Gość: posen IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.09.05, 14:20 obserwator, jakobitka, bmxx i inni , albo ci sami zmieniajacy nicki , bezczelnie klamiacy, atakujacy PO/nie to bym kochal tuska, ale mam dosc hamskiej, klamliwej,agresji Pis. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: rysiupysiu Re: AGRESYWNY SPAM PiSu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.05, 14:40 Masz racje PiS i jego antagonistyczne podejście do niby przyszłych koalicjantów zatrważa mnie wręcz!!!Zamiast razem budować przyszłość o lepsze jutro robią pozory dobrych partnerów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: posen Re: AGRESYWNY SPAM PiSu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.09.05, 16:01 olejmy ich watki niech kazdy glosuje na kogo chce, nawet na bubla to sprawa kazdego indywidualna ale ni epodbijajmy watkow spamerow oplaconych przez pis-offcow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andzia Re: AGRESYWNY SPAM PiSu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.05, 16:03 Też zauważyłem że opłaca sie PiSowców prawdopodobnie by pisali watki..Ale bez przesady co ja vikka jestem by na bubla głosować dajcie spokój Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antyvika Re: AGRESYWNY SPAM PiSu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.05, 16:04 na bubla to głosuje vikka bo to jej znajomy z przezmierowa buahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gleotow Re: AGRESYWNY SPAM PiSu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.05, 16:10 Ja tam z dr buszem głosujemy na pana b.!napewno będzie nas wiecej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojl Przestańcie z Tym PiS-em czy PO lub IP: *.icpnet.pl 27.09.05, 17:27 PD to powtórka z AWS tylko tym razem nas do cna wydoi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: posen nie o tym jest watek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.09.05, 19:58 watek jest o tym ze w calej polsce na forach gw i innych pojawily sie osoby ktore zakladaja takie same watki a w nich bezczelnie klamia , oczerniaja, jakobitka , bmxx, observator i kilku innych, zmieniajacych nicki ale nie numery IP. chodzi o to bysmy olali spamerstwo polityczne, zwlaszcza jesli jest zlosliwe, klamliwe i czesto prostackie. nie glosowalem ani na PiS ani na PO ale zwyczajnie sie , zwlaszcza teraz obawawiam ludzi, ktorzy stosuja takie metody. pozdrawiam michal Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Thin_Air Re: nie o tym jest watek IP: *.icpnet.pl 27.09.05, 23:43 No chyba się nie spodziewałeś po tym towarzystwie, ze będą nad programem rządu teraz debatować i prowadzić merytoryczne dyskusje... Odpowiedz Link Zgłoś