Gość: Bodek IP: *.telia.com 25.01.02, 23:28 A to znacie: Jest ich kilka typow, ja pamietam tylko trzy: Ciszec fotelowy Podkordelnik jadowity oraz najgrozniejszy Bulgotnik kapielowy. Oby Moc trzymala je od Was z daleka;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ann Re: Temat malo pachnacy IP: *.*.*.* 26.01.02, 12:11 skwasilas wszystko, bo to jest wierszyk: baczek pospolity podkoldernik jadowity ciszec fotelowy dwubabelnik kapielowy i jeszcze jest dwukapuscian Odpowiedz Link Zgłoś
ja-wroc Re: Temat malo pachnacy 26.01.02, 19:36 Nie "ciszec", tylko "cichacz kanapowy". Odpowiedz Link Zgłoś
bbona Kto pamięta murgwle?!!! 26.01.02, 21:19 Temat proponujecie mało wonny i nie całkiem dystygowany, a zabawa lepsza przy systematyce zaproponowanej przez Lema. Szkoda tylko, że tak dawno czytałam o murgwlach. I wątpię, żeby ktoś potrafiłby przypomnieć, bo zostały bezpowrotnie unicestwione przy okazji poważnych zabaw z maszyną do unicestwiania. Czy ktoś jeszcze pamięta jak wyglądały murgwle? Mnie tylko coś się kołacze w zakamarkach pamięci, że były pomarańczowe. Ale jak wygladały na tle pomarańczowego nieba, nie pomnę. Przez tę maszynę.Pomocy! Odpowiedz Link Zgłoś
bbona lapsus 26.01.02, 21:22 żeby+ potafiłby=ohyda Sorry! Literówka - mam nadzieję, że zostanie wybaczona?... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stefan Nie murgwle tylko MURKWIE! IP: *.zaspa.gda.pl 13.02.02, 22:54 bbona: > zostały bezpowrotnie unicestwione przy okazji poważnych zabaw z maszyną do > unicestwiania. Ależ nie! Bbona, Ty jesteś kobietą, prawda? Ale ten wątek już mieliśmy... Maszyna to przecież to starannie wyjaśniła Klapaucjuszowi: ona nie jest maszyną do unicestwiania, tylko do robienia wszystkiego na ,,N''. Klapaucjusz kazał jej zrobić NIC, więc ona robiła nic, stopniowo usuwając ze świata kambuzele, ściśnięta, wytrzopki, gryzmaki, rymundy, trzepce, pćmy, graszaki, plukwy, filidrony, zamry, gryzmaki i gwajdolnice. I murkwie. bbona: > Czy ktoś jeszcze pamięta jak wyglądały murgwle? Mnie tylko coś się kołacze w > zakamarkach pamięci, że były pomarańczowe. Ale jak wygladały na tle > pomarańczowego nieba, nie pomnę. Nie było żadnego pomarańczowego nieba, a o kolorze murkwi nauka też milczy. Bbona, napisz własne opowiadanie. Wiadomo tylko, że Klapaucjuszowi bez murkwi życie było niemiłe. - Stefan Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bona Re: Nie murgwle tylko MURKWIE! IP: *.zgora.dialog.net.pl 14.02.02, 09:32 Stefanie, jesteś po prostu wredny! Ja się przyznaję do niemalże amnezji, a w najlepszym wypadku pomroczności jasnej i wzywam pomocy, a Ty bezdusznie mnie strofujesz. Niby to rękę pomocną podajesz, ale buciorem kopiesz po kostkach. Chociaż jest to w dużym stopniu sprowokowane: lepiej chyba pamiętać niewiele, niż to,czego nie było:) Może sama w podobnej sytuacji doradziłabym uprawianie własnej radosnej twórczości, coby się odkoleżankować od poważnego literata ( na szczęście on sam jest taki tolerancyjny i wyrozumiały, że pewnie by się tylko po swojemu mocno zdziwił na takie rewelacje). Pzdr! P.S. Odkopałam lekturę - wszystko się zgadza, nawet kolejność znikania. Ale świat dalej jest podziurawiony, czyli w dalszym ciągu nie udało się zbudować maszyny na żadną inną literę:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ann Re: Temat malo pachnacy IP: *.*.*.* 27.01.02, 14:12 Mnie uczono, ze ciszec, wiec nie poprawiaj, tylko podaj, ze znasz w innej wersji; widac wszystko zalezy od regionu, pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bubu Re: Temat malo pachnacy IP: *.eranet.pl 28.01.02, 14:15 Bulgotan kąpielowy raczej ;-)) B. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hamster Re: Temat malo pachnacy IP: 195.117.18.* 29.01.02, 13:33 Gość portalu: Bubu napisał(a): > Bulgotan kąpielowy raczej ;-)) > B. Raczej - Bulgotnik wanienny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szczur Re: Temat malo pachnacy IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 14.02.02, 00:17 Robin Hood Faceci w Rajtuzach "a teraz możecie mi nadmuchać" Odpowiedz Link Zgłoś
rodzyn Re: Temat malo pachnacy 14.02.02, 11:05 witam! stop orkiestra, zapomnieliście jeszcze o jednym PODKOŁDERNIK JADOWITY :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zappa Re: Temat malo pachnacy IP: 10.9.33.* 14.02.02, 11:54 BENGAL TYGRYSI Odpowiedz Link Zgłoś
georghe Re: Temat malo pachnacy 14.02.02, 22:15 Moja sąsiadeczka z góry puszcza BULGOTNIKI KAPIELOWE. A taka laska........... :))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bona Re: Temat malo pachnacy IP: *.zgora.dialog.net.pl 16.02.02, 01:50 georghe napisał(a): > Moja sąsiadeczka z góry puszcza BULGOTNIKI KAPIELOWE. > A taka laska........... > :))))))))))) Ot, prostoduszny! Myślałeś, że spod takich laseczek to anioły w jedwabnych workach wynoszą, a?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aneczka Re: Temat malo pachnacy IP: *.dip.t-dialin.net 18.03.02, 10:59 Charakter czlowieka a jego zachowanie podczas pierdzenia Ambitny: Zawsze jestes gotowy pierdnac Kolezenski: Lubisz wachac czyjes pierdnecia Niekolezenski: Przepraszasz, wychodzisz i pierdzisz w samotnosci Roztargniony: Nie mozesz odroznic swojego pierdniecia od czyjegos Zaczepny: Pierdzisz zawsze glosniej niz inni Beztroski: Pierdzisz w kosciele Dziecinny: Pierdzisz a potem sie smiejesz Sprytny: Perdzisz i kaszlesz w tym samym czasie Zarozumialy: Myslisz ze zawsze mozesz pierdnac glosniej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aneczka Re: Temat malo pachnacy IP: *.dip.t-dialin.net 18.03.02, 11:00 Przyjacielski: Wachasz czyjes pierdniecia i mowi im co zjedli Okrutny: Pierdzisz w lozku i nakrywasz glowe zony koldra Nieuczciwy: Perdzisz i zwalasz na psa Zawiedziony: Pierdzisz niesmrodliwie Glupi: Uwielbiasz czyjes pierdniecia, i na dodatek myslisz ze to twoje wlasne Nierozsadny: Wstrzymujesz pierdniecia godzinami Malkontent: Narzekasz ze ludzie pierdza w towarzystwie, ale gdy sam to robisz dajesz dlugie i nieciekawe wyjasnienie uzywajac zawilej terminologii medycznej Msochista: Pierdzisz w wannie i probujesz przegryzc babelki Nieszczesliwy: Nie mozesz sie spierdziec Umuzykalniony: Pierdzisz na kazda nute Nerwowy: Wstrzymujesz pierdniecia w polowie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aneczka Re: Temat malo pachnacy IP: *.dip.t-dialin.net 18.03.02, 11:00 Dumny: Myslisz ze twoje pierdniecia sa wyjatkowo przyjemne dla otoczenia Sadysta: Po pierdznieciu w lozku, poprawiasz sobie koldre Naukowiec: Pierdzisz do butelek i szczelnie je zakorkowywujesz Wrazliwy: Pierdzisz i potem placzesz Wstydliwy: Czerwienisz sie po kazdym pierdnieciu Niechlujny: Masz obesrane majtki po kazdym pierdnieciu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: Temat malo pachnacy IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 20.03.02, 15:58 pośmierdziałek fetorek smroda czadek pierdek smrodota śmierdziela :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Peter Re: Temat malo pachnacy IP: 62.233.232.* 03.10.02, 23:32 W moim regionie zwą sie one: Pierdziel pospolity Dwubąbelek Kąpielowy Ciszec Fotelowy Podkołdrowiec Jadowity Pozdr, :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: burasek Re: Temat malo pachnacy IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 04.10.02, 00:43 taaa... a wypuszczany gaz bojowy to dwupierdzian smrodu :> Odpowiedz Link Zgłoś