pan.nikt 26.09.05, 11:16 Pis 48 miejsc, po 27. Tu dopiero "Rokitowcy" dostali "po kulach" Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pan.nikt Re: A w Senacie! 26.09.05, 11:17 wybory2005.pkw.gov.pl/SNT/PL/WYN/W/index.htm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alchemik Re: A w Senacie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.05, 15:06 A ja chcę zobaczyć jak bliźniacy wprowadzają ceny urzędowe na podręczniki. Odpowiedz Link Zgłoś
moja.ciocia Re: A w Senacie! 26.09.05, 15:13 a ja chce wiedziec jakie to młotki głosowały za tym by premierem był pedał?!! *************** robocza sygnaturka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewka Re: A w Senacie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.05, 15:23 Jak to kto???Pan nikt głosował na PiS bo sam należy do tak zaszczytnego grona!! ojj zawiodłam sie na Tobie panie nikt Odpowiedz Link Zgłoś
pan.nikt Re: A w Senacie! 26.09.05, 15:36 Akurat nie głosowałem na PiS, ale cieszę sie z ich sukcesu. Mam nadzieję na Polskę uczciwą, bezpieczną i gospodarną. Jakoś bardziej wierzę Kaczoroo, niż Rokicie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewka Re: A w Senacie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.05, 15:40 Mmmm jak nie głosowałeś na PiS a cieszysz sie ze nie wygrał rokita to zapewne zagłosowałeś na LPR albo Samoobrone..bo lewicy też nie lubisz...Tak czy siak to wychodzi na to że lubisz wchodzić w....oj dupka Cie przez 4 lata będzie boleć od dawania moj drogi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alchemik Re: A w Senacie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.05, 15:45 Gość portalu: ewka napisał(a): > zagłosowałeś na LPR albo Samoobrone. Mi się wydaje, że on wogóle nie głosował. Odpowiedz Link Zgłoś
pan.nikt Re: A w Senacie! 26.09.05, 15:57 Głosowałem i to już o 11.00. A na kogo? Tajemnica. W każdym razie nie SO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stefan Re: A w Senacie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.05, 16:29 No o 11 głosowałeś by jak najszybciej zasiąść na forum i truć swoje poglądy innym!!!Nikogo nie intersuje na kogo głosowałeś, i tak każdy ma już zdanie o Tobie...wierz mi nie masz z czego się cieszyć!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pan.nikt Re: A w Senacie! 26.09.05, 16:44 Tak Stefcio, a ciebie wszyscy kochają. Kochaja, bo pamiętaja "Stefcia Burczymuchę". Wiesz: "O większego trudno zucha, jak był Stefcio Burczymucha, Ja niczego się nie boję,...." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewka do pana nikt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.05, 15:11 Nie wiedziałam że jesteś takim zagorzalym zwolennikiem PiS-u, zaskoczyłeś mnie, co teraz pewnie z radości skaczesz, tylko uważaj na swoj tyłek by nie spuchł Ci od skakania... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pogromca PiS'sexów Re: do pana nikt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.05, 16:11 oj spuchnie spuchnie po 4 latach dyktatury kaczorow. Odpowiedz Link Zgłoś