kamil.lisiecki 12.05.04, 15:18 czy w necie jest cos takiego, ze mozna sobie pograć i pojeździć autobusem?. Znalałem cos takiego, ale to szajs, Polska gra. chyba sie nazwy Virtual Bus. dajcie jakies adresy lub dajcie nazwy Z góry THX Kamil Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ST Re: symulator autobusu IP: *.lodz.mm.pl 12.05.04, 16:07 Midtown madness 2 (mozesz pojezdzic jak sciagniesz za pomoca download'a Ikarusem 260, technicznym, niedlugo bedzie Ikar 280, kilkunastoma pietrusami, i volviakami...) Pozdrawiam ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin_pabianice Re: symulator autobusu IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.04, 17:09 vbus.rulez.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbychooo Re: symulator autobusu IP: *.vline.pl / *.vline.pl 12.05.04, 19:54 a tak przy okazji... to jak znajdziecie "gre" o nazwie netbus to nie radze sciagać to jest trojan, sam padłem jego ofiarą, hakerzy dosłownie przejmuja kontrole nad wszystkich nawet steruja myszką komputerową... ale to tak na marginesie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szwed Re: symulator autobusu IP: *.kappa.com.pl 13.05.04, 11:18 przeciez wszyscy informatycy wiedza ze netbus to trojan Odpowiedz Link Zgłoś
kamil.lisiecki Re: symulator autobusu 13.05.04, 12:28 ten virtual bus to jest akurat ta "szjaska Polska gra" o której pisałem :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin_pabianice Re: symulator autobusu IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 13.05.04, 13:30 Aha. Nie doczytałem. Sorki. Ale link się w sumie może komuś innemu przyda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bartek Fiołek11 Re: symulator autobusu IP: *.telan.pl 26.05.04, 22:17 Myśle ze nie długo moze pojawic sie nowy symulator autobusu. Nie dawno na jednej stonie jakis pan mowił ze tworzy symulator autobusu, ale nie jest on gtotowy. Tworcy Virtual busa zapowiadaja nowa wersje -po miescie maja pioruszac sie ludzie 8i inne pojazdy oprocz naszego busa,ale na to poczekamy pewnie az do konca życia. mozna sie ze mbna skontaktowac z tlena lub gg : 2623437 ale zadko jestem dostepny Odpowiedz Link Zgłoś