randia 09.08.02, 11:59 .........erotikę, to jest tu strasznie smętnie i smutno. Czy ktoś Mi wyjaśni dlaczego????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vacoo Re: Widzę, że jak na............... 09.08.02, 12:08 ...dużo pracy złotko...mruknął barman zabierając się za pracę... Odpowiedz Link Zgłoś
czarnyadam Re: Widzę, że jak na............... 09.08.02, 12:11 Może to z powodu upałów. Ciezko mi sie dzisiaj pisze. Odpowiedz Link Zgłoś
randia Re: Widzę, że jak na............... 09.08.02, 12:12 "Ale tak przy piątku to nie możliwe" pomyślała ruda i wróciła do sączenia szampana.............:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
vacoo Re: Widzę, że jak na............... 09.08.02, 12:15 ...znad szklaneczek obserwował ją barman z delikatnym usmiechem na twarzy... Odpowiedz Link Zgłoś
randia Re: Widzę, że jak na............... 09.08.02, 12:19 "I znów jestem sama" pomyślała, "tylko barman, który jest wiecznie zajęty, a Ja dziś tak bardzo potrzebuję silnego, męskiego ramienia"............ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Machomen Re: Widzę, że jak na............... IP: 213.17.165.* 09.08.02, 12:22 randia napisała: > "I znów jestem sama" pomyślała, "tylko barman, który jest wiecznie zajęty, a Ja > > dziś tak bardzo potrzebuję silnego, męskiego ramienia"............ ...mam 55 w bicepsie i zmiatam Bajerfula zwyklym kichnięciem.... Odpowiedz Link Zgłoś
czarnyadam Re: Widzę, że jak na............... 09.08.02, 12:24 Czarny widzac ze wilka nie ma postanowił wykozystać okazje. Przysiadł sie do Rudej siedzacej przy barze. Odpowiedz Link Zgłoś
vacoo Re: Widzę, że jak na............... 09.08.02, 12:26 ...barman patrząc na to pomyslał- zwalniam się w cholerę...i rzucił ręcznik... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorosły Re: Widzę, że jak na............... IP: 62.89.80.* 09.08.02, 13:02 Nieznajomy niedostawszy nawet szklaneczki porządnego whiskacza do przepłukania gardełka oraz zniechęcony widokiem zajętych sobą (tylko) kochanków postanowił opuścić bar szukając szczęścia w innym saloonie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorosły Re: Widzę, że jak na............... IP: 62.89.80.* 09.08.02, 12:24 z ciemności wynurzył się nieznajomy z zakrytą chustą twarzą, sprawia wrażenie pewnego siebie mocnego me=ężczyzny. Odpowiedz Link Zgłoś
upychacz Re: Widzę, że jak na............... 09.08.02, 12:33 Gość portalu: dorosły napisał(a): > z ciemności wynurzył się nieznajomy z zakrytą chustą twarzą, sprawia wrażenie > pewnego siebie mocnego me=ężczyzny. ... lepiej nie odsłaniaj twarzy, bo wystraszysz wszystkich gości.... Odpowiedz Link Zgłoś
randia Re: Widzę, że jak na............... 09.08.02, 13:02 Ruda znała czarnego, w końcu był kumplem faceta z którym kiedyś sypiała "Co słychać?" zagadnęła. On jakby od niechcenie odpowiedział po czym przyciągną ją do siebie i ............... Odpowiedz Link Zgłoś
upychacz Re: Widzę, że jak na............... 09.08.02, 13:08 randia napisała: > Ruda znała czarnego, w końcu był kumplem faceta z którym kiedyś sypiała "Co > słychać?" zagadnęła. On jakby od niechcenie odpowiedział po czym przyciągną ją > do siebie i ............... ..... i zesmarkolił się w jej spódnicę..... Odpowiedz Link Zgłoś
szarywilk Re: Widzę, że jak na............... 09.08.02, 13:28 Szary zza zza weneckiego lustra obserwował rozwijającą się sytuację... Odpowiedz Link Zgłoś
randia Re: Widzę, że jak na............... 09.08.02, 13:45 Ruda nie wiedząc, że szary jest w pobliżu, nadal szukała pocieszenia w ramionach innego.............wciąż jednak pamiętając,jak jej było kiedyś...........No ale cóż, On tak często odchodzi, że nigdy niewiedziała kiedy może na niego liczyć. "Gdyby On tu był....." pomyślała i poczuła na sobie czyjś wzrok........... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarnyadam Re: Widzę, że jak na............... IP: 195.115.130.* 09.08.02, 14:35 Czarny nie tracąc czasu, pocałował ja w usta. Poczułe całkowite przyzwonenie. Położył reke na udzie Rudej i przesuwał coraz wyżej...... Odpowiedz Link Zgłoś
szarywilk Re: Widzę, że jak na............... 09.08.02, 14:38 Skierowała wzrok na lustro...on lekko speszony cofnął sie w głab pokoju...po chwili wszedł drzwiami od kuchni do baru...skierował wzrok na swą wybrankę i spytał: Można sie do Pani przysiąść?:) Jego wileoznaczny uśmiech rozproszył chmure z czoła Rudej... Odpowiedz Link Zgłoś
czarnyadam Re: Widzę, że jak na............... 09.08.02, 14:42 Szary chyba nie mam szans u Randii :(, Pilnujesz jej na każdym kroku:). P.S. Będziesz w Poznaniu? Odpowiedz Link Zgłoś
szarywilk Re: Widzę, że jak na............... 09.08.02, 14:51 adasiu , na prawde nie sądziłem że to sie tak potoczy, to jej wybór:)))) Ale bez obaw w poznaniu będziesz miał używanie, mnie nie będzie więc mniej rywali:))) żartuje....Bedziecie sie bawic beze mnie ale czasem wspomnijcie mnie szarego... A wracając do Randii-słonka to ona woli bez trójkątów, --chyba..:) Odpowiedz Link Zgłoś
czarnyadam Re: Widzę, że jak na............... 09.08.02, 14:54 Takie trójkaty mnie tez nie interesuja :))). Odpowiedz Link Zgłoś
randia Re: Widzę, że jak na............... 09.08.02, 14:59 Nie wiedzieć czemu, cięgnęło ją do szarego............choć to czarny jest zawsze blisko niej.Jakoś dziwnie się czuła, więc ..................."Panowie do dzieła, bo zaczynam się śmiertelnie nudzić"..............w końcu Oni wspólnie nie z jednego pieca chleb jedli........... Odpowiedz Link Zgłoś
randia Re: Widzę, że jak na............... 09.08.02, 15:02 A tak na marginesie, to szkoda, że wszyscy nie spotkamy się w Poznaniu. Szary nie możesz nic wymyśleć??? Było by fajnie poznać się, nie tylko wirtualnie :))) Mam rację Panowie ???? Odpowiedz Link Zgłoś
czarnyadam Re: Widzę, że jak na............... 09.08.02, 15:05 Masz rację Randia, ale Szarego nie będzie. My sie za to spotkamy. Kończę pracę. Cmok. Odpowiedz Link Zgłoś
szarywilk Re: Widzę, że jak na............... 09.08.02, 15:08 Na szczęście na poznaniu świat sie nie kończy i może poznamy się gdzie indziej:))) bądźmy dobrej myśli:))) Też chętnie bym was robaczki poznał, no ale jak nie nada to nie nada... Odpowiedz Link Zgłoś
randia Re: Widzę, że jak na............... 09.08.02, 15:13 Do poniedziałku czarny :)* Szaraczku Skarbie, nie martw się, kiedyś się spotkamy i wtedy to dopiero będzie milutko :))) A na razie połóż głowę na mych piersiach, utulę Cię w rozpaczy :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
szarywilk Re: Widzę, że jak na............... 09.08.02, 15:21 O jak dobrze...ale życie to jest niesprawiedliwe...jak mam czas to praca się kończy:((((i trza iść do dom...bede jutro rano 10-11 na gg jak Cię znależć:)? Odpowiedz Link Zgłoś
randia Re: Widzę, że jak na............... 09.08.02, 15:26 Nie mogę zainstalować gg choć bardzo żałuję :(( Nie martw się ja też już idę, a jutro wyślij do Mnie emalię, to sobie na priva pogadamy i jakoś napewno się dogadamy :))) See You :)** Odpowiedz Link Zgłoś
szarywilk Re: Widzę, że jak na............... 09.08.02, 15:31 Wyśle na pewno...cmok:)* ode mnie w usteczka:))) Si ju on priv:) jeszcze cmok:) written by Odpowiedz Link Zgłoś
vacoo Re: Widzę, że jak na............... 09.08.02, 16:08 ...i znów bar opustoszał - zmartwił sie barman... Odpowiedz Link Zgłoś