jasmina_tdi 05.06.02, 09:55 Na towarzyskim zapodali ze ostrze sobie na Ciebie pazurki :))) Nie wypada mi nic innego jak podpisac sie pod tym! Szczegolowych informacji udziela kolega meeeeeeeeen :)))) Szykuj sie na piatek kochanie! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
men_ A fe, Jasmino, takie złości to nie tutaj ..:) 05.06.02, 10:16 Ja tam w piątek nie będę tam. p.s.: biedny Crimen w piątek :) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi to nie zlosc meniku 05.06.02, 10:19 to sie troche inaczej nazywa no ale to akurat wytlumacze Crimenkowi w piatek :) A tak nawiasem mowiac to Ty mu wspolczujesz czy skreca Cie z zazdrosci?:) men_ napisał(a): > Ja tam w piątek nie będę tam. > > p.s.: biedny Crimen w piątek :) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi chyba jednak zazdrosc 05.06.02, 10:24 Bo o tym piatku dobylo do CRIMENA a nie do Ciebie!!!!!!!! Biorac pod uwage ze z kontekstu wynikalo to calkiem jasno Twoje zachowanie jest conajmniej zastanawiajace. Nie dla mnie oczywiscie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Crimen Re: CRIMEN GDZIE JESTES!!!!!!!!!!! IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 05.06.02, 11:10 Jestem Jasminko.Kto to zapodał?:) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi oj jak dobrze ze jestes! 05.06.02, 11:21 Gdybys Ty wiedzoal co tu sie wyprawia hahahahahaha!!!!! Zaraz sie pewnie dowiem ze razem mieszkamy! :) Albo nie - ze mieszkalismy ale mnie wyrzuciles bo jestem potworem :))) Gość portalu: Crimen napisał(a): > Jestem Jasminko.Kto to zapodał?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Crimen Re: oj jak dobrze ze jestes! IP: *.smlw.pl 05.06.02, 11:30 To brzmi interesująco.A więcej szczegółów? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: oj jak dobrze ze jestes! 05.06.02, 11:36 Ja tam sie wstydze! Niech men Ci opowie - on wie lepiej :))) Gość portalu: Crimen napisał(a): > To brzmi interesująco.A więcej szczegółów? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Crimen Re: oj jak dobrze ze jestes! IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 05.06.02, 11:38 Menik to mi opowiada tylko swoje fantazje erotyczne:))) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: oj jak dobrze ze jestes! 05.06.02, 13:12 O matko!!!! nic nie mow wiecej :)) Gość portalu: Crimen napisał(a): > Menik to mi opowiada tylko swoje fantazje erotyczne:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Crimen Re: oj jak dobrze ze jestes! IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 05.06.02, 13:20 Co tu mówić.Pół erotyki to fantazje Menika:))) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: oj jak dobrze ze jestes! 05.06.02, 13:41 Wiesz co crimek- pies ktory glosno szczeka nie gryzie :))) Gość portalu: Crimen napisał(a): > Co tu mówić.Pół erotyki to fantazje Menika:))) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Crimen, nie wysilaj się :)) 05.06.02, 13:45 Fantazje są dla ludzi z fantazją - czasami jednak trzeba po staropolsku tj. łopatologicznie, O !:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Crimen Re: Crimen, nie wysilaj się :)) IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 05.06.02, 13:57 Ja tam nie wiem ile Menik mleka daje, ale czasem można po staropolsku na Czingiz Hana spróbować:))) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Crimen, nie wysilaj się :)) 05.06.02, 13:59 No to życze powodzenia w piątek - wiesz z kim, brrrrrrrrrrrrrrrrr :))) Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_pantera2 jesli mozna:) 05.06.02, 14:13 to ja tez sie do zyczen dolaczam:) hihihi men_ napisał(a): > No to życze powodzenia w piątek - wiesz z kim, brrrrrrrrrrrrrrrrr :))) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: A Panterce szczere 05.06.02, 14:17 kondolencje - z kim Ty będziesz pielęgnowała swoje futerko, jak Crimen (za)padnie na pewien czas, hę ?:) Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_pantera2 Re: A Panterce szczere 05.06.02, 14:23 jak to z kim, przeciez chciales sie przylaczyc:) hihihihih Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: A Panterce szczere 05.06.02, 14:28 No co Ty, wierzę w kumpla - jakoś może dojdzie do siebie - a poza tym, hmmm.., już mam Kogo po główce głaskać :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Crimen Re: jesli mozna:) IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 05.06.02, 14:21 Dziękuję za życzenia.Nie wątpię że szczere;)Łatwo nie będzie, ale ja nigdy nie idę na łatwiznę:))) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: jesli mozna:) 05.06.02, 14:23 Toś prawdziwy junak i chwat jaich mało - ja tam sie profilaktycznie bym bał !:) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: jesli mozna:) 05.06.02, 14:59 naprawde????? hahahahahaha!!!!!! men_ napisał(a): > Toś prawdziwy junak i chwat jaich mało - ja tam sie profilaktycznie bym bał !:) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ No własnie ! 05.06.02, 14:26 "Nie taki diabeł straszny ...:))podobno czarna_pantera2 napisał(a): > jakos to przezyjesz:) hihihi Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_pantera2 Re: No własnie ! 05.06.02, 14:31 a tymi diablami roznie bywa:) diable!!! hihihihi Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi O JEJCIU???? 05.06.02, 14:58 Oonka przyjezdza?????????????? I nie podskakuj men bo jakos nie przypominam sobie tego brrrrrrrrrrrrrrrrrr.... Chcesz podyskutowac na ten temat?! men_ napisał(a): > No to życze powodzenia w piątek - wiesz z kim, brrrrrrrrrrrrrrrrr :))) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Criiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimen!!!!! 05.06.02, 15:01 Zabierz ode mnie tego patalacha!!!!!!! :) Sam sobie bat na tylek kreci! Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Criiiiiiiiiiiimen!!!!! no właśnie 05.06.02, 15:05 zabieraj tę niewyżytą samiczkę !:) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: Criiiiiiiiiiiimen!!!!! no właśnie 05.06.02, 15:12 To Twoje pobozne zyczenie - nie oszukujmy sie :))) I niewiele ma ono wspolnego z realem. Pobudka men! men_ napisał(a): > zabieraj tę niewyżytą samiczkę !:) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: O JEJCIU???? 05.06.02, 15:03 To było tak profilaktycznie, hm, z głupich plotek podsłuchane ! jasmina_tdi napisał(a): > Oonka przyjezdza?????????????? I nie podskakuj men bo jakos nie przypominam sob > ie > tego brrrrrrrrrrrrrrrrrr.... Chcesz podyskutowac na ten temat?! > > men_ napisał(a): > > > No to życze powodzenia w piątek - wiesz z kim, brrrrrrrrrrrrrrrrr :))) > Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: O JEJCIU???? 05.06.02, 15:13 Sluchaj wiecej plotek to napewno dobrze na tym wyjdziesz! men_ napisał(a): > To było tak profilaktycznie, hm, z głupich plotek podsłuchane ! > > jasmina_tdi napisał(a): > > > Oonka przyjezdza?????????????? I nie podskakuj men bo jakos nie przypomina > m sob > > ie > > tego brrrrrrrrrrrrrrrrrr.... Chcesz podyskutowac na ten temat?! > > > > men_ napisał(a): > > > > > No to życze powodzenia w piątek - wiesz z kim, brrrrrrrrrrrrrrrrr :)) > ) > > > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Crimen Re: CRIMEN GDZIE JESTES!!!!!!!!!!! IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 05.06.02, 21:17 No i dlaczego krzyczą?Ja jestem a was nie ma:) Odpowiedz Link Zgłoś