norma_jean 24.07.02, 13:49 Piszesz z domeny *saint/ Pracujemy chyba w tej samej firmie???? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tom_voivod Re: Niuniek poszukiwany!!! 24.07.02, 13:58 Normuś kochana! Dzień dobry! Przecież to my pracujemy w tej samej firmie. Dzisiaj w lasku za pakingiem o tej samej porze??? Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Re: Niuniek poszukiwany!!! 24.07.02, 14:01 Skarbie już na samą myśl to mydło kostkami :-))) tweź dzisiaj mam ochotę na brutala.... Odpowiedz Link Zgłoś
tom_voivod Re: Niuniek poszukiwany!!! 24.07.02, 14:08 Będę brutalny do granic bólu! Może nawet posmyram Cie lekko po pleckach! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Re: Niuniek poszukiwany!!! 24.07.02, 14:11 Tylko tak żeby siniaki zostały!! To co? O 15;00?? Mam te szpilki co lubisz i te majtki co mi wczoraj dałeś kochanie to myślę że dzisiaj nam przerwy nie starczy! :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
tom_voivod Re: Niuniek poszukiwany!!! 24.07.02, 15:11 No..... Jak zwykle starczyło nam 10 minut.... Ale jestem wypompowany!!!! Seks z Tobą to jak... kremówki dla Shreka!!!! Pycha!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Re: Niuniek poszukiwany!!! 24.07.02, 15:31 Mój Ty brrrrutalu!!!! Ale było.....uhm....jak to się Tobie udaje? Chcę powtórki!!!! Całuję Cię (wiesz gdzie) Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_pantera2 Re: Niuniek poszukiwany!!! 24.07.02, 15:34 czesc sadociachowcy:) hihihi Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Re: Niuniek poszukiwany!!! 24.07.02, 15:36 No, zjawiła się nasza pięknooka ;-))) Witamy i zapraszamy, Tommy dzisiaj w świetnej formie :-)) NJ Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_pantera2 Re: Niuniek poszukiwany!!! 24.07.02, 15:54 ja zaraz do domciu sie zwijam, zagladne do was pozniej:) jaka bielizne mam ubrac czarna czy biala?:) Odpowiedz Link Zgłoś
tom_voivod Do Normy 24.07.02, 16:08 Noremko, A Niuńka jak nie było, tak nie ma! Ale na szczęście każdy wątek, nawet najbardziej odległy tematycznie, jest dobry do rozpoczęcia wirtualnej przewalanki łóżkowej i pozasypialnianej... :)) Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Tommy... 24.07.02, 16:10 Powtóka wieczorkiem???? Bo ja się już nie mogę doczekać...póki co pobawię się tym gadżetem co mi dałeś, choć w porównianiu z Tobą (czy też Twoją cenną częścią :-)) to on maaalutki. Buziaki Odpowiedz Link Zgłoś
tom_voivod Re: Tommy... 24.07.02, 16:14 Dobra, dobra... He, he, he, nie wiedziałem, że Twoje kontakty tak powiększają... Ale tym bardziej ich nie zdejmuj!!!! (grunt to mieć dobre wyobrażenie, fakty się wtedy nie liczą) :))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Re: Tommy... 24.07.02, 16:16 No już, nie bądź taki skromny...boisz się że adoratorek przybędzie i nie wyrobisz??? Oczy to ja mam słabe ale dłonie i usta....wyczulone :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
tom_voivod Re: Tommy... 24.07.02, 16:19 No to mi ulżyło... A może ja jakiś zakompleksiony jestem? No bo fakt, w końcu 25 cm to chyba się mieści w średniej krajowej? Może nie mam się czego wstydzić? Odpowiedz Link Zgłoś
tom_voivod Re: Tommy... 24.07.02, 16:34 A wiesz, że sprawdziłem i rzeczywiście.. Zabawne... To już wiem, dlaczego mam na koncie 4 martwe ex-dziewczyny! Głupie pindy nie wiedziały jak się bezpiecznie robi loda, zadusiły się biedaczki... A ja, głupi, myślałem że to z ekstazy! Ale Tobie, Noremko, to nie grozi! :) Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Re: Tommy... 24.07.02, 16:37 No chyba mi nie powiesz że ja nie wiem jak to się robi??? wczoraj aż konwulsji dostałeś :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
tom_voivod Re: Tommy... 24.07.02, 16:44 Najlepszym dowodem na Twoją fachowość w tej kwestii jest fakt, że żyjesz :)) (chyba, że umiesz czerpać powietrze przez skórę...) Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Re: Tommy... 24.07.02, 16:47 Eeeeh, jak tu nie potrafią docenić człowieka. Ja po prostu jestem najlepsza w te klocki i powinieneś już to wiedzieć. Razem z Panterką najlepsza of corz ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
tom_voivod Re: Niuniek poszukiwany!!! 24.07.02, 16:04 czarna_pantera2 napisała: > czesc sadociachowcy:) hihihi "sadociachowcy"!!!!!!!!!!!!!! Lubię takie gierki słowne! To co Panterko, łączymy się w hedonistycznej radości życia? (znaczy się: rżniemy na potęgę) :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
tom_voivod Re: Tylko nie beze mnie tylko nie beze mnie n/txt 24.07.02, 16:11 Oczywiście, że razem z Tobą, moja słodka Noremciu! Przecież my w trójkę z Panterą to już jakoby małżeństwo! Zawsze wierni, zawsze kochający, zawsze ufni (oops, chyba mnie poniosło...) :) Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Re: Tylko nie beze mnie tylko nie beze mnie n/txt 24.07.02, 16:14 No wiesz....ja bym z tą wiernością nie wyskakiwała. I Panterka też nie ma po co. Zdradzaliście mnie wczoraj z jakąś anais, ale co tam - wybaczam ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
tom_voivod Re: Tylko nie beze mnie tylko nie beze mnie n/txt 24.07.02, 16:15 Eeeeeee................. Ale przysięgam, że chciałem Ci dzisiaj się przyznać... (uwierzy?) :))) Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Re: Tylko nie beze mnie tylko nie beze mnie n/txt 24.07.02, 16:18 A potem Ci sił na 55 raz brakuje. A jak ma być jak je z innymi tracisz? A Ty wiesz, że ja niewyżyta jestem!!! Tommy rżniemy się??? Na dworcu się spotkajmy, co??? Odpowiedz Link Zgłoś
tom_voivod Re: Tylko nie beze mnie tylko nie beze mnie n/txt 24.07.02, 16:22 Six sharp? Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Re: Tylko nie beze mnie tylko nie beze mnie n/txt 24.07.02, 16:27 Yeees!!!! And fuck me sharp!! Odpowiedz Link Zgłoś