agata_muszalik 14.04.06, 16:14 Zdjęcia sukni: www.piotrmedela.anv.pl/ Zakładka ślub- Agata i Miłosz (druga od góry) Więcej informacji- pat.am@wp.pl Przy okazji polecamy fotografa, który zrobił nam te zdjęcia ślubne! ;-) Pozdrawiam Agata Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anka786 Re: Sprzedam suknię z tafty- Katowice i okolice 14.04.06, 16:58 fajna suknia i zdjecia tez.Ja szukam sukni slubnej,jestem z bedzina.Podaj mi prosze rozmiar bo choc na zdjeciu widac ze jestes szczupla to na pewno masz wiekszy biust ode mnie i tu moze byc problem.Moj wzrost to 168.Dzieki,czesc Odpowiedz Link Zgłoś
agata_muszalik rozmiary wymiary ;-) 14.04.06, 17:41 rozmiar..hmm..no więc wzrost mój to 165cm a miałam buty na obcasie ok 8cm...w pasie 62-65cm...w biuscie...to jesttak..pod biustem 75cm...gorset był szyty do stanika push-up'a 75d przy czym ostatecznie byłam bez, a na co dzień noszę 75c...chyba tyle ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
anka786 Re: rozmiary wymiary ;-) 14.04.06, 18:28 boje sie o ten gorset bo ja mam naprawde maly biust(zupelnie plaska to nie ale jednak Pan Bog mi poskapil),sluchaj agata ja bede w polsce za tydzien,odezwe sie do ciebie i jakby co przyjade przymierzyc bo naprawde ladna ta suknia(a propos jaka jest cena wywolawcza? :-) to czesc! Odpowiedz Link Zgłoś
agata_muszalik Re: rozmiary wymiary ;-) 14.04.06, 21:36 Cena...do uzgodnienia ;-) wygorowana nie jest :-) A o kontakt, jesli juz do niego dojdzie, to prosze na maila ok? pat.am@wp.pl...tak jest pewniej :-) Odpowiedz Link Zgłoś