Dodaj do ulubionych

Widzę, że jak na...............

09.08.02, 11:59
.........erotikę, to jest tu strasznie smętnie i smutno.
Czy ktoś Mi wyjaśni dlaczego?????
Obserwuj wątek
    • vacoo Re: Widzę, że jak na............... 09.08.02, 12:08
      ...dużo pracy złotko...mruknął barman zabierając się za pracę...
      • czarnyadam Re: Widzę, że jak na............... 09.08.02, 12:11
        Może to z powodu upałów. Ciezko mi sie dzisiaj pisze.
      • randia Re: Widzę, że jak na............... 09.08.02, 12:12
        "Ale tak przy piątku to nie możliwe" pomyślała ruda i wróciła do sączenia
        szampana.............:))))
        • vacoo Re: Widzę, że jak na............... 09.08.02, 12:15
          ...znad szklaneczek obserwował ją barman z delikatnym usmiechem na twarzy...
          • randia Re: Widzę, że jak na............... 09.08.02, 12:19
            "I znów jestem sama" pomyślała, "tylko barman, który jest wiecznie zajęty, a Ja
            dziś tak bardzo potrzebuję silnego, męskiego ramienia"............
            • Gość: Machomen Re: Widzę, że jak na............... IP: 213.17.165.* 09.08.02, 12:22
              randia napisała:

> "I znów jestem sama" pomyślała, "tylko barman, który jest wiecznie zajęty, a
              Ja
              >
              > dziś tak bardzo potrzebuję silnego, męskiego ramienia"............

...mam 55 w bicepsie i zmiatam Bajerfula zwyklym kichnięciem....
            • czarnyadam Re: Widzę, że jak na............... 09.08.02, 12:24
              Czarny widzac ze wilka nie ma postanowił wykozystać okazje.
              Przysiadł sie do Rudej siedzacej przy barze.
              • vacoo Re: Widzę, że jak na............... 09.08.02, 12:26
                ...barman patrząc na to pomyslał- zwalniam się w cholerę...i rzucił ręcznik...
                • Gość: dorosły Re: Widzę, że jak na............... IP: 62.89.80.* 09.08.02, 13:02
                  Nieznajomy niedostawszy nawet szklaneczki porządnego whiskacza do przepłukania
                  gardełka oraz zniechęcony widokiem zajętych sobą (tylko) kochanków postanowił
                  opuścić bar szukając szczęścia w innym saloonie.
            • Gość: dorosły Re: Widzę, że jak na............... IP: 62.89.80.* 09.08.02, 12:24
              z ciemności wynurzył się nieznajomy z zakrytą chustą twarzą, sprawia wrażenie
              pewnego siebie mocnego me=ężczyzny.
              • upychacz Re: Widzę, że jak na............... 09.08.02, 12:33
                Gość portalu: dorosły napisał(a):

> z ciemności wynurzył się nieznajomy z zakrytą chustą twarzą, sprawia wrażenie
                > pewnego siebie mocnego me=ężczyzny.

... lepiej nie odsłaniaj twarzy, bo wystraszysz wszystkich gości....
              • randia Re: Widzę, że jak na............... 09.08.02, 13:02
                Ruda znała czarnego, w końcu był kumplem faceta z którym kiedyś sypiała "Co
                słychać?" zagadnęła. On jakby od niechcenie odpowiedział po czym przyciągną ją
                do siebie i ...............
                • upychacz Re: Widzę, że jak na............... 09.08.02, 13:08
                  randia napisała:

> Ruda znała czarnego, w końcu był kumplem faceta z którym kiedyś sypiała "Co
                  > słychać?" zagadnęła. On jakby od niechcenie odpowiedział po czym przyciągną

> do siebie i ...............

..... i zesmarkolił się w jej spódnicę.....
                • szarywilk Re: Widzę, że jak na............... 09.08.02, 13:28
                  Szary zza zza weneckiego lustra obserwował rozwijającą się sytuację...
                  • randia Re: Widzę, że jak na............... 09.08.02, 13:45
                    Ruda nie wiedząc, że szary jest w pobliżu, nadal szukała pocieszenia w
                    ramionach innego.............wciąż jednak pamiętając,jak jej było
                    kiedyś...........No ale cóż, On tak często odchodzi, że nigdy niewiedziała
                    kiedy może na niego liczyć. "Gdyby On tu był....." pomyślała i poczuła na sobie
                    czyjś wzrok...........
                    • Gość: czarnyadam Re: Widzę, że jak na............... IP: 195.115.130.* 09.08.02, 14:35
                      Czarny nie tracąc czasu, pocałował ja w usta.
                      Poczułe całkowite przyzwonenie. Położył reke na udzie
                      Rudej i przesuwał coraz wyżej......
                    • szarywilk Re: Widzę, że jak na............... 09.08.02, 14:38
                      Skierowała wzrok na lustro...on lekko speszony cofnął sie w głab pokoju...po
                      chwili wszedł drzwiami od kuchni do baru...skierował wzrok na swą wybrankę i
                      spytał:
                      Można sie do Pani przysiąść?:)
                      Jego wileoznaczny uśmiech rozproszył chmure z czoła Rudej...
                      • czarnyadam Re: Widzę, że jak na............... 09.08.02, 14:42
                        Szary chyba nie mam szans u Randii :(, Pilnujesz jej na każdym kroku:).
                        P.S. Będziesz w Poznaniu?
                        • szarywilk Re: Widzę, że jak na............... 09.08.02, 14:51
                          adasiu , na prawde nie sądziłem że to sie tak potoczy, to jej wybór:))))
                          Ale bez obaw w poznaniu będziesz miał używanie, mnie nie będzie więc mniej
                          rywali:)))
                          żartuje....Bedziecie sie bawic beze mnie ale czasem wspomnijcie mnie szarego...
                          A wracając do Randii-słonka to ona woli bez trójkątów, --chyba..:)
                          • czarnyadam Re: Widzę, że jak na............... 09.08.02, 14:54
                            Takie trójkaty mnie tez nie interesuja :))).
                          • randia Re: Widzę, że jak na............... 09.08.02, 14:59
                            Nie wiedzieć czemu, cięgnęło ją do szarego............choć to czarny jest
                            zawsze blisko niej.Jakoś dziwnie się czuła, więc ..................."Panowie do
                            dzieła, bo zaczynam się śmiertelnie nudzić"..............w końcu Oni wspólnie
                            nie z jednego pieca chleb jedli...........
                            • randia Re: Widzę, że jak na............... 09.08.02, 15:02
                              A tak na marginesie, to szkoda, że wszyscy nie spotkamy się w Poznaniu. Szary