takich treści nie było i nie ma).

Natomiast szczerze pomysł autora wątku mnie o tyle wQił, że jestem w szoku, że
                  w ogóle dorośli ludzie mogą myśleć w kategoriach godnych rozpieszczonego
                  dziecka, któremu babcia nie dała wygrać w "wojnę". W piłkę czy w brydża można
                  przegrać, ale ten, kto się o to obraża, wystawia sobie jak najgorsze świadectwo.

Pewne kompleksy oczywiście mam, ale będąc Polakiem łatwo ich dostać - wystarczy
                  codziennie słuchać dzieników radiowych i telewizyjnych, żeby wpaść w kompleksy
                  na tle swojej narodowości. Polscy politycy i sportowcy są podobni do króla
                  Midasa - co tkną, to sp@#$olą :-).

Co do opinii, że autor wątku żartował, przypomnę, że mój post się zaczyna od
                  słów: "Jeżeli to ma być serio..."
                  • schizuniu Re: bojkot wszystkiego co szwedzkie!!! 15.10.03, 08:10
                    Myślę sobie, że na forum humorum niekoniecznie trzeba używać na początku
                    zdania"Jeżeli to ma być serio..."
                    Sam pomysł by bojkotować jakieś państwo za wyniki sportowe już mi paraliżuje
                    układ śmiechowy :D.
                    Pozdrawiam.

• frred Re: bojkot wszystkiego co szwedzkie!!! 15.10.03, 08:34
                      schizuniu napisał:

> Myślę sobie, że na forum humorum niekoniecznie trzeba używać na początku
                      > zdania"Jeżeli to ma być serio..."
                      > Sam pomysł by bojkotować jakieś państwo za wyniki sportowe już mi paraliżuje
                      > układ śmiechowy :D.

A widzisz, ja już na forach GW różne wykwity intelektu widziałem i uwierz mi,
                      że bywały tu osoby zdolne do napisania czegoś takiego na serio (oczywiście był
                      to margines, ale był). Grasował tu na przykład osobnik, który umieszczał
                      kompletnie nieśmieszne opisy swojego onanizmu (być może zdjęcia byłyby
                      śmieszne, ale jakoś nie byłem zainteresowany:-))))). Inny okaz zamieścił,
                      zakładając w tym celu kilkadziesiąt (!) wątków (w każdym było to samo),
                      opowiadanie, w którym pewna powszechnie znana osoba wykorzystuje seksualnie
                      podwładnych - opowiadanie było skądinąd śmieszne, ale ogłoszenie czegoś takiego
                      publicznie nadaje się do prokuratora. Średnio raz na parę miesięcy objawia się
                      myśliciel, który (na FH!) głosi potrzebę pilnego wymordowania wszystkich Żydów
                      itp.

> Pozdrawiam.
                      Ja również! :-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
    • Gość: old.sailor Re: bojkot wszystkiego co szwedzkie!!! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 13.10.03, 16:11
      to chyba lepiej odebrac obywatelstwo czarnemu?
      albo przynajmniej polozyc mu szlaban na banany
      • beannshie Re: bojkot wszystkiego co szwedzkie!!! 13.10.03, 17:17
        nieee.... nie wszystkiego!!;) szwecja to piekny kraj, bo jest tam chlodniej niz
        w polsce;)... a szwedzka muzyka metalowa... mmm... zyc nie umierac;)

pzdr:)
        • grail Re: bojkot wszystkiego co szwedzkie!!! 13.10.03, 22:38
          nigdy nie dam się odciąć od szwedzkiego metalu!
    • Gość: ar-o Re: bojkot wszystkiego co szwedzkie!!! IP: *.dolsat.pl 13.10.03, 19:01
      Właśnie wyrzuciłem "sałatkę szwedzką".Niedobra była.
      • schizuniu Re: bojkot wszystkiego co szwedzkie!!! 14.10.03, 12:49
        Żądam powtórki "Potopu" w najbliższy weekend lub przynajmniej puszczenia
        kilkakrotnie sceny jak Nasz Kmicic - Babinicz wpycha w szwedzką armatkę
        materiał wybuchowy a potem ją pokazowo rozsadza !!
        Rónie chętnie obejrzałbym scenę jak Szwedzcy żołnieże umęczeni wojną
        podjazdową gonią w przewadze za Polską kurą i nie mogą jej dać rady.

Oraz zdrajce Radziwiła, który na Szwedzie polegał do tego stopnia aż sam
        poległ.
        • the_dzidka Re: bojkot wszystkiego co szwedzkie!!! 15.10.03, 10:10
          > Oraz zdrajce [...], który na Szwedzie polegał do tego stopnia aż sam
          > poległ.

To pokazali w sobotę w transmisji z Budapesztu :-PPPPPPPPPP
          • schizuniu Re: bojkot wszystkiego co szwedzkie!!! 15.10.03, 11:26
            the_dzidka napisała:

> > Oraz zdrajce [...], który na Szwedzie polegał do tego stopnia aż sam
            > > poległ.
            >
            > To pokazali w sobotę w transmisji z Budapesztu :-PPPPPPPPPP
            :D czyli Kmicic to Niedzielan, Radziwił to Janas a kura ? może Rasiak ?

• Gość: traper Bojkot głupoty i chamstwa IP: 195.116.73.* 15.10.03, 08:43
      proponuję
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka