Gość: jan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.06, 22:31 eeeetaaaaam wystarczyło by mi szybkie połączenie kolejowe! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
skodabodzio Ciekawe kto bedzie jezdzil PKP 12.07.06, 09:35 Nie glupi pomysl. PKP przegra na wszystkich kierunkach bo mpk bedzie szybciej i wygodniej i pewnie taniej Odpowiedz Link Zgłoś
michal.ch Re: MPK szuka stewardes 12.07.06, 09:53 Hmm, no to się wszystko wyjaśniło. Wchodzimy na nowe rynki. Bardzo dobre posunięcie. Ciekawe czy - poza obsługą - MPK zaoferuje jeszcze coś, co pozwoli skutecznie konkurować z takimi markami, jak np. Polski Express. Oni już wypracowali swoją pozycję. Jaka będzie odpowiedź łódzkiego przewoźnika? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dziki Re: MPK szuka stewardes IP: *.toya.net.pl 18.07.06, 13:51 Nie wiem czy to prawda, czy nie ale "chodzą słuchy", że MPK zakupiło nowego Mercedesa Travego i planująkupić drugiego. Chyba po to te stewardessy nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :-) Re: MPK szuka stewardes IP: 195.117.179.* 18.07.06, 22:39 Fajnie. Podobne linie autobusowe funkcjonują w Czechach. Stewardessy roznoszą darmowe napoje i gazety. Super sprawa :-] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomasz.bu Re: MPK szuka stewardes IP: *.lodz.dialog.net.pl 18.07.06, 22:55 Cokolwiek ekscentryczna wiadomość. W ciągu najbliższych dwóch lat MPK Łódź wybuduje hotel, otworzy stocznię remontową, sklepy z bielizną, dorobi się koncesji na pobór opłat na autostradach i przejmie obsługę Bieszczadzkiej Kolei Leśnej. W planach także Sieć barów naleśnikowych w Łomży, salon fryzjerski w Nowym Targu oraz fabryka uszczelek na Śląsku. W latch 2009-2013 holding MPK planuje wejście na rynki azjatyckie. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
michal.ch Re: MPK szuka stewardes 18.07.06, 23:10 Jak donosi Rzeczpospolita z dnia 18 lipca 2007 roku grupa kapitałowa MPK-Łódź dokonała przejęcia koncernu Daimler-Chrysler. To kolejne spektakularne przedsięwzięcie łódzkiego MPK, po zakupie Microsoftu w kwietniu br. ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzychu Re: MPK szuka stewardes IP: *.11a.piotrkow.pilicka.pl 19.07.06, 14:22 "... - ucina Bogusław Makowski, rzecznik MPK Łódź." On znowu jest rzecznikiem???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: MPK szuka stewardes IP: 81.168.185.* 19.07.06, 23:30 Nie, ale w profesjonalnym ucinaniu radzi sobie zdecydowanie najlepiej ;-) Odpowiedz Link Zgłoś