Dodaj do ulubionych

AGRESYWNY SPAM PiSu

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.09.05, 14:20
obserwator, jakobitka, bmxx i inni , albo ci sami zmieniajacy nicki ,
bezczelnie klamiacy, atakujacy PO/nie to bym kochal tuska,
ale mam dosc hamskiej, klamliwej,agresji Pis.
Obserwuj wątek
    • Gość: rysiupysiu Re: AGRESYWNY SPAM PiSu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.05, 14:40
      Masz racje PiS i jego antagonistyczne podejście do niby przyszłych koalicjantów
      zatrważa mnie wręcz!!!Zamiast razem budować przyszłość o lepsze jutro robią
      pozory dobrych partnerów
      • Gość: posen Re: AGRESYWNY SPAM PiSu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.09.05, 16:01
        olejmy ich watki

niech kazdy glosuje na kogo chce, nawet na bubla
        to sprawa kazdego indywidualna

ale ni epodbijajmy watkow spamerow oplaconych przez pis-offcow
        • Gość: andzia Re: AGRESYWNY SPAM PiSu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.05, 16:03
          Też zauważyłem że opłaca sie PiSowców prawdopodobnie by pisali watki..Ale bez
          przesady co ja vikka jestem by na bubla głosować dajcie spokój
        • Gość: antyvika Re: AGRESYWNY SPAM PiSu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.05, 16:04
          na bubla to głosuje vikka bo to jej znajomy z przezmierowa buahahahaha
          • Gość: gleotow Re: AGRESYWNY SPAM PiSu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.05, 16:10
            Ja tam z dr buszem głosujemy na pana b.!napewno będzie nas wiecej...
    • Gość: jojl Przestańcie z Tym PiS-em czy PO lub IP: *.icpnet.pl 27.09.05, 17:27
      PD to powtórka z AWS tylko tym razem nas do cna wydoi
      • Gość: posen nie o tym jest watek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.09.05, 19:58
        watek jest o tym ze w calej polsce na forach gw i innych pojawily sie osoby
        ktore zakladaja takie same watki a w nich bezczelnie klamia , oczerniaja,
        jakobitka , bmxx, observator i kilku innych, zmieniajacych nicki ale nie numery
        IP.
        chodzi o to bysmy olali spamerstwo polityczne, zwlaszcza jesli jest zlosliwe,
        klamliwe i czesto prostackie.

nie glosowalem ani na PiS ani na PO
        ale zwyczajnie sie , zwlaszcza teraz obawawiam ludzi, ktorzy stosuja takie
        metody.

pozdrawiam

michal
        • Gość: Thin_Air Re: nie o tym jest watek IP: *.icpnet.pl 27.09.05, 23:43
          No chyba się nie spodziewałeś po tym towarzystwie, ze będą nad programem rządu
          teraz debatować i prowadzić merytoryczne dyskusje...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka