Gość: Agnieszka IP: *.proxy.aol.com 21.08.02, 17:03 Faceci na tym forum poruszaja watki podszywajac sie pod nicki kobiet by prowokowac do zbereznych dyskusji by miec podniecajacy ich temat do masturbacji. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kusy999 Re: THATS TRUE 21.08.02, 17:17 Musze sprostowac DO ONANIZMU droga kolezanko. Amen Odpowiedz Link Zgłoś
kicior99 Re: THATS TRUE 21.08.02, 18:21 Ja jestem facetem i nie podszywam sie. A onanizuje sie wcale nie na necie... Tak a propos, jesli ci sie nie podoba, to po prostu tu nie zagladaj. Ile razy zwolennnicy pewnych tematow beda musieli uciekac sie do tak podstawowych argumantow? Odpowiedz Link Zgłoś
upychacz Re: THATS TRUE 22.08.02, 10:38 kicior99 napisał: > Ja jestem facetem i nie podszywam sie. A onanizuje sie wcale nie na necie... > Tak a propos, jesli ci sie nie podoba, to po prostu tu nie zagladaj. Ile razy > zwolennnicy pewnych tematow beda musieli uciekac sie do tak podstawowych > argumantow? > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pablos Re: Tu sa sami DEWIANCI IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 21.08.02, 21:50 Zgdadzam się, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kobieta Re: Tu sa sami DEWIANCI IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 21.08.02, 22:04 Gość portalu: Agnieszka napisał(a): > Faceci na tym forum poruszaja watki podszywajac sie pod nicki kobiet by > prowokowac do zbereznych dyskusji by miec podniecajacy ich temat do > masturbacji. Wcale nie! Ja jestem samicą i też lubię sie podniecać czytając. Odpowiedz Link Zgłoś
tanix Re: Tu sa sami DEWIANCI 22.08.02, 02:37 Nie dziw sie. Masturbacja dla mezczyzn to cos zupenlnie naturalnego. 95% robi to codziennie niezaleznie od tego czy maja stale partnerki. Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: Tu sa sami DEWIANCI 22.08.02, 09:41 o wypraszam sobie ja jestem kobietą i lubie sobie czasem poruszać....fajne tematy:)))) pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
bajerful Re: Tu sa sami DEWIANCI 22.08.02, 09:52 Gość portalu: Agnieszka napisał(a): > Faceci na tym forum poruszaja watki podszywajac sie pod nicki kobiet by > prowokowac do zbereznych dyskusji by miec podniecajacy ich temat do > masturbacji. ######### potwierdzam Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: Tu sa sami DEWIANCI 22.08.02, 10:08 Bajerku mogłeś wybrać inne imie niż Agnieszka....to mi się akurat nie podoba:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bajerful moj a dresik IP: 168.143.113.* 22.08.02, 10:49 iwusia napisała: > Bajerku mogłeś wybrać inne imie niż Agnieszka....to mi się akurat nie > podoba:)))) > Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia bajerku:)) 22.08.02, 10:57 ha ha ha ha ha ha.....to Tobie zniknęło gdzieś poczucie humoru:))) Przecież Ty nie zaczxynasz nowych wątków tylko grzebiesz w archiwum i wybierasz same perełki:))))) cmokuś:) Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: bajerku:)) 22.08.02, 11:04 a poza tym mocno się chyba zdenerwowałeś... to nie ja byłam eiwusią.....aż sobie zanuce he he hehe:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
niuniek6 Re: bajerku:)) 22.08.02, 11:06 no wlasnie - moze by raz bajerek zaczal nowy watek? :) a wszscy by mogli powieszac na nim psy? tylko ciekawe jak by ten watek sie mogl zaczac? hmm moze: "moj ostatni chlopak nie lubi zabaw z kalem :(" :)))) pozdrowka:) Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: bajerku:)) 22.08.02, 11:13 Bajerku no własnie chętnie sobie pogadam na twoim wątku....inwencji twórczej Ci chyba nie brakuje....nie powiem w knajpie dobrą teqilke miałes:)) Odpowiedz Link Zgłoś
bajerful Re: bajerku:)) 22.08.02, 11:18 iwusia napisała: > Bajerku no własnie chętnie sobie pogadam na twoim wątku....inwencji twórczej Ci > > chyba nie brakuje....nie powiem w knajpie dobrą teqilke miałes:)) > Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: bajerku:)) 22.08.02, 11:27 a co? często tam bywasz?....i kto tu mówi o jeżdżeniu kogokolwiek na kimkolwiek?:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
mawyr Re: Tu sa sami DEWIANCI 22.08.02, 09:54 Agnieszko jeśli można jak wysoko podnosisz flanelową koszulę kiedy przystepujesz do prokrea(K)cji? Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: Tu sa sami DEWIANCI 22.08.02, 10:08 nie widzi bo ma zgaszone światło:) Odpowiedz Link Zgłoś
niuniek6 Re: Tu sa sami DEWIANCI 22.08.02, 10:09 A wiesz - ja w zyciu spotykalem kobiety zimne, dretwe jak ty. Ale na szczescie spotykalem tez i takie ktore naprawde lubia ten sport:) A tobie zycze osiagniecia orgazmu - to cudowne uczucie- moze sie kiedys przekonasz. pozdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: Tu sa sami DEWIANCI 22.08.02, 10:12 no nie!!!!! osiągnie orgazm spodoba jej się i zostanie wielką zbereźnicą podszywającą się pod męskie nicki żeby prowokować świńskie tematy, no nie!!! niuniek troche przyzwoitośći!!! hihihihi Odpowiedz Link Zgłoś
niuniek6 Re: Tu sa sami DEWIANCI 22.08.02, 10:16 alez nie, ma takiej mozliwosci ze osiagnie orgazm. Orgazm u kobiet to jedynie wymysl proeuropejskich socjalistow skierowany przeciwko klerowi. Mowiac krotko SF:) TEraz juz wiesz ze cale zycie zylas zludzeniem :) Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: Tu sa sami DEWIANCI 22.08.02, 10:19 ha ha ha ha ha ha ha ha.......dobre.....podoba mi się w takim razie ta filozofia i w takim razie jestem fanatyczką SF:))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
robsonick Re: Tu sa sami DEWIANCI 22.08.02, 10:30 iwusia napisała: > ha ha ha ha ha ha ha ha.......dobre.....podoba mi się w takim razie ta > filozofia i w takim razie jestem fanatyczką SF:))))))) > Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Robsonick:) 22.08.02, 11:00 jak go zwał tak go zwał, lubie międzygalaktyczne jazdy i odjazdy hihihi. Sprawdź @ Odpowiedz Link Zgłoś
robsonick Re: Robsonick&Iwusia:) 22.08.02, 11:05 no no widzialem :))) @ sprawdzam co 5 minut :) Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: Robsonick&Iwusia:) 22.08.02, 11:11 ha ha ha ha.....żyjesz czyli nie jest tak żle hihihi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bayercool Re: Tu sa sami DEWIANCI IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 22.08.02, 12:13 Gość portalu: Agnieszka napisał(a): > Faceci na tym forum poruszaja watki podszywajac sie pod nicki kobiet by > prowokowac do zbereznych dyskusji by miec podniecajacy ich temat do > masturbacji. A dlaczego ta "pani" uzyla proxy? Czyzby bala sie ze ja zdemaskuja:D Odpowiedz Link Zgłoś
vessemir Re: Tu sa sami DEWIANCI 22.08.02, 14:56 A ja znam tutaj kilka osób i mogę zagwarantować że są kobietami... sam sprawdzałem Odpowiedz Link Zgłoś