szampanna Re: Jaka jest najatrakcyjniejsza częśc ciała mężc 17.06.09, 21:30 zgrabny, szczupły tyłek (mojego męża :)) On natomiast lubi mój (proporcji odwrotnych) i wszyscy są zadowoleni :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Jaka jest najatrakcyjniejsza częśc ciała mężc IP: *.dyn.centurytel.net 18.06.09, 04:55 To dotyczy mezczyzn i kobiet. Ladne zeby, czyli jasne, proste, ale nie takie, ktore na pierszy rzut oka wygladaja na sztuczne nakladki, czy koronki, jesli takie ma, to musza wygladac naturalnie. Skora nie moze byc zniszczona sloncem. Sylwetka szczupla, umiesniona, ale delikatnie. Najgorsze sa sterydowe sylwetki. Wzrost: niscy ludzie sa nieatrakcyjni. Geste wlosy. Proste nogi. Odpowiedz Link Zgłoś
donyaa Re: Jaka jest najatrakcyjniejsza częśc ciała mężc 18.06.09, 08:54 A dlaczego niscy ludzie są nieatrakcyjni? Znam wielu takich i to co piszesz to guzik prawda! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc donyaa IP: *.dyn.centurytel.net 18.06.09, 22:51 Nie wiem dlaczego, dla mnie nie sa. Trudno znalezc zgrabna niska kobiete, bo jesli wysoka i niska utyja o np. 10 kg, to na wysokiej nie bedzie tego nawet widac, na niskiej bardzo. Niski facet nie jest przystojny. Odpowiedz Link Zgłoś
warto_miec_marzenia Re: Jaka jest najatrakcyjniejsza częśc ciała mężc 18.06.09, 11:23 plecy i ramiona, dlonie :) Odpowiedz Link Zgłoś
wiewiora.34 a co to za wyliczanka co jest wazniejsze?? 18.06.09, 11:58 .. czyżby mniej ważne należy wyciąć?? Odpowiedz Link Zgłoś
anettad1 Re: Jaka jest najatrakcyjniejsza częśc ciała mężc 18.06.09, 12:00 tyłeczek... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stary_zgred1 Re: Jaka jest najatrakcyjniejsza częśc ciała mężc IP: *.slupsk.vectranet.pl 18.06.09, 19:02 smoki.nightwood.net/index.php?ref=995124 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lila Re: Jaka jest najatrakcyjniejsza częśc ciała mężc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.09, 13:15 Dobry, czuły,zaradny życiowo,czysty, zadbany ( ale nie żeby ganiał ciągle do gabinetów kosm. ), wyższy ode mnie, nie cherlak ale też nie mięśniak, bez kompleksów, mądry i mający to coś w sobie :) Odpowiedz Link Zgłoś
madame_charmante oczy :) 19.06.09, 18:36 na drugim miejscy ramiona i ręce w ogole... a poza tym, to urok osobisty .. tylko mnie nie pytajcie gdzie on sie w ciele miesci :))) .. ale wiem, ze gdzies jest :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
bachantka Re: Jaka jest najatrakcyjniejsza częśc ciała mężc 20.06.09, 13:06 przedramię, bezdyskusyjnie B. Odpowiedz Link Zgłoś
ledzeppelin3 Re: Jaka jest najatrakcyjniejsza częśc ciała mężc 20.06.09, 19:44 Głupie pytanie. Penis oczywiście. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ida Re: Jaka jest najatrakcyjniejsza częśc ciała mężc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.09, 04:03 zdecydowanie nos i oczy, eh i jeszcze gęsta zwichrzona czupryna i mam swojego wymarzonego Heatcliffa Odpowiedz Link Zgłoś