Gość: freddie IP: *.mofnet.gov.pl 01.02.02, 16:01 chętne Panie zapraszam... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yosemite Re: SEKS W RESTAURACJI 01.02.02, 16:06 sex przed posilkiem, po czy moze w trakcie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: freddie Re: SEKS W RESTAURACJI IP: *.mofnet.gov.pl 01.02.02, 16:11 a co Ci podpowiada wyobraźnia? Odpowiedz Link Zgłoś
yosemite Re: SEKS W RESTAURACJI 01.02.02, 16:17 W trakcie! Najfajniejsze jest delikatne pojekiwanie przy jedzeniu - nikt z gosci nie wie, czy mi tak danie smakuje czy tez "bawimy sie" pod stolkiem ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
sen_wampira Re: SEKS W RESTAURACJI 01.02.02, 16:25 wspaniałe przeżycia, to jak rozumiem bardziej chodzi o grę zmysłów: spojrzenia, oddech, dotyk, szept a mniej o sałatkę z tuńczyka Odpowiedz Link Zgłoś
yosemite Re: SEKS W RESTAURACJI 01.02.02, 16:29 Oczywiscie. Chodzi o niesamowicie erotyczna atmosfere - odpowiednia (seksowna) kreacja, oswietlenie, troche alkoholu i robisz cos "zakazanego" i "nieprzyzwoitego" w obecnosci innych gosci... Odpowiedz Link Zgłoś
sen_wampira Re: SEKS W RESTAURACJI 01.02.02, 16:35 dokładnie, wymowne spojrzenia, przymknięte powieki, trzeba umieć grać zmysłami, wcale nie jest konieczne żeby się dotykać wystarczy balansowanie na krawędzi rozkoszy...rozmarzyłem się Odpowiedz Link Zgłoś
sen_wampira Re: SEKS W RESTAURACJI 01.02.02, 16:39 aha yosemite dodałbym jeszcze, że to musi być spotkanie dwóch nieznajomych osób...byłoby znacznie ciekawiej, wzajemne poznawanie się Odpowiedz Link Zgłoś
yosemite Re: SEKS W RESTAURACJI 01.02.02, 16:46 sen_wampira napisał(a): > aha yosemite dodałbym jeszcze, że to musi być spotkanie dwóch nieznajomych > osób...byłoby znacznie ciekawiej, wzajemne poznawanie się No to by dopiero bylo niesamowite!!! Mialam kiedys takie spotkanie, niestety ale nie na jawie...:-( Odpowiedz Link Zgłoś
sen_wampira Re: SEKS W RESTAURACJI 01.02.02, 16:49 ciekawe zatem co trzeba byłoby zrobić żeby jednak zaistniało na jawie, jak myślisz? Odpowiedz Link Zgłoś
yosemite Re: SEKS W RESTAURACJI 01.02.02, 17:20 sen_wampira napisał(a): > ciekawe zatem co trzeba byłoby zrobić żeby jednak zaistniało na jawie, jak > myślisz? Wiadomo, to co we snie jest w jakis sposob wyidealizowane, czy rzeczywistosc moze to zrealizowac? Nawet podobalaby mi sie realizacja mojego snu, bo ta nieznajoma osoba z mojego snu to byla bardzo atrakcyjna kobieta! A wiedz, ze trudno jest uwiesc kobiete nielesbijke. Z mezczyzna, ktoremu bym sie spodobala byloby to na pewno latwiejsze:-) Odpowiedz Link Zgłoś
sen_wampira Re: SEKS W RESTAURACJI 01.02.02, 21:18 yosemite napisał(a): > sen_wampira napisał(a): > > > ciekawe zatem co trzeba byłoby zrobić żeby jednak > zaistniało na jawie, jak > > myślisz? > > Wiadomo, to co we snie jest w jakis sposob > wyidealizowane, czy rzeczywistosc moze to zrealizowac? > Nawet podobalaby mi sie realizacja mojego snu, bo ta > nieznajoma osoba z mojego snu to byla bardzo atrakcyjna > kobieta! A wiedz, ze trudno jest uwiesc kobiete > nielesbijke. Z mezczyzna, ktoremu bym sie spodobala > byloby to na pewno latwiejsze:-) tak samo jak trudno jest uwiesc mezczyzne niegeja. Czasami jednak rzeczywistość przerasta fantazje. A co powiesz na wielokąt przy stole? Ciekawe co zdarzyłoby się wówczas - szczególnie jeśli chodzi o ewentualny dotyk pod stołem - do końca nie wiadomo byłoby czy dotyka cie mezczyzna czy kobieta... Odpowiedz Link Zgłoś
yosemite Re: SEKS W RESTAURACJI 01.02.02, 22:24 > > tak samo jak trudno jest uwiesc mezczyzne niegeja. Czasami jednak rzeczywistość > > przerasta fantazje. A co powiesz na wielokąt przy stole? Ciekawe co zdarzyłoby > się wówczas - szczególnie jeśli chodzi o ewentualny dotyk pod stołem - do końca > > nie wiadomo byłoby czy dotyka cie mezczyzna czy kobieta... Jest mi wszystko jedno czy mnie piesci kobieta czy mezczyzna jesli sprawia mi to przyjemnosc:-) Ale fakt faktem, swiadomosc nieswiadomosci czyje rece mnie dotykaja jest bardzo podniecajaca. Odpowiedz Link Zgłoś
sen_wampira Re: SEKS W RESTAURACJI 03.02.02, 19:37 a co jeszcze sprawia Ci przyjemność? Odpowiedz Link Zgłoś
yosemite Re: SEKS W RESTAURACJI 03.02.02, 20:48 przede wszystkim to, jak widze, ze ktos jest mna zainteresowany i podniecam ta osobe; jak widze we wzroku podniecenie. A w specyficzny sposob podnieca mnie to, jak to jest kobieta - to jest przyjemnie perwersyjne. Nie ma chyba lepszego afrodyzjaka dla mnie jak podniecenie drugiej osoby na moj widok:-) Odpowiedz Link Zgłoś
sen_wampira Re: SEKS W RESTAURACJI 04.02.02, 09:15 przejdźmy do nowego katalogu: co powiesz na nazwę "yosemite"? Odpowiedz Link Zgłoś
konya98 Re: SEKS W RESTAURACJI 01.02.02, 16:36 Pytam z ciekawości: chodzi o restaurację w gmachu ministerstwa czy na mieście ? Odpowiedz Link Zgłoś
samia Re: SEKS W RESTAURACJI 04.02.02, 08:41 konya98 napisał(a): > Pytam z ciekawości: chodzi o restaurację w gmachu ministerstwa czy na mieście ? Myślę, że ciekawiej byłoby w gmachu ministerstwa...MENiS? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaś Re: SEKS W RESTAURACJI IP: *.IOd.krakow.pl 04.02.02, 13:21 polecam pod mostem debnickim przy -15, snieg 1 w nocy i piękny widok na wawel Odpowiedz Link Zgłoś