Gość: tsy IP: *.pl / 172.16.1.* 29.01.03, 19:02 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
i100 Re: MAM 14 CM PENISA .TO DUZO?/ 29.01.03, 19:15 Spoko ja tez mam tyle i moja kobieta za pieje z radosci jak dochodzi do szczytu rozkoszy, wiem ze to dokładnie tyle ile jej potrzeba do punktu G, jest cudownie, od 2 lat robimy to codziennie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AdamM Re: MAM 14 CM PENISA .TO DUZO?/ IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 29.01.03, 19:25 No niestety, to jest bardzo mało (tak chyba o 1/3 a nawet 1/2). Jak kobieta ci przytyje, to mozesz nawet nie "sięgnąć" nim cipki! No a wtedy to już nic nie pomoże punkt G. Odpowiedz Link Zgłoś
olivvka Re: Moja odpowiedź 30.01.03, 08:57 Gość portalu: AdamM napisał(a): > No niestety, to jest bardzo mało (tak chyba o 1/3 a nawet 1/2). Jak kobieta ci > przytyje, to mozesz nawet nie "sięgnąć" nim cipki! No a wtedy to już nic nie > pomoże punkt G. Moze najpierw do AdamaM: Do tej pory nie stwierdzono jakiejkolwiek zależności pomiędzy otyłością a długością kanału pochwy. A teraz do tsy: Błędem jest stawianie takiego pytania. Już tłumaczę dlaczego: - czy satysfakcjonującym dla kobiety byłby penis o długości 25 cm a o średnicy 8 cm? odpowiedź: prawdopodobnie nie - czy satysfakcjonującym dla kobiety byłby penis o długości 10 cm oraz średnicy 18 cm? odpowiedź prawdopobodnie tak - czy satysfakcjnującym dla kobiety byłby penis o długości 5 cm oraz średnicy 20 cm? prawdopodobnie nie Współczesna seksuologia traktując o wymiarach penisa nakazuje uwzglednić objętość penisa wyrażaną w cm3. A więc ważnym wydaje się objętość tego cylindra, a więc zależność pomiędzy grubością i długością. Bo tak jak pokazałam zadając powyżej pytania: ani długi i bardzo cienki, ani krótki bardzo gruby satysfakcji prawdopodobne dać nie będą mogły wystarczającej. pozdrawiam olivvka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Znawca Re: Moja odpowiedź IP: *.pl.abb.com 30.01.03, 09:27 Oliwko, czy Ty zawodowo zajmujesz się xxxxxxlogią czy amatorsko ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AdamM Oliwki IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 30.01.03, 12:45 Tak, tak... krowa to piękny ptak! Przecież chyba jest JASNA zależność! Jak pośladki i cipa jest obtłuszczona niemiłosiernie, to dotrzeć członkiem do samego wejścia do pochwy jest ciężko nawet w najwymyślniejszych pozycjach! Więc o czym ty piszesz Oliwo-aeksuologu- amatorze??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szalony Kucharz Adamku... IP: *.visp.energis.pl 30.01.03, 12:58 Jak pośladki i cipa są obtłuszczone niemiłosiernie, to dla tak otyłej osoby wielkość penisa jej kochanka to chyba jednen z błahszych życiowych problemów... (-:=3 Odpowiedz Link Zgłoś
olivvka Re: Do AdamaM 30.01.03, 13:06 Gość portalu: AdamM napisał(a): > Tak, tak... krowa to piękny ptak! > > Przecież chyba jest JASNA zależność! Jak pośladki i cipa jest obtłuszczona > niemiłosiernie, to dotrzeć członkiem do samego wejścia do pochwy jest ciężko > nawet w najwymyślniejszych pozycjach! Więc o czym ty piszesz Oliwo-aeksuologu- > amatorze??? Witaj AdamM, Najpierw Ci kolego zacytuję co uprzednio napisałam, bo widać nie zrozumiałeś: "Do tej pory nie stwierdzono jakiejkolwiek zależności pomiędzy otyłością a długością kanału pochwy". I takiej zależności absolutnie nie ma. Był już tutaj na Forum taki wątek, sięgnij do archiwum i poczytaj. Anatomia nie zauważa zależności w kwestii: długość pochwy - obtłuszczenie ciała. Powiem Ci więcej, powtórzę to co napisałam w wątku temu dedykowanym: często zdarza się, że kobiety bardzo otyłe są jednocześnie bardzo płytkie (to akurat moje doświadczenie). A teraz napiszę Ci o pozycjach z otyłymi kobietami, bo widać znasz je tylko z opowieści kolegów, albo z własnych fantazji. Z większością kobiet otyłych (powiedzmy bez 100 kilogramowej nadwagi) nie trzeba stosować innych pozycji niż te, które stosowane są podczas uprawiania seksu z kobietami bez nadmiaru kilogramów. Nie ma problemu ani z penetracją od tyłu, ani z penetracją od przodu. Przy pozycjach z nogami na ramionach mężczyzny immisja penisa jest niczym nie zakłócona. Proponuję odrobinę praktyki, a nie bez w doświadczeniu wypowiedzi. Poza tym proponuję Ci uzupełnienie braków w wychowaniu. Poproś rodziców, by zechcieli nadrobić względem Ciebie to na co nie znajdowali czasu. Nie widzę powodu, dla którego moja wypowiedź miałaby być grzeczniejsza niż Twoja, stąd taki jej charakter a nie inny. Naucz się kultury dyskusji. pozdrawiam olivvka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mq Re: Do AdamaM IP: *.pl / 192.168.2.* 30.01.03, 13:19 moze mial na mysli 200 kilogramowe maciory u ktorych trudno odroznic cipe od faldow tluszczu ;p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AdamM Re: Do AdamaM IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 30.01.03, 16:55 O ja pier...ole! Oliwka to jakiś pier....olony "autorytet" tutejszy! Bierze się za wychowanie facetów w wieku 50ciu lat i wysyła ich do rodziców. No i zna wszystkie możliwe statystyki, wymiary, itp. Pierd..olony ekspert nieznaoszący innego zdnia niż jej! Posłuchaj ciołku, przy otyłości pewnej nawet nie ma mowy o pozycjach, które wymieniasz! Jasne? I nie wciskaj tu pseudonaukowego kitu, gówniaro. Odpowiedz Link Zgłoś
_owca AdamM 30.01.03, 17:02 słuchaj "ciołku" jak się nie nauczysz kultury to niewielu rozmówców tutaj znajdziesz miłego dnia życzę :) owca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AdamM na redyk! IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 30.01.03, 17:18 Mam to w dupie, czy znajdę, czy nie! To jest ku.wa wasze forum czy co??? I tak wiem, że będziecie czytać to co napiszę, bo niepotraficie oprzeć się ciekawości... erotomani gawędziarze z hersztem bandy "olewką"! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ptic_a Re: na redyk! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.01.03, 13:43 Czyżbyś miał jakieś kompleksy, Adamie? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AdamM Re: na redyk! IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 31.01.03, 13:46 Absolutnie nie mam żadnych kompleksów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaktus Re: na redyk! IP: 217.153.34.* 31.01.03, 15:46 Koleś... Nie masz kompleksów? Z dużym znawstwem pisałeś o stosunkach z otyłymi kobietami i kłopotach z członkiem.... No cóż.... spółczuję... :))) Tak mi przykro... :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AdamM Re: na redyk! IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 31.01.03, 18:22 A mi nie. Skoro jednak czujesz potrzebę umartwiania się, to niech ci będzie przykro dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szalony Kucharz Troszkę chyba przesadzasz, Olivvko... :-))) IP: *.visp.energis.pl 30.01.03, 17:59 Mme Olivvka napisała: > - czy satysfakcjonującym dla kobiety byłby penis o długości 25 cm a o średnicy > 8 cm? odpowiedź: prawdopodobnie nie > - czy satysfakcjonującym dla kobiety byłby penis o długości 10 cm oraz średnicy > > 18 cm? odpowiedź prawdopobodnie tak > - czy satysfakcjnującym dla kobiety byłby penis o długości 5 cm oraz średnicy > 20 cm? prawdopodobnie nie Już średnica 8 cm powinna przerazić k a ż d ą damę. Taką średnicę ma 0,5l kubek. Rozumiem, że pomyliła Pani średnicę z obwodem. Cóż, zdarza się... :-))) (-:=3 PS. Za mojego chamskiego krajana bardzo serdecznie przepraszam. Nie wszyscy w Grodzie Przemysława są tak kulturalni inaczej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AdamM Re: Troszkę chyba przesadzasz, Olivvko... :-))) IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 30.01.03, 18:31 Chamski nie chamski, ale może tej "olewce" faktycznie trzeba takiego "pytona" o ŚREDNICY 18 cm!!! Toż cały czas klepie, że DUUUUŻE kutasiska lubi! No ale gratulacje Kuchciku! Nie taki znowu z "olewki" ekspert, co to myli średnicę z obwodem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szalony Kucharz Czy ja coś do Ciebie mówiłem? IP: *.visp.energis.pl 30.01.03, 18:40 Jeżeli chcesz się wtrącić, to zrób to elegancko. Nie mąć atmosfery, proszę, przez chwilę było tu całkiem przyjemnie... Nie umiesz w kulturalny sposób przekazać Nam wszystkim, co Ci w duszy gra? Tyle masz lat - to zobowiązuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AdamM Re: Czy ja coś do Ciebie mówiłem? IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 30.01.03, 18:48 To jest prywatne forum czyjeś??? Nie zauważyłem. Jak jest prywatne, to proponuję wejście na hsało, a jak jest ogólnodostępne to spier...laj! Niepodoba Ci się? NIE CZYTAJ! Jasne? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szalony Kucharz Powiem Ci, co się z Tobą stanie, Adasiu... IP: *.visp.energis.pl 30.01.03, 19:11 Może myślisz, że ogólnodostępny charakter tego Forum daje ci jakąś niczym nieograniczoną wolność wypowiedzi, która sprowadza się u ciebie do żałosnych obelg skierowanych pod dowolnym adresem, chociaż zdajesz się preferować kobiety. Niestety dla ciebie i na szczęście dla Nas tak nie jest. Właśnie dlatego, że to Forum nie jest prywatne tym surowiej należy przestrzegać tutaj zasad wspóżycia z innymi. Kto tego nie rozumie, poniesie tego konsekwencje. A karą będzie odrzucenie. Nie myśl sobie, że spłynie to po tobie jak po kaczce. Społeczne odrzucenie to najsurowsza sankcja, jaka spotkać może człowieka. Jest równoznaczne ze śmiercią, a może nawet straszliwsze. Nikt cię nie będzie czytać, nikt ci nic nie powie, nikt cię nie będzie widzieć... I znikniesz. (-:=3 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AdamM Re: Powiem Ci, co się z Tobą stanie, Adasiu... IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 31.01.03, 13:16 Nie strasz, nie strasz bo się zesrasz! Odrzucony to jesteś chyba ty, bo uciekasz się do takiej protezy kontaktu społecznego jak forum internetowe. Odrzucić, kuchciku, to mnie może ewentualnie moje REALNE towarzystwo, a o "odrzuceniu społecznym" to się lepiej nie wypowiadaj, bo jeśli ta nędzna grupka zakompleksionych osobników ma być "społeczeństwem", to ja o niczym innym nie marzę jak o byciu odrzuconym. A czytać i tak mnie będziecie, bo nie potraficie się oprzeć. Toż to forum to wasz cały emocjonalny świat, jak widzę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jeff Stryker Uff!!! Już zacząłem się niepokoić... ;-))) n/txt IP: *.visp.energis.pl 31.01.03, 09:51 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Pytanie??? IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 01.02.03, 21:41 a jak sie profesjonalnie mierzy penisa? w jaki sposob mierza ci ktorzy publikuja potem dane jak sie mierzy? od przodu, dolu, boku? Od jajek, od podstawy? od kad sie mierzy?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: finezyjny Oliwko! Czy wiesz, co Ty piszesz? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.02.03, 16:33 Sława! Mój kometż w Twoim texcie: olivvka napisała: > Gość portalu: AdamM napisał(a): > > > No niestety, to jest bardzo mało (tak chyba o 1/3 a nawet 1/2). Jak kobiet > a > ci > > przytyje, to mozesz nawet nie "sięgnąć" nim cipki! No a wtedy to już nic n > ie > > pomoże punkt G. > > Moze najpierw do AdamaM: > Do tej pory nie stwierdzono jakiejkolwiek zależności pomiędzy otyłością a > długością kanału pochwy. > > A teraz do tsy: > Błędem jest stawianie takiego pytania. Już tłumaczę dlaczego: > > - czy satysfakcjonującym dla kobiety byłby penis o długości 25 cm a o średnicy > 8 cm? odpowiedź: prawdopodobnie nie > > - czy satysfakcjonującym dla kobiety byłby penis o długości 10 cm oraz średnicy > > 18 cm? odpowiedź prawdopobodnie tak CZy ktokolwiek posiada takie rozmiary? Widziałem cos takiego w necie, ale to chyba były fotomontaże... Ty lepiej weź centymetr i zobacz ile to jest 8, 18 cm czy nawet 25 długości.. Spróbuj kupić sobie w sexshopie tych rozmiarów wibratory i zrób sobie nimi dobrze, a potem dopiero się wypowiadaj... Wtedy pozbedziesz tej niepewności... I będziesz mogła napisać jak cudownie jest poczuć 45 cm długości i i 20 cm średnicy z prędkością posunięć 300 ruchów na minutę... A tak wypisujesz bzdury i jeszcze niedoświadczonych młodzieńców wpędzaszw komplexy... Pozdrawiam! Twój F > > - czy satysfakcjnującym dla kobiety byłby penis o długości 5 cm oraz średnicy > 20 cm? prawdopodobnie nie > > Współczesna seksuologia traktując o wymiarach penisa nakazuje uwzglednić > objętość penisa wyrażaną w cm3. A więc ważnym wydaje się objętość tego > cylindra, a więc zależność pomiędzy grubością i długością. Bo tak jak pokazałam > > zadając powyżej pytania: ani długi i bardzo cienki, ani krótki bardzo gruby > satysfakcji prawdopodobne dać nie będą mogły wystarczającej. > > > pozdrawiam > olivvka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: acki Re:Długość-skąd dokąd,obwód-w którm miejscu? IP: *.minsk-mazowiecki.sdi.tpnet.pl 02.02.03, 10:35 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: weronika Re: MAM 14 CM PENISA .TO DUZO?/ IP: *.kopernik.gliwice.pl 30.01.03, 17:17 nie przesadzałabym z cudownym związkiem pomiedzy długościa penisa a satysfakcja seksualną. Naprawdę nie ma sensu tak mysleć. poza tym ubolewam nad poziomem umysłowym niektórych na tym forum. Odpowiedz Link Zgłoś
kicia.kocia bardzo madrze weroniko 30.01.03, 17:20 wreszcie rozsadny glos. pozdrawiam kk. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AdamM bardzo mądrze KK IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 30.01.03, 17:24 ... no i taki rozsądek wyziera z każdego postu... tak, tak... Duży kutas=dobry kutas! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AdamM Werniczko! IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 30.01.03, 17:21 Jak ubolewasz, to nie czytaj. Ku.wa jacy wszyscy tu są "mądrzy", kulturalni i intelygentni! Odpowiedz Link Zgłoś
samber Re: Werniczko! 30.01.03, 19:21 Gość portalu: AdamM napisał(a): > Jak ubolewasz, to nie czytaj. Ku.wa jacy wszyscy tu są "mądrzy", kulturalni i > intelygentni! Cóż, zazdrość to okrutne uczucie>:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AdamM Re: Werniczko! IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 31.01.03, 13:22 A gówno prawda. Zazdrość jest jedyną motywacją większości społeczności i kultur do działania i rozwoju. Jak tego nie wiesz, to polecam nieco lektur z podstawami antropologii kulturowej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: MAM 14 CM PENISA .TO DUZO?/ IP: *.coolnet.pl / *.waw.ppp.coolnet.pl 31.01.03, 15:22 nie specjalnie, w normie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obi Re: MAM 14 CM PENISA .TO DUZO?/ IP: *.aries.com.pl 31.01.03, 20:16 no cóż nie liczy sie długosc przyrodzenia tylko jakosc pierd...... ale tak mówia tylko ci którzy maja komplex krutkiego członka ale cos w tym jest jesli sie odpowiednio starasz to nie bedzie miało znaczenia czy masz na 14 czy 20 kwestia podejscia do laski czy potrafisz dostrzec jej potrzeby i na nie odpowiedziec Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obi Re: MAM 14 CM PENISA .TO DUZO?/ IP: *.aries.com.pl 31.01.03, 20:16 no cóż nie liczy sie długosc przyrodzenia tylko jakosc pierd...... ale tak mówia tylko ci którzy maja komplex krutkiego członka ale cos w tym jest jesli sie odpowiednio starasz to nie bedzie miało znaczenia czy masz na 14 czy 20 kwestia podejscia do laski czy potrafisz dostrzec jej potrzeby i na nie odpowiedziec Odpowiedz Link Zgłoś
penisy idealny Penis - 16-17 cm ( penisy.glt.pl ) 01.02.03, 19:37 Idealny penis ma około 16-17 cm długości i przynajmniej 13,5 cm obwodu. Tak wynika z ankiet. penisy.glt.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: finezyjny przeliczanie obwodu na średnicę... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.02.03, 16:53 Sława! Obwód równa się średnica X 2 X PI obwód równa się ok 6,3 x średnica Zatem 18cm obwodu to ok 3cm srednicy, no to może być w normie Ale 8 cm średnicy, to już rozmiary chyba raczej kónskie..? Pozdrawiam Wasz F Odpowiedz Link Zgłoś