gania76 05.05.07, 21:00 Witajcie, niedawno kupiliśmy dom z ogrodem, i przymierzamy się do zakupu kosiarki. Może polecicie jakiś dobry model? Ogród ma 1100m2, trawa jest dosyc stara bo i ogród jest stary. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jack596 Re: Polećcie dobrą kosiarkę 29.06.07, 19:37 Ważne by miała napęd, koła łożyskowane i w miarę mocny silnik około 5,5>6 km Pozdrawiam Odpowiedz Link
rotman69 Re: Polećcie dobrą kosiarkę 01.07.07, 19:46 i co najważniejesze blislo serwis ale nie tylko silnika ale i kosiarki dostęp do noży kólek i piast noża i napewno nie z marketu Odpowiedz Link
zwykly_kierowca Re: Polećcie dobrą kosiarkę 29.04.08, 09:32 Polecam kosiarki firmy SABO. Odpowiedz Link
henry58 Re: Polećcie dobrą kosiarkę 29.04.08, 20:14 Ja, osobiście poleciłbym Vikinga, Oleo-maca ,Efco lub Viktusa oczywiście wszystkie kosiarki z napędem 5-5,5KM B&S + opcja mieląca -wszystko uzależnione od zamożności portfela kupującego i dostępu do serwisu powyższych maszyn pozdrawiam Henry 58 Odpowiedz Link
dziadekogrodnik Re: Polećcie dobrą kosiarkę 08.05.08, 21:36 Witam Was serdecznie... Właśnie noszę się z podobnym zamiarem i coraz bardziej skłaniam się do zakupu spalinówki...Dokładnie tej; www.specmajster.pl/product-pol-505-KOSIARKA-SPALINOWA-BM-2550-35-KM.html Ja już mam taki mętlik w głowie, że trudno mi coś wybrać a tym bardziej Tobie doradzić..ale wyżej masz mój typ...może Ciebie również zainteresuje...pewnie masz zamiar z czasem rozbudować swoją działeczkę ? myślałeś o posianiu na wiosnę nowej trawy ? Odpowiedz Link
henry58 Re: Polećcie dobrą kosiarkę 09.05.08, 19:31 dziadku przymierzasz się do kupna pięknej kosiarki marki made in china. pozdrowienia henry 58 Odpowiedz Link
joanb333 Re: Polećcie dobrą kosiarkę 09.05.08, 21:41 Kupuje pan kosiarkę z silnikiem No name a właściwie Made in China. W porządnym serwisie nawet świecy pan nie dopasuje nie mówiąc o innych częsciach. W trakcie gwarancji być może sprzedawca tego sprzętu będzie reklamował u producenta a ci zwykle wymieniąją silnik. Potem po gwarancji tylko modlitwa, żeby nic się nie popsuło.... Lepiej kupić coś z silnikiem B&S lub Hondy, wydać więcej niż potem mieć kosiarkę a tak naprawdę jej nie mieć i stracić nerwy. Odpowiedz Link
karol49ccm Re: Polećcie dobrą kosiarkę 21.12.08, 12:21 Polecałbym Ci kosiarke husqvarne R 52S, która ma 6 koni, silnik Briggsów, napęd na tylne koła i ogólnie jest fajna. Oto strona tej kosiarki www.husqvarna.pl/node1556.aspx?pid=12774 i właśnie zamierzam ją kupić sobie na ferie. Odpowiedz Link